De vanskelige fordelene og ulemperne med å dele din beste venn

Du har funnet noen du kan stole på med livet ditt, og det er også en attraksjon der. Men hva er fordeler og ulemper med å dele BFF?

Det kan ikke ha vært åpenbart fra starten, men din beste venn kan bare være mannen eller kvinnen til drømmene dine. Når du kommer forbi den opprinnelige plagsomheten av overgang fra venner til flere enn venner, bør alt være glatt seiling, ikke sant? Ikke egentlig.

Hvis du har bestemt at romantikk kanskje bare er på kortene for deg og din beste venn, er det viktig å fortsette med omhu. Det er mye å vurdere. Hvis du spiller kortene dine riktig, kan du ha deg selv en fremtidig livspartner. Hvis ikke, må du kanskje finne deg en helt ny gruppe venner. Ta et øyeblikk å vurdere fordelene og ulemperne med å ta forholdet ditt til neste nivå. [Les: Fra venner til elskere â € "bli forelsket i vennen din]

Fordelene med å danse din beste venn

Dating noen du har bare vært beste venner med til nå, kan ikke være en lett oppgave, men de følgende proffene kan bare gjøre risikoen verdt.

# 1 Du har allerede lagt grunnlaget. Et sterkt følelsesmessig bånd danner grunnlaget for et vellykket forhold. Etter å ha vært beste venner, har du allerede lagt grunnlaget, og du vil ha lojalitet og respekt fast på plass. Derfor har forholdet ditt en mye større sjanse til å gå avstanden.

# 2 Du kan være forberedt på veien fremover. Kanskje de vil gifte seg når de er tretti og har tre barn. Eller kanskje de er ivrige etter å motta fire jobbe kampanjer før de vurderer å slå seg ned. Hvis du håper å gå på avstand med din beste venn, vil du allerede vite om dine fremtidige ambisjoner retter seg, noe som gjør at du kan forberede deg på den mulige veien fremover.

# 3 Ingen stygg sjokk. Det er ikke noe vanskeligere - eller i noen tilfeller forstyrrende - enn å diskutere partnerens datinghistorie. Men du har mest sannsynlig hatt denne diskusjonen med din beste venn uten konsekvensene av å være i et forhold.

Faktisk har du kanskje møtt noen av deres ekser! Kanskje de har fortalt seg tidligere eller har hatt ulike forholdsproblemer. Du er sannsynligvis kjent med det meste av dette, så det blir ingen ubehagelige overraskelser.

# 4 Du kan omgå de vanskelige tingene. De første månedene av ethvert forhold inneholder likte tiltak av spennende og, la oss møte det, klosset. Youâ € ™ ve å trene sine liker og misliker, og det er venner og familie å møte, noe som alltid er et skremmende prospekt.

De gode nyhetene om å dele din beste venn er at det er blitt håndtert, og du kan bare nyte spenningen om å ta forholdet ditt til neste nivå.

# 5 Youâ € ™ ve vært gjennom alt sammen. Ikke bare vil du allerede ha et solidt følelsesmessig bånd, men du har mest sannsynlig en felles historie. Kanskje du har uteksaminert fra universitetet sammen, eller har gjort dem til å utholde mange familiesammenkomster ved din side. Etter å ha delt viktige øyeblikk i hverandres liv, vil forbindelsen din bli sterkere fortsatt, og enda mer sannsynlig å vare.

# 6 Ingen klossete stillinger garantert! Det er ingenting verre enn å starte et forhold med noen du liker, bare for å finne ut at du ikke har noe å snakke om, siden du nesten ikke har noe til felles. Plussiden av dating din venn er at du nesten helt sikkert vil ha felles interesser. Hvis du ikke gjorde det, ville du ikke være venner!

# 7 Du vil redde deg selv fra smerte og sjalusi. En viktig fordel ved å opptre på dine nylig funnet romantiske følelser for din beste venn er at det utvilsomt vil redde deg fra følelsesmessig smerte i fremtiden. Å holde dine følelser til deg selv, kan la din beste venn glide seg bort og inn i en annen manns armer mens du sitter der og gråter over å miste sjansen.

[Les: 20 umiskjennelige tegn din venn knuser på deg også]

Ulemper med å danse din beste venn

Før du tar sjansen og forfølger et romantisk forhold med din beste venn, ta et øyeblikk å vurdere følgende ulemper.

# 1 Er du villig til å gjøre ofre? Det er alltid nummer én når noen vurderer å danse en venn: hva hvis det ikke varer? Hvis du bryter opp, må du kanskje akseptere at vennskapet ditt kan gå tapt for alltid. Alt du må bestemme er om å ofre vennskapet ditt er en risiko for at du er villig til å ta.

# 2 Følelsen kan ikke være gjensidig. Hvis du har utviklet følelser til din beste venn, er det alltid en sjanse for at følelsen ikke er felles, og du kan ha misforstått deres oppførsel mot deg. Hvis du bestemmer deg for å avsløre dine følelser, forberede deg på det verste, og aksepter at ting kan være vanskelig mellom deg for en stund hvis ting ikke går.

Bestem på forhånd hva dine planer kan være hvis din venn ikke gjengir seg: kan du fortsette å være venner med den personen? Kan du ta det hvis de daterte noen andre?

# 3 Det kommer til å være en "gå hardt eller gå hjem" situasjon. Når du tar forholdet ditt til neste nivå, er det viktig å vurdere om du vil ha et uformelt eller langsiktig forhold, og om du begge er enige. Sannheten blir fortalt, et uformelt forhold er sannsynligvis ikke verdt å risikere vennskapet ditt for.

# 4 Er du tiltrukket av det ukjente? Selv om du vil omgå det vanskeligste å bli kjent med scenen din, mangler du å oppdage en ny person, kan deres personlighet og deres interesser vise seg å være litt kjedelig for deg.

Du må bestemme hvor viktig spenningen i de første stadiene av et forhold er for deg. Er delving i det komplette ukjente en nøkkeldel av din glede av et forhold?

# 5 Hvem vil oppfylle sin gamle rolle? Problemet med å slå din beste venn inn i partneren din er at den kan forlate deg uten en beste venn. De kan godt ha vært nøkkelpersonen du ventet til om forholdsspørsmål og personen som ga deg råd. Er det noen andre som kan fylle den rollen, eller kan du håndtere uten det noen i livet ditt?

# 6 Er det mer enn bare ditt eget vennskap på linjen? Det er også viktig å vurdere hvem som vil bli påvirket dersom forholdet ikke går i henhold til planen. Er du en del av en større vennekrets som ville føle seg presset til å ta side om det oppstod en oppbrudd? Du kan risikere å ofre ikke bare ditt eget vennskap, men den komfortable dynamikken til en større gruppe venner.

[Les: 12 måter å endelig bli mer enn bare venner]

Mens det er risiko involvert med å bekjenne romantiske følelser til din beste venn og med å ta forhold til neste nivå, er det verdt å huske at de største og mest vellykkede forholdene ofte vokser fra gode vennskap, og det kan bare være den beste beslutningen du ' ll noensinne gjøre.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar