Storbritannias beste fitness spa pauser

Innholdsfortegnelse:

Storbritannias beste fitness spa pauser - øVELSER 2023
Storbritannias beste fitness spa pauser - øVELSER 2023
Anonim

Tøff uke på kontoret og treningsstudioet? Belønne deg selv med ett av disse luksuriøse spa-weekendferiene for å slappe av og lade opp batteriene.

Armathwaite Hall, Cumbria

Hvordan komme seg dit Den nærmeste stasjonen er Penrith. Virgin tog kjører en tjeneste fra London Euston. Besøk virgintrains.co.uk. Fra Penrith er det en £ 45 taxi til hotellet. Hvis du kjører, slå av M6 på Penrith og postnummeret er CA12 4RE.

Spaet Tradisjonell, restaurerende, rolig (bildet over) Armathwaite Halls oppsett er imponerende, med et 16m uendelig kanten basseng med utsikt over frodige hager, et utendørs badestamp og ti behandlingsrom, inkludert et parrom med boblebad. Det er også et dampbad, badstue og, hvis du spesielt trenger å stresse, et ro rom med utsikt over fellene.

Min behandling Comfort Touch Full Body Massasje, 60 minutter, £ 67, pluss dyp vevsmassasje, 60 minutter, £ 75 Vår erfaring var et fortell av to massasjer. Mens en av oss valgte roen til et Comfort Touch-alternativ, omfavnet den andre det faste grepet av en dyp vevsøkt. Begge ble levert med dyktighet, så den du valgte skulle gjenspeile den uken du nettopp hadde: Hvis du har sittet fast i stressende møter, vil du ha den første, men hvis du har sittet fast under en tung bar, ville du Vær oppmerksom på å la musklene komme seg tilbake med den tøffe kjærligheten til en dyp vevsbehandling.

Vi er glade for å rapportere at Armathwaite Hall-teamet gir en riktig dyp vevsopplevelse. Det gjorde vondt. Mye. Men på en god måte; den perversely tilfredsstillende måten som får deg til å føle at hver muskel fiber er blitt skilt, sortert og returnert til sin rettmessige plass og lengde.

Mens det ikke er strengt knyttet til spaet, er det verdt å nevne kvaliteten på maten i hotellets restaurant. Alt kjøttet, inkludert det ødede, fete oppdrettslammet, er lokalt hentet - og det er det overbærende ostevalget. Så hvis du vil bruke turen som en måte å gjenopprette fra treningsarbeidet, fyll opp proteinnivået ditt med et måltid med utsikt over Bassenthwaite-innsjøen. Vi vil til og med tilgi deg hvis du har mini-fløtekaramell apple dessert.

Treningsstudioet Armathwaite Hall har det du trenger for en anstendig treningsøkt mens du er i pause. Det er kardiomaskiner og en rekke dumbbells. Det er ikke en mulighet til å gå super tungt, men hvis du er her for å slappe av så er det kanskje en god sjanse til å jobbe med bevegelse og mobilitet. De tilbyr også PT-sesjoner og treningsvurderinger hvis du vil ha noen eksperthjelp.

Dommen Dette er det perfekte stedet å cocoon deg selv fra byens liv og stress. Vårt forslag er at du tilbringer tid i spaet før du drar ut for en restorativ spasertur over de robuste åsene. Deretter kommer du tilbake og tucker inn utsøkt tilberedt, lokalt hentet kjøtt til middag, vasket ned med litt antioksidantrik rødvin. Jubel!

Champneys Tring, Hertfordshire

Image
Image

Hvordan komme seg dit Nærmeste stasjon er Berkhamsted, som er en ti minutters taxi fra spaet. Hvis du kjører, er det nær M1, M25 og M40 - skriv inn HP23 6HX i din satnav.

Spaet Moderne, minimalistisk og rolig Spaet inneholder alt du kan forvente: badstue, damprom, stupebasseng, svømmebasseng og boblebad. Høydepunktet er utendørs badestamp, som er vel verdt å braving en rask dash gjennom imponerende engelsk land hage så suge under solen.

Behandlingen Bambusmassasje, 55mins, £ 65 Etter disrobing og liggende på det behagelige massasjebordet, var jeg bare klar til å slå av og slappe av til massøren nippet ut for å "gå og få pinnene". Sikkert mente hun røkelse, ikke sant? Feil, som jeg oppdaget da hun kom tilbake med en bunke bambuspinner under hennes høyre arm, alle forskjellige lengder og girter. "Dette er en helt ny behandling," sa hun. Jeg håpet at jeg ikke var marsvinet.

Teorien går ut på at musklerne er rullet ut med bambuspinner, som frigjør muskelspenning og tetthet, forbedrer fleksibiliteten og sparkesirkulasjonen for å hjelpe avgiftning av kroppen. Dette var en massasje av to halvdeler: Å ha ryggen min, bryst og armer sakte rullet var stor, og jeg kunne føle spenningen ebb ut av musklene mine. Men å ha panda mat rullet frem og tilbake over min kalver og hamstrings var en annen sak, hovedsakelig fordi jeg hadde gjort et ben økt de siste dagene og allerede lider av noen alvorlige DOMS. Når det er sagt, følte jeg meg mye lettere på føttene i timene etter behandlingen, så det virket klart.

Treningsstudioet Anlegget kan skryte av et fullt utstyrt treningsstudio med et anstendig utvalg av kardiovaskulære maskiner og et godt utvalg av frie vekter, slik at du kan trene til ditt hjerte innhold, forutsatt at du vil komme deg ut av boblebadet. Det er også en stor liste over ekstra trenings- og velværeklasser og -pakker å velge mellom, alt fra en PT-sesjon til en fullstendig hormonell og kroppssammensetningsanalyse.

Dommen Champneys Tring er et flott anlegg for en avslappende og avslappende pause. Den har alt du trenger for å slå av i noen dager, og jeg kom tilbake og følte meg energisk og som jeg hadde vært borte fra jobb for en uke.

Lifehouse Spa og hotell, Thorpe-le-Soken, Essex

Image
Image

Hvordan komme seg dit Lifehouse ligger i Thorpe-le-Soken i Essex, nær kystbyen Frinton-on-Sea. Vanlige tog går fra London Liverpool til Street til Thorpe-le-Soken, med en gjennomsnittlig reisetid på 1t 20min.Hvis du reiser med bil fra London eller Sør, ta A12-avkjøringen av M25, skiltet til Chelmsford og Colchester, og bli med på A120 for Clacton. Fra Midlands og Nord, følg A14 til du er sør for Ipswich.

Spaet Romslig, kjølt, minimalistisk Lifehouse er omgitt av 12 hektar med vakre engelske kulturarv, og har en meget moderne følelse takket være den minimalistiske designen og det romslige interiøret. Bassengområdet har badstue, dampbad, boblebad og saltinhalasjonsrom for å hjelpe deg med å slappe av, mens restauranten tilbyr utrolig sunn og overbærende mat, avhengig av dine preferanser, alle forberedt på høyeste standard. Som du forventer fra et spa som fokuserer på helse og velvære, tilbyr det også et bredt spekter av trenings klasser og behandlinger for kropp og sjel. Min behandling Jeg hadde en utrolig avslappende 55-minutters fullmassasje. Massøren gjorde en utmerket jobb som jobbet på problemområder som mine skuldre og hamstrings der jeg pleier å lide av muskel tetthet, være tilstrekkelig fast uten å forårsake unødvendig smerte. Jeg forlot behandlingen følelsen avslappet, løs og lett på føttene mine.

Treningsstudioet Selv om det mangler noen av de essensielle elementene du trenger for å utføre store heiser - det er ingen squat rack eller olympiske barer - treningsstudioet er utstyrt med dumbbells, benker, TRX suspensjonssystemer, ViPRs og en rekke ekstra treningsutstyr som du kan bruke å lage en trening. Du kan også bestille en-til-en-sesjon med personlig trener Steve Oldhamstead (train-where-you-want.com).

Dommen Tjenesten, rom, fasiliteter, mat og generell stemning er alle fantastiske. Det er det perfekte stedet å ta din partner for en avslappende ferie.

Stoke Park, Buckinghamshire

Image
Image

Hvordan komme seg dit Den nærmeste stasjonen er Slough, en ti minutters taxi fra spaet. Drivere skal ta M4 eller M40 og postnummeret er SL2 4PG.

Spaet Avslappet, koselig og restaurerende Over oppkjørselen fra det storslåtte hotellet er den moderne paviljongen, som huser Stoke Parks spa. Innsiden er et fredelig, privat atrium som er forsynt med næringsrik frukt og nøtter, og et stort tropisk akvarium som hjelper deg å legge igjen stress mens du venter på behandlingen. Det er også en badstue og dampbad, men du kan bare få tilgang til dem via ditt omkledningsrom, slik at du ikke kan dele opplevelsen med partneren din. Innendørs oppvarmet svømmebasseng var fullt av støyende barn da vi ønsket å gå for en dukkert, så velg tiden for besøket nøye.

Min behandling Varm steinmassasje, 55 minutter, 90 £ Med muskel ømhet og smertefulle ledd et biprodukt av daglig trening, var jeg på utkikk etter en massasje for å gjenopprette i stedet for å bare slappe av min vondt kropp. Det finnes dusinvis av alternativer tilgjengelig, men jeg ble anbefalt varm steinbehandling, som bruker varme for å gi en mer effektiv massasje. Varme kommer fra glatte steiner som oppvarmes til 57˚C. Når de gnides og presses fast mot huden, sprer seg varme gjennom musklene dine og hjelper massasjen til å trenge dypere for å multiplisere effekten av en håndmassasje. Jeg gikk forsiktig, men etter flere minutter å være forsiktig tilberedt av store småstein, var jeg rolig nok til at mine bekymringer skulle forsvinne.

Etter behandlingen ble jeg ført til et "dypt avslapningsrom" med oppvarmede seter å ligge på. Tidligere hadde jeg ikke sovnet godt, men massasjen hadde tydeligvis gjort trikset. Så snart jeg ble skjegg, dro jeg av til en lys snooze. Samlet vil du trenge noe litt mer aggressivt som en sportsmassasje for å fullt ut lindre muskelsårene fra trening, men de varme steinene er perfekte for å smelte bort spenning og stress.

Treningsstudioet Paviljongens to-trinns treningsstudio inkluderer gratis og fastvektsmaskiner, kardiotrenere, en utholdenhetsblåsende versa klatrer, tung punchveske og til og med en olympisk løfteplattform - selv om dette er frustrerende sett i første etasje, og det er motet av å slippe vekter. Det er også førsteklasses innendørs og utendørs tennisbaner fordi Stoke Park er vert for den årlige Boodles Charity pre-Wimbledon tennisturneringen. Til slutt kan du nyte den uberørte 27-hulls golfbanen. Pass på at du spiller det 18. hullet - laget av Sean Connerys James Bond og hans klassiske golfduell i 1964 007-filmen Goldfinger.

Dommen En overbærende flukt fra kaoset i bylivet passer for en konge eller Hollywood-filmstjerne. Ikke gå glipp av å spise på den overdådige Humphry restaurant, som har tre AA-roser. Jeg anbefaler den deilige starteren av kamskjell og hovedet av kveite risotto med artisjokker - slår en protein shake noen dag.

Stanley House, Lancashire

Image
Image

Hvordan komme seg dit Den nærmeste stasjonen er Blackburn, en kort taxitur fra spaet. Hvis du reiser fra sør er det lettere å gå til Preston, som fortsatt er bare minutter unna. Det er også innen kvart i en time på M6 og M55, og din satnav trenger postnummer BB2 7NP.

Spaet Luksuriøst, lyst, eterisk Hovedbassenget og boblebadet er plassert bak store glassvegger, noe som gir mye naturlig lys gjennom for å gi spaet en eterisk følelse, spesielt når solen skinner over de grønne åsene i Lancashire-landskapet. Varmebehandlingsrommene er romslige, og gir deg plass til å strekke seg ut, slappe av og la varmen gjøre underverk på ditt sinn og kropp. Det er også hvilestoler og isdusjer, slik at du slapper av mellom oppvarming, slik at du får mest mulig ut av oppholdet ditt.

Min behandling Dyp vevsmassasje, 55min, £ 55 Oftere enn ikke, dyp vevsmassasje er skadet ettersom de frigjør spenning og knytter dine stramme og plage muskler. Men dette var den mest avslappende og hyggelig dyp massasje jeg har hatt. En kombinasjon av oppvarmingsoljer og masseteknikker frigjorde raskt alle den oppbyggede muskelspenningen, spesielt i skuldrene, over ryggen og quads, men uten følelsen av å bli knedd som brøddeig. Jeg følte meg så avslappet da spenningen forlot kroppen min som jeg nikket faktisk. Tatt i betraktning jeg er ikke en stor fan av massasje, dette er ros faktisk.

Treningsstudioet Som spaet er treningsstudioet innkapslet i glassvegger for å få det flotte utendørs til deg når du vil ha en rask trening. Det er en inspirerende måte å trene og slår på å se musikkvideoer på sløyfe på en TV. Det er rikelig med kardio-maskiner hvis du vil sende hjertefrekvensen din, så vel som nok vesentlige vekter for å sette dine nyopplevede og spenningsfrie muskler på prøve.

Dommen Et ypperlig anlegg i hjertet av landsbygda hvor du kan glemme dine problemer og fokusere på å se og føle deg bedre, lykkeligere og sunnere. Spa og behandlinger er topp lyd, mens restauranten serverer en av de beste måltidene jeg noensinne har hatt. Hvis du er ute etter en helg flukt å slappe av, slappe av og få litt perspektiv på verden, er dette stedet.

Ockenden Manor Hotel and Spa, West Sussex

Image
Image

Hvordan komme seg dit Haywards Heath-stasjon - 20 minutter fra Brighton eller 50 minutter fra London Victoria - er en kort drosjetur unna. Hvis du kjører, slå av M25 på M23 og når du kommer til A23, følg skiltene til Cuckfield eller bruk bare postnummeret RH17 5LD i din satnav.

Spaet Ultramoderne komfort i vakkert landskap Spaet inneholder alt du kan forvente: en badstue, dampbad og boblebad, sammen med en imponerende regndusj-dusj og et innendørs / utendørs svømmebasseng som gjør at du kan smake på det engelske solskinnet uten å til og med forlate vannet.

Behandlingen Dypvevsmassasje, 55min, 82,50 £ Selv om Ockenden Manor har et banebrytende utvalg av behandlinger som tilbys - inkludert flotasjonstanker og parmassasje - noen ganger er det grunnleggende det beste, derfor valgte jeg en klassisk dyp vevspumpe. Du blir konsultert om dine krav før prosessen starter - jeg gikk for alternativet "Verre ditt verste", og selv om min massør var liten, ble jeg ikke skuffet. Etter nesten en time med albuer og fingre fast i mine vondt muskler, rullet jeg av bordet, følte at jeg hadde fått et helt nytt par ben. Det var virkelig en av de beste massasjene jeg noensinne har hatt, og det inkluderer å ha ryggen min spratt av Shaolin munker.

Treningsstudioet Forutsatt at du faktisk ønsker å forta komforten til bassenget - som er lengre enn de fleste treningssentre, for øvrig - er Ockenden godt utstyrt med frie vekter, maskiner og kvalifiserte PTs, sammen med en rekke yoga- og pilatesklasser.

Dommen Ønskenden tilbyr et avslappende miljø som lar deg glemme at du har jobb i et par dager - og det er innen rekkevidde av millioner i sør og sørøst for England, hvis du vil ha en helgferie. Helt ærlig ville jeg gå hver helg hvis jeg kunne.

Takk til spabreaks.com

Populært emne