Veien til en kvinnes hjerte er gjennom hennes morsomme ben

Innholdsfortegnelse:

Veien til en kvinnes hjerte er gjennom hennes morsomme ben
Veien til en kvinnes hjerte er gjennom hennes morsomme ben
Anonim

Ganske vist er det ikke en hemmelighet at kvinner er suckers for en fyr med humor og humor, men de fleste vet ikke hvor kraftig en vittig kvist kan være.

Har du noen gang hørt en jente enumerere listen over egenskaper hun ser etter i en fyr? Spør en jente der ute, og du er sikker på å høre dette på deres liste 9 av 10 ganger: HUMOR. De fleste av dere som ikke har latterens gave i ditt system, kan lure på, hva med andre attraktive trekk som penger, kraft og en varm kropp?

Dessverre er disse tre tingene bare like gode som kvinnene som prioriterer dem - i utgangspunktet ikke verdt s ***. Hvis du virkelig ser etter en fantastisk kvinne å tilbringe natten eller resten av livet med, må du finpusse de grunnleggende ferdighetene som oppmuntrer til mer enn bare overfladisk preening.

Kvinner vil ha menn som er sensitive - noe som betyr en mann som er intuitiv og taktfull. De vil også ha menn som er intelligente - noe som betyr en mann som har sunn fornuft. Og mest av alt, de vil ha en mann som er morsom. Hvorfor er den siste like viktig? Fordi en fyr som kan få en jente til å le, har den største sjansen til å gjøre henne lykkelig. [Les: Hvordan være den morsomme fyren som alle elsker]

Hvorfor er det morsomt så viktig?

Å være morsomt handler ikke bare om å kunne fortelle en god vits eller en perfekt tidsbestemt ordspill. Det handler også om å ha en sans for humor uten å si noe som er repetert. Når vi sier at kvinner vil ha gutter som er morsomme, er det vi sier er at en fyr må vite når de skal le og hvordan å la alle inn i vitsen.

Kvinner begynte å like morsomme gutta da de begynte å se komikere. Uansett hva de komikere så ut, ender de alltid med å få en jente til slutt. I utgangspunktet trenger du ikke engang å se ut som en gresk gud før du skarrer ditt morsomme bein. Du må bare vite hvordan å le av det faktum at du ikke ser ut som en.

Hemmeligheten om hvorfor kvinner som morsomme gutta er dette: VITENSKAP. Lykke er ikke akkurat et eterisk konsept som ikke har noen konkrete røtter. Disse røttene er håndgripelige, ok. Og de ligger i en liten del av hjernen din som styrer alle dine følelser.

Laughing utgivelser endorfiner og de hormonene er faktisk kjent for å redusere smerte eller lindre det helt. De fleste kvinner kjenner ikke disse detaljene i seg selv, men de er instinktivt klar over at en fyr som kan få dem til å le uforklarlig, gjør dem lykkeligere. [Les: 12 typer humor og hvordan det påvirker relasjoner]

Morsomme forhold

Kvinner kjenner risikoen for å være i et forhold. Bortsett fra å få skuret på alle andres hjerteskjærende historier gjennom media og deres daglige samtaler med sine kjærester, har kvinner opplevd forskjellen mellom dating en fyr som ikke har noe sans for humor og en fyr som har en.

Det er et betydelig gap mellom deres syn på livet og hvordan de samhandler med menneskene rundt dem. Når du daterer en fyr med en åpenbar sans for humor, har datoene en tendens til å bli mer vellykket, fordi det er mindre spenning takket være deres tilbøyelighet til latter.

Å være morsom gir dem også en overhånd når det gjelder samtaler. De trenger ikke engang å si en vits å få en jente til å le. Deres tone sier alt. En fyr som har en tendens til å lukke seg opp og ta ting for alvor, derimot, slutter som regel å skape unødvendig spenning og klarer sjelden å uttrykke sine følelser gjennom hans ord.

Jeg sier ikke at kvinner ikke bør danse karer som ikke vet hvordan de skal være morsomme. Jeg sier bare at kvinner er mer sannsynlig å bli hos menn som kan lære å vokse inn i deres sans for humor. Hvis du ikke vet hvordan du skal fortelle en vits, skal du lære minst å ta en. La på noen som falt, men hjelpe dem etterpå. Giggle når noen farts. Guffaw når du fester, så ingen vil legge merke til. Bare vær en instinktivt lykkelig person, og alt går jevnt i forhold til deg. [Les: 12 tips for å være det glade paret som alle enver]

Hvordan være morsom

Det er skoler for det slags problem … og så er det LovePanky. Hvis du vil lære å være morsomt, må du sette opp spillet ditt og fikse deg selv før du begynner å shelling ut Knock-knock vitser til hver attraktiv kvinne du ser. Dette er hvordan:

# 1 Løs eller glem dine problemer. De fleste som ikke vet hvordan de skal le, er de som tror at de ikke har grunn til å le. Noen av dem er midt i personlige eller verdslige problemer som ikke gir plass til en fnise eller to.

Du kan enten prioritere dine problemer, og deretter finne en måte å fikse dem umiddelbart, eller sette dem på bakbrenneren og spare litt tid fra din travle timeplan for å bare gå ut og ha det gøy med en jente du liker. For å være morsom, må du lære å le av dine problemer, om mulig, og vis partneren din at du fortsatt kan ha det bra.

# 2 Ikke hold det til deg selv. Når du tror noe er morsomt, dele det med noen du er med. Ikke bare le i hodet mens du holder et helt stoisk ansikt. Ingen kommer til å boo deg i stedet på kontorsstolen, bare fordi de ikke får spøk. I det minste ler du om det, og folk kan bare le med deg gjennom den rene glede av å høre en ekstremt corny vits.

# 3 Lær av storhetene eller bare nyt deres show. Internett har tusenvis av klipp av de største komikere på jorden i sine beste forestillinger.Alt du trenger å gjøre er Google dem og tilbringer minst tre minutter med å rote rumpen din.

Noen komikere benytter selvdefektert motvirket med sarkastisk arroganse. Noen komikere mocke dårlige mennesker i verden. Noen komikere selv gjør inntrykk av alt og alt. Uansett hva deres metode er, kan du lære av dem, og se hvilken som passer best for deg. Du trenger ikke å ta notater og se etter en åpning for å fortelle de samme vitsene. Du kan bare fortelle datoen din om denne videoen du så og fortelle henne alt om det. Morsomme historier er like gode som den faktiske vitsen.

# 4 Levering er ikke et problem. Folk tror at det å være morsomt handler om hva du skal si og hvordan du sier det. Jeg sier det er ikke den eksakte vitenskapen til den. Jeg har hørt folk si en helt god vits med en blid og kjedelig stemme, hvoretter jeg endte med å le til jeg nesten eksploderte.

Jeg tror det som gjorde disse vitsene morsomme var det faktum at de virkelig var morsomme, og at personen som fortalte det, var snill nok til å dele den. Det gjorde ikke noe om hvordan det ble sagt. Det kunne ha gått tapt i sammenheng, og det er fortsatt morsomt. Selve forsøket kan til og med gjøre det morsomt. Morsomme ting er subjektive, men underordnet påpeker at de er morsomme? Det er den virkelige avtalen.

# 5 Vet hva som er morsomt og hva er det ikke. Det er noen ting som, uansett hvor morsomt en person tror det er, kan noen andre tro at det ikke er det. Mesteparten av tiden, dette er racistiske vitser, sexistiske vitser, dødspøk, bombestrusselvokter - får du det jeg sier?

Nå, hvis du virkelig vil få noen til å le og ikke fornærme dem, prøv å le om deg selv, men bare hvis emnet ikke involverer personen du snakker med. Prøv å sjekk om noe som allerede er blitt spilt av tusenvis av mennesker - men bare hvis det ennå ikke er passet, eller hvis ingen andre har drept buzz på kommentarsjengene.

Best av alt, finn noe morsomt i alt, slik at alt du trenger å gjøre er å fortelle en vanlig historie uten å måtte begynne med. "La meg fortelle deg en vits?" [Les: 36 morsomme og flørtete spørsmål å spørre din dato]

Her er det beste ved å gå ut av veien for å få en jente til å le: Morsomme gutta er smarte, sexy og attraktive som helvete. Ingenting annet kan konkurrere med det. Når du bruker disse tipsene for å få noen jenter til å le, hvem vet, kan dette være din billett for å finne jenta du kan le med med resten av livet ditt.

Populært emne