The Tricky Mind Games Men Spill som enhver jente kan vinne

Når menn spiller tankespill, spiller de skitne. Når jenter spiller, spiller de for å vinne. Slik kan du sminke menn med egne manøvrer.

Mennesker har lekt sinnsspill med hverandre helt siden tidens begynnelse. Mind spill ble brukt til å vinne kriger og bringe fred mellom nasjoner. I dag bruker folk det til å tjene penger, bygge imperier og kontrollere økonomien.

Hvis det bare ble brukt av disse grunnene, ville verden være et mye bedre sted. Dessverre, de av oss som ikke ser fordelene som sinnsspillene tilbyr, pleier å bruke det til utrolige formål - spesielt forhold.

Ingen er unntatt fra denne overtredelsen fordi både menn og kvinner er skyldige i å spille tankespill. Motivasjonene varierer fra person til person, men målet er alltid det samme - å vinne. Uansett prisen er å bruke tankespill for å skaffe seg det, slutter aldri bra.

For formålet med denne artikkelen vil vi fokusere på menn og tankespillene de spiller. Menn er genetisk programmert for å ta vare på kvinner. Så hvorfor er det at de har kapasitet til å bevisst påføre mentale og følelsesmessige smerter på de de skal ta vare på? La oss finne det ut.

Hvorfor spiller menn tankespill?

Det er tider når det er greit å spille tankespill. Som når du gjør det for å redde noen fra et dårlig forhold. Men det er fortsatt diskutert fordi å spille tankespill tyder på duplikasjon og uærlighet.

Når menn spiller tankespill for å dra nytte av noen, så er linjen krysset. Det er mange grunner til at de velger å spille med kvinners følelser, men de fleste er rettet mot å skaffe seg en premie, en følelse av selvverdighet eller beundring av sine jevnaldrende.

# 1 Ego-strøk. Validering er vanligvis knyttet til kvinner, men det er også et problem med menn. Noen menn spiller tankespill med kvinner fordi det gir dem en følelse av makt. Det får dem til å føle seg ønsket og elsket, noe som ifølge forskningen er noe som menn trenger intensivt.

# 2 De har en følelse av misnøye. Å trekke en over på noen kan gi en mann en følelse av prestasjon. Hvis det er ting i livet som han ikke kan løse, kan han oppdage at lek med kvinners følelser hjelper ham med å fylle det gapende hullet inne i ham.

# 3 De vil teste seg selv. Dette ligner ego-stroking, men formålet med å teste seg er å bevise at de er i stand til å tiltrekke seg en kvinne. De bryr seg ikke hva som skjer med jenta. De vil bare se om de kan trekke den av. [Les: 7 tegn på at du daterer en spiller]

# 4 De elsker en utfordring. Dette er den vanligste grunnen til at gutta spiller tankespill. Når en fyr ser en utfordring, kan han ikke unngå å gjøre alt for å overvinne det. De kan ikke vikle hodet rundt det faktum at en jente misliker dem, så de vil velge å spille tankespill for å få det de vil ha. [Les: 9 måter folk manipulerer sine kjærester]

# 5 Alpha-gen. Noen gutter har en primal personlighet. Dette er spesielt åpenbart hos menn som ble reist i konvensjonelle familier som ikke har glemt gamle sosiale normer. Disse typer gutta vil spille tankespill for å hevde sin dominans og chauvinisme.

# 6 Gold-graving. Dette er trolig den verste typen tankespillere. Ikke bare utnytter de kvinners følelser, de betaler også ut på det. Det trenger ikke engang å være om penger. En fyr som dette vil bruke tankespill på en jente for hennes forbindelser, hennes hus, eller til og med hennes vilje til å gjøre alt han vil.

# 7 Sex. De fleste gutta anser dette som den største prisen når det gjelder tankespill. De liker likevel spillet mer enn noen av de andre nevnt ovenfor. Den verste delen om det er at å legge til kjønn i ligningen kompliserer ting enda mer. [Les: 10 lurte teknikker, gutta bruker for å komme i buksene dine]

Hva er de vanligste sinnspillene?

Her er noen av de vanligste sinnspillene menn spiller. Du kan legge merke til at du har blitt offer for noen av disse på et tidspunkt i ditt datingliv.

# 1 Skyldturen. Dette er når en fyr får deg til å føle deg dårlig om å ikke gi ham det han vil. De vil oppregne poengene du har feil for å få dem til å føle seg dårlige eller hvordan du ødelegger livet deres. Du vil føle deg så skyldig at du ender opp med sine krav.

# 2 agn og bryter. Agnet og bryteren ligner skyldsturen. Uansett hvilken overtredelse din fyr har gjort, vil han vende den over og få det til å virke som om det var din feil. De blir sint og lure deg til å gjøre opp for det ved å gi dem hva de vil. [Les: 9 måter å slutte å tiltrekke seg usunne forhold]

# 3 Den I.O.U. Dette fungerer når din fyr vil ha noe, og han vil love å gi noe bedre tilbake i retur. Han kunne ha lyst på penger, en gave, en tjeneste eller en sjanse til å gjøre noe du vanligvis ikke vil være enig i.

# 4 Den perfekte kjæresten eller datoen. Noen jenter kan falle for dette trikset fordi noen av dem * eller de fleste * sjelden støter på en nesten perfekt kjæreste eller dato. Når det endelig skjer, kan de ikke hjelpe, men gi inn på alt fyren ønsker, slik at de ikke mister ham og hans bilde som den perfekte partneren.

# 5 Den spontane elskeren. Denne vil forsvinne uten spor, og så plutselig vil han komme tilbake i treverket når du minst forventer det.Han vil belaste sin forsvinning for et slags personlig problem, men han lover at han bare ikke kunne slutte å tenke på deg. Så, her er han nå. Og der går han igjen.

# 6 Den uoppmerksom kjæresten. Den uoppmerksom kjæresten vet at hans likegyldighet blir deg varm og plaget. Han vil med vilje ignorere deg eller få deg til å vente på hans samtale eller tekst. Når han endelig kontakter deg, vet han at han har viklet rundt fingeren.

Hvordan vinner du deres sinnspill?

Det er ganske enkelt å trekke en over på gutta som elsker å spille tankespill. Kvinner oppfunnet de fleste av disse tankene spill, tross alt. Tror folk seriøst at de kan komme seg bort med det? Her er noen tips om hvordan du kan få øye på en sinnspillingsspiller, og hvordan du kan endre spillet.

# 1 Instinct. Dette kan spare deg flere ganger enn du kan telle. Våre instinkter bæres ut av en primal forsvarsmekanisme. Vi vet når vi er i fare, og vi bør alltid erkjenne det. Hvis vi ikke kan komme seg ut av en situasjon, bør vi alltid være forsiktige med hva som skjer rundt oss. Dette er spesielt viktig når du møter en fyr som elsker å spille tankespill.

# 2 Selvværd. Kvinner blir bare utsatt for tankespill når de er sårbare. De vanligste ofrene er kvinner med selvtillit eller oppgivelsesproblemer. Spillere kan snuse ut disse typer kvinner, slik at du bedre begynner å sette pris på din verdi, ellers kan en mann som spiller tankespill ta det som er igjen av det.

# 3 Aldri være selvtilfreds. Når du ser at fyren din utnytter deg, må du ikke humorere ham. Ikke gi ham noe han ikke fortjener, og aldri kompromitter deg selv eller din tro bare for å tilfredsstille ham.

# 4 Ring ham ut. Når du ser at en fyr spiller triksene vi nevnte ovenfor, ikke nøl med å ringe ham ut på det, selv om det ikke er sant. Hvis han fortsetter å skyld deg, spiller han deg. Hvis han fortsetter å love deg noe han aldri gir, spiller han deg. Fortell ham at du er på ham, og at du ikke vil gjøre opp med sin skurk.

# 5 Gjør dem bevise deres verdi. Jenter, det er greit å få gutta til å hoppe gjennom hoops. Men vær ikke en tankespill spiller. Gjør dem bevise deres verdi ved å la dem ta vare på deg, prioritere deg og erkjenne deg. En god fyr tar ikke noe vekk fra deg. Han vil bare sette pris på hva du tilbyr og skatt deg for det.

# 6 Tempo deg selv. Den eneste måten å få øye på en tankespill spiller er å ta deg tid. La dem vise sine sanne farger underveis. En fyr som spiller tankespill vil ikke bli lenge når han ikke får det han ønsker.

# 7 Gi aldri materielle ressurser. Ikke la partneren din bruke noen av ressursene dine, uansett om det er penger, bilen din eller huset ditt, med mindre du har vært sammen i lang tid, eller du virkelig stoler på ham. Du må gå gjennom bevegelsene i dataprosessen ved hjelp av hverandres ressurser, ellers vil en av dere begge begynne å være avhengige av den andre.

# 8 Stiger over den. Hvis du fanger mannen din som spiller tankespill med deg, ikke prøv å komme tilbake til ham. Det kan føles bra for en stund, men smerten av hans svik vil fortsatt være der. Det spiller ingen rolle fordi en spiller ikke bryr seg om noe du gjør.

De kan bare skyve den av og finne sitt neste offer. Du er bedre i å bruke din energi til å gå videre og helbrede deg selv fra smerten som dette giftige forholdet har forårsaket.

[Les: 10 gutter, du burde slutte å danse hvis du vil ha ekte kjærlighet]

Sinnsspill kan skattlegges på de involverte. Det er også unødvendig og grusom. Hvis du vil at en person skal ta vare på deg, bør du være ærlig i stedet. Den direkte tilnærmingen er mer effektiv enn de dupliserte metodene som tankene har å tilby.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar