TVen du trenger å fange opp Hvis du våkner med babyen din i midten av natten

Bred våken etter at babyen din har spist 3am? Ta tak i din bærbare PC eller nettbrett og la noen gode TVer holde deg i bedriften til du går av.

Enten du er en fan av gritty kriminalitet, viser som Luther, kan ikke få nok av ah-mazing-antrekkene i Gale menn eller er besatt med å unpicking hver vri og slå inn Homeland, det er alt tilgjengelig med ett klikk. Det er utrolig praktisk når det er 3,25 am, ingen andre er våken, og du tror ikke du kommer aldri til å sove igjen. Og fjernkontrollen er langt borte…

Så logg inn på Netflix / iPlayer / ITV Player-kontoen din og nyt deg med de beste TV-programmene som er tilgjengelige for øyeblikket.

Suits

Glorious Shots of New York City, skarpe New York-advokater stakkes og krysser alle sammen og har en riktig ball mens de gjør det, dette smarte og slanke amerikanske dramaet vil suge deg raskt og kan få deg til å ta med deg Bar eksamen. Uansett hva det er - å gjøre nattfeed betyr at vi ikke helt forstår hva som skjer, men Harvey Specter (Gabriel Macht) er bare drømmende ...

Korthus

Netflix egen serie har den briljante Kevin Spacey som kongressleder Francis Underwood som vil stoppe på ingenting for å oppnå det han vil - som vil hans kone kone Claire (Robin Wright). Mens det er lite sannsynlig at du vil sove igjen på grunn av dens intensitet og avhengighet (babyen din vil spørre om neste mat før du vet det), vil det definitivt holde deg underholdt.

Mr Selfridge

I du er en fan av Downton Abbey og etter et hjertevarmende mid-of-the-night show, må du absolutt prøve en episode av Mr Selfridge. Full av fantastiske tidlige tjuende århundre kostymer, ekteskaps drama og imponerende sett design, vil du snart bli så nedsenket i livet i den verdensberømte butikken at du skal gå til butikken selv for en shopping spree, pronto.

Ring jordmoren

Du kan trenge litt vev ved hånden når du ser på dette, men det er vel verdt det. Ring jordmoren lyser på graviditet og fødsel på 1950-tallet, men det er ikke alle gode endringer - programmet er ikke redd for å skjørt rundt tøffere problemer.

mindretall

mindretall vil holde deg grinende gjennom hver episode - og muligens gi deg et glimt av ting som kommer når din tot er eldre (eek!). Det er en god å se midt på natten, da hver episode har en avgjørende slutt - slik at du ikke blir igjen holdt våken og lurer på hva som skjer i den neste.

Sherlock

Starring Benedict Cumberbatch (hvis du er en fan av hans da, det er grunn nok til å se på dette), er dette ganske mulig en av de beste tilpasningene til Arthur Conan Doyles kjære mysteriumsanger. Mens det er en god del av spenning og intriger, bør den ikke hindre deg i å sovne når den er ferdig.

episoder

Starring den ene og eneste Mr Joey Tribbiani - beklager, vi mener Matt Le Blanc - episoder Kan ikke ha hatt så mye press, men vi elsker det. Det sammenligner briljant og blander britisk og amerikansk humor med morsomme utfall. En flott 4am komfortklokke.

Gavin & Stacey

Hvis du føler deg litt lav og ensom, men ikke ønsker å vekke din partner / mamma / beste venn for en prat, hold deg på en episode av Gavin & Stacey. Pamela's en-liners og Nessa og Smithys kjærlighet / hate forhold vil holde deg grinende til sluttkredittene.

Breaking Bad

Det kan ha blitt ferdig nå, men det er en grunn til at alle fortsatt snakker om Breaking Bad. Sentrering rundt en lærer-vendt-krystall-met-komfyr, vil du komme gjennom alle fem årstider før din tot blir en. Og den har 9,6 på IMDB. Trenger vi å si mer?

Legen som

Ubesvart på den siste sesongen av Legen som fordi du har vært opptatt i ørene i nattfeed og bleier? Ikke vær redd - søvnløshet er den perfekte grunnen til å ta opp doktors opplevelser i hans Tardis.

Moderne familie

Etter livet til tre forskjellige, men relaterte, familier, Moderne familie vil forlate deg i masker og sammenligne med din egen brød. Hver episode er veldig kort (rundt 25 minutter), så hvis du ikke tror du vil holde deg våken gjennom et lengre program så er dette et godt alternativ.

Luther

Hvis du savnet deg Luther mens det var på TV, er det nå din sjanse til å fange opp dette enormt populære forbrytelsesdramaet. Gritty, britisk og seriøst vanedannende, det burde definitivt være på din nattsidebeskrivelse. Og Idris Elba kan gi deg søte drømmer ...!

Homeland

Dette er kanskje ikke det mest fornuftige programmet å se på de små timene som du sikkert vil bruke til daggry dechifterer hver plott twist (de er bare så kloge!), Men det er bare så bra at vi ikke kunne savne det. Fyllt med terroristiske konspirasjoner, dobbeltkryssende agenter og utrolig skuespiller, er det en grunn til at det er så høyt på IMDB.

Game of Thrones

OK, kanskje dette er ikke den riktige TV-en for å se på midt på natten. Sikkert, å gripe opp med det røde bryllupet kan ødelegge enhver sjanse for å komme seg igjen.Men vi måtte nevne det - selv om det er en å fortære om kvelden, i stedet for 2 ...

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar