De tøffeste treningsøktene i London

Dagene med casual jogging rundt parken mens du bryter en lett svette og går hjem for å feire med en energidrikke er borte. Et betydelig antall dagens trenere er sterkere, tøffere og mer brutale enn noensinne. De ønsker ikke å klappe seg selv på ryggen etter å ha funnet en klasse lett - de vil bli presset til sine grenser til de suger og gyser for luft. Og det er tidsspørsmålet: De fleste arbeiderne har bare noen timer i uken for å få trening, og det betyr jo vanskeligere jo bedre.

Denne nye rasen av krevende treningsfanatikere vil føle at de kommer til å dø for en ubarmhjertig time, så vær glad av deres mer behagelige former når arbeidet begynner å betale seg. Men er dette masochistisk, eller er det egentlige fordeler å straffe kroppen din til du bare ikke kan takle noe mer?

Ifølge fitnesseksperter, ved å torturere kroppen din, kan du endre din metabolske tilstand dramatisk, endre måten du lagrer og bruker fett på - og kan doble kalorier du vil brenne. Så av hensyn til selvpådd smerte (og forbedret muskeldefinisjon), er her ti av Londons tøffeste treningsøkter.

HIIT-treningsstudio

HIIT ligner på et annet bokstavsord som begynner med H - helvete. Den høye intensitetsformen for intervalltrening fungerer på over 85% av din maksimale hjertefrekvens for korte - men fryktelige - tidsperioder. Ved hjelp av flyktige hvileperioder og en rekke unforgiving utstyr, inkludert punchbags, kettlebells og kamptove - pluss et hjertefrekvensmåler, slik at de kan sjekke at du ikke snyder - trening vil forlate deg, men fordelene er snart klare i forbedret fett tap og muskel tone.

Trainer Monika Sikora husker en klient som, da hun spurte ham om sin hemmelighet for å gjøre det bra i hver klasse, sa: "Jeg forestiller meg at punchbag er min ex-kone - eller deg". Hun innrømmer at klienter ofte oppkast, gråter og klager over muskelsårighet - butm som hun sier, "Det er virkelig raske resultater for en så kort tortur-økt".

HIIT Gym West Hampstead sesjoner starter fra £ 20. hiitgyms.com

Bodyfit Total Conditioning

Du vet at en trener er hardcore når de aldri har avbrutt en økt, et faktum Bodyfit grunnlegger Lauren Whitby stoler seg på. Hennes beryktede tøffe Total Body Conditioning Session går videre i snø, kraftig regn eller hagl. Spesielt minneverdige former for tortur inkluderer å gjøre en mil med burpees (som tar nesten to timer), og fullfører det hun cheerily kaller "selvmordsgrid" (en oppvarming bestående av 60 reps push-ups, burpees og squat hopp) og bruker en rekke av funksjonelt sett, for eksempel bulgarske poser, motstandsbånd og 24kg kettlebells.

Whitby husker stolt deltakere som sier at erfaringen er verre enn fødsel og oppkast, og sier: "Jeg har fått folk til å fortelle meg at jeg skal holde meg, sverge på meg og si at de håper jeg dør". Vanlig deltaker Phil sier om sin siste sesjon, "En av de tøffeste bootcampene jeg kan huske - jeg går fortsatt som John Wayne". Prøv det på din fare.

Bodyfit Total Conditioning på Dulwich College Sports Club koster fra £ 11 en økt. bodyfittrainingsolutions.com

Equinox tau og rifter

Har du hørt uttrykket "AMRAP"? Vel, du vil ønske du ikke hadde etter å ha deltatt i den brutale Ropes and Rowers-klassen. Stående for "Så mange gjerninger som mulig", ser denne nye form for tortur deg utålmodige utfordringer med roboter, løftende tau (med vekter på slutten av dem selvfølgelig), kettlebells, sekkvekter og dumbbells.

Du vil dø på slutten av det - hvis tauene ikke har drept deg først. "For de første 30 sekundene av hver krets trodde jeg at jeg var den sterkeste mannen i verden, men de neste tre minuttene var en smertefull pit av anger," sier dame Nick etter sin første klasse. "Ingen annen klasse har brakt meg så nær oppkast. Som er nydelig. "

Tau og rifter er tilgjengelig for Equinox-medlemmer. equinox.com

Ultimate Performance Fitness

Trainer til stjernene Nick Mitchell, grunnlegger av Ultimate Performance, er kjent for sin hensynsløse tilnærming til fysisk kondisjon: han ignorerer lure av cross-trainers, tredemøller og kardio-maskiner, og jobber med premissene om at muskler gjennom motstand og vekt trening er det viktigste aspektet ved å få den perfekte kroppen.

«Jo mer muskel du har, jo mer kalorier du brenner, selv i ro - og du kan hvile i din egen tid,» sier han. "Alle som går inn i treningsstudioet vet at jeg ikke er her for å være deres venn. Hvis en klient synes jeg er deres kompis, kommer de ikke til å presse ut den ekstra repen fordi de tror de kan komme seg unna med det. Våre treningsstudioer er ikke spa. Det er ikke ment å være en avslappende opplevelse. "Yikes.

Sessioner på UPs treningssentre i London, Manchester, Marbella, Singapore og Hong Kong koster £ 200. upfitness.co.uk

Trådløs Fitness

Bare fordi en trening er gøy betyr det ikke at det er uhyggelig. Wireless Fitness, en musikkbasert parkklasse, tilbyr deltakerne en treningsøkt til de siste melodiene mens trenerne bjeffer instruksjoner gjennom hodetelefoner.Ikke la deg lure - dette er ikke et stille disco med et lys som hjelper til med trening.

Som trådløs hengivne Kate uttaler, er treningen tøffere enn de fleste. "Med musikken pumpe, er det null distraksjoner - det er deg mot deg selv," sier hun. "Det er rett fra en øvelse til en annen, gjenta, gjenta, oppkast." Medstifter Matt Boyles er enig. "Hodetelefonene blokkerer nok ekstern støy slik at du virkelig kan presse deg selv," sier han. "Du får definitivt resultater raskere."

Trådløs Fitness kjører på steder rundt London, med månedlige medlemskap fra £ 36, og vil snart lansere en app. wireless-fitness.com

ANBEFALT: Treningsmusikk: 80s Tunes for å få deg til å trene Hardere

Ray Conway

På 57, tror du at personlig trener Ray Conway ville favorisere en langsommere tilnærming, men han blir bare tøffere med alderen. En ekspert på gymnastikk, kampsport, sirkus og latinamerikansk dans baserer han sine intense treningsøkter rundt styrke, atletisk og bevegelse, og vedtar en CrossFit-lignende treningstype for å virkelig ødelegge sine kunder.

Han nyter likevel likvidene sine, og gir dem "Man-Up Pills" (en medisinflaske med myke mynter inni) hvis noen av dem våger å "virke som et wimp". Som en klient, Howard, kommenterer: "Det er intens smerte hver økt. Kroppen min har vondt i flere dager. Jeg kaller ham hvert navn under solen og får fortsatt pissen dratt ut av meg uten å stoppe. Og jeg betaler for dette fysiske og mentale overgrepet - jeg må være sint. "

Ray jobber på CityGolf Health Club i City of London og belaster £ 70 per økt. rayconway.co.uk

Ytelse 360

Hvis du kjeder deg med å løpe, snurre og sette opp, må du kanskje ta en tur til Performance 360, hvor alt fra CrossFit og calisthenics til brasiliansk jiu jitsu og muay Thai er tilgjengelig for å få deg til å ønske du aldri hadde blitt født .

"Ingenting verdt å ha kommer lett og det inkluderer fitness. Vi gjør ikke gimmicker, spenning, kjepphest og falske løfter - bare godt gammeldags hardt arbeid, sier eier Ed Brown. "Vi legger våre kunder gjennom helvete på daglig basis, og de elsker det."

Og får de til å stoppe? "Den eneste unnskyldningen vi aksepterer for ikke å fullføre, er hvis du er skadet," sier Brown. "Hvis du ikke har skadet deg selv, må du alvorlig trenge mann / kvinne til å knulle og knekke til du er ferdig." Vær oppmerksom på: dette er alvorlige ting.

Ytelse 360 ​​i Crystal Palace har tre forskjellige medlemskap fra £ 85 per måned. p360uk.com

Personlig opplæring av Emma

Emma Sharav kan se ut som en kjære, men når hennes dødelige treningsøkt begynner, vet du at hun er alt annet enn - hun skyver sine kunder til kollapset. Emma mener at de beste treningsøktene ikke handler om å løfte de tyngste vekter, men om stadig å kaste nye muskler. "Jeg opprettholder en høy intensitet gjennom," sier hun. "Ingen inaktiv chit-chat, ingen venter på at en maskin er fri - du jobber hele tiden."

Hun er kjent som en "scheming, smilende, ond torturer", og Emmas vinnende grin tricks faktisk til klienter til å jobbe hardere. "Emma er veldig smart - hun låter at hun ikke kan telle, slik at du gjør ekstra reps," sier klient Aliki, mens en annen, Pete, sier: "Ikke la hennes søte, vennlige, dyster natur lure deg - jeg var nesten syk i løpet av dagen og etter den første økten ". Du har blitt advart.

Sesonger i sveitsisk hytte koster £ 70 per time. personaltrainingbyemma.com

Gymtime

Ingen liker HIIT hjerte-kardio- eller motstandsarbeid, så du kan forestille deg hvor skjult en trening er når den blander begge disipliner sammen. GymClass gjør det bare, torturere klienter med stadig forskjellige treningsøkter som holder kroppen gjetning, og bruker alt fra TRX og kettlebells til tau og traktordekk. GymClass trener Helle Hammonds, som innrømmer sine klienter, må ofte forlate rommet for å kaste opp eller få frisk luft, sier: "Folk har nå mer bevissthet om fitness og vet at en middelmådig trening gir middelmådige resultater - ingen vil det."

Imidlertid, etter en annen tilbakebrytende runde av TRX, kan du finne deg selv som vil ligge i en pølse med din egen svette i svært lang tid.

Prisene starter fra £ 15 for en klasse på GymClass Holland Park. gym-class.co.uk

PUSH @ The Hox

Glem en times stund - eller til og med to - for å straffe øvelsen. Den nyeste måten å løsne seg på mens du ønsket at du var død, er å delta i en PUSH-sesong på Holborns The Hoxton, en hel morgen ledet av Bear Grylls personlige trener. Gjennom tre økter med boksing, cardio og HIIT, blir grensene dine trygt trygt - selv om du kan gratulere deg selv for bokstavelig talt å bruke halvparten av dagen, og beast kroppen din.

"Det var rundt 30 minutter i økt en som jeg følte meg syk. Virkelig syk. Og svak, sier en deltaker, James. "Gå hvis du vil jobbe hardt og få resultater. Ikke gå hvis du tror det kommer til å bli som en spa morgen. "

Besøk pushmindandbody.com for mer info

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar