The Tough Mudder Survival Guide

The Tough Mudder Survival Guide - øVELSER 2023
The Tough Mudder Survival Guide - øVELSER 2023
Anonim

Årsaken til å gjøre en Tøff Mudder-begivenhet er så effektiv for å forbedre treningen din, at målene dine er så klare. Du løper raskere for å sikre at du ikke ender opp med å bli hvesende, legger seg og senker dine kompiser ned. Du vil gjøre overkroppsarbeid slik at du ikke blir trukket gjennom kurset som en såret soldat. Men du må også være i form for de unike utfordringene som Tough Mudder hindrer. Her forbereder vi deg på noen av de mest beryktede, og viser hvordan du Sony's SmartWear kan bidra til at du er klar. Klar som du noensinne vil, uansett.

Sony Arctic Enema 2.0

En kuloppdatering til Tough Mudder's signatur isbatobaske, Arctic Enema 2.0 - eid av Sony som den offisielle smarttelefonen og SmartWear-sponsoren - tvinger deg ned et lysbilde, under et gjerde og i et kaldt vann. Du må da øke deg over en trepartisjon for å unnslippe. Ingenting kan forberede deg på sjokkens kulde - men du kan jobbe med den mentale utholdenheten som kreves til soldaten gjennom.

Høyintensitetsintervalltrening (HIIT) er en fin måte å lære deg å griste tennene på og ignorere ubehag - og som en bonus er det også en super effektiv måte å brenne fett på, og vil hjelpe til med å forberede seg til Stopp Mudder. Last ned Lifelog-appen fra Sony for SmartWatch 3 for å registrere resultatene av HIIT-øktene dine, slik at du kan spore fremgang, men husk - du kommer ikke til en Zen-lignende tilstand av smertetoleranse med mindre du går så hardt som mulig kan i treningsøktene dine.

Image
Image

Mud Mile 2.0

Har du noen gang prøvd å løpe gjennom vann? Mud Mile 2.0 er sånn, men vanskeligere - fordi vann er erstattet av tykk, klissete gjørme-intensjon om å stjele energien, og til og med skoene dine hvis det føles grusomt. Kjører en kilometer (1,6 km) er et mål for kardio-fitness, og mens du aldri vil kunne gjenopprette PB når asfalt er erstattet av gjørme, vil det hjelpe deg å gjøre deg kjent med de brennende lungene og lene beinene du vil føle mot slutten av Mud Mile 2.0.

Få iFit-kjørerappen, som bruker GPS-en i SmartWatch 3, for å varsle deg når du har kjørt en mil, og deretter finne en åpen strekning der du kan kjøre uavbrutt. Ta opp tiden din ved hjelp av Lifelog, og se deretter på den forbedre hver gang du gjør det samme løp. Du vil også se hvor mange kalorier du har brent - et perfekt incitament. Hvis det mislykkes, vel, bare godta skjebnen, svan dykk inn i gjørmen og kryp veien til frihet.

Image
Image

Everest 2.0

Vanligvis plassert mot slutten for å teste din sviktende styrke, er denne Tough Mudder Classic tilbake og hardere enn noensinne. Apper til Sonys nyeste SmartWear-enheter kan hjelpe deg med å forberede Everest 2.0 - et vannaktig halvrør med en overhengende leppe - på to måter: sprintopplæring for å skape momentum og benøvelser for å kunne hoppe høyere.

Apper som iFit gjør din Xperia ™ Z3 til en personlig trener ved å komme opp med en skreddersydd treningsplan for å øke den eksplosive kraften som er nødvendig for å komme opp Everest 2.0 på en gang. Det er også rikelig med gratis og premium apps for å kompilere treningsøkter som fokuserer på nedre kroppsbevegelser. Bruk Lifelog til å registrere øktene dine, overvåke ytelsen din og sørg for at du får nok hvile mellom treningsøktene for å få mest mulig ut av treningen din, og overvinne Everest 2.0 uten å taule trette medspillere til å øke deg.

Image
Image

Hvorfor Sony Smartwear?

Xperia ™ Z3 fra Sony er den perfekte treningscompaniet - den har opptil to dager batterilevetid *, som vil se deg gjennom mange treningsøkter. Den har også enestående vanntett design **, så hvis det begynner å kaste den ned midt i kjøre, hvem bryr seg? Som du, vil ikke kameraet i Xperia ™ Z3 bli stoppet av litt regn - og kameraet vil heller ikke bli beseiret av ugunstige forhold. Selv i svakt lys tar det briljant detaljerte bilder.

Når det er sagt, med SmartWatch 3 kan du ha friheten til å forlate telefonen din hvis det er det du vil gjøre. SmartWatch 3s frittstående funksjonalitet betyr at du fortsatt har alle funksjonene du trenger rett på håndleddet ditt. Det kan spille musikken din, hjelp kartene dine og spor alle detaljer i treningen din. Apper som er utviklet spesielt for det, som iFit, lar deg se sanntidsstatistikk mens du lager dem.

Holding SmartWear sammen er Sony's Lifelog-app, et knutepunkt for å registrere alle aktivitetene dine for å analysere, sammenligne med venner og planlegge fremtidige økter. Det er ikke noe bedre for å hjelpe deg med å holde deg til en treningsplan enn å se fremgangen tydelig merket ut foran deg. Ikke bare kan Sony SmartWear hjelpe deg med å forberede deg på Tøff Mudder og dets hindringer, det kan også være et verktøy for å utvikle en bedre og sunnere deg.

Du kan hente den nye Xperia ™ Z3 + på Carphone Warehouse nå

* Bruksbetingelser gjelder. Mer informasjon

** Vanntett til en dybde på 1,5m i 30 minutter. Ingen sjøvann eller saltvannsbassenger. Misbruk og feil bruk vil ugyldiggjøre garantien. Mer informasjon

Populært emne