De tre budene om å spionere på en partner

Er du en seriell snooper som bare ikke kan hjelpe, men spionere på din partner? Du kan like dramaet, men er du forberedt på konsekvensene? Les disse budene for å vite om du er klar til å bli forelsket.

Klikk her for å lese introduksjonen: Er du snooping in Love?

Men alt sagt og gjort, selv om dere begge ikke deler hver intime detalj av dine individuelle liv med hverandre, tenk to ganger før du setter på snoopingbrillene dine. Like spennende som snooping kan høres, kan det faktisk føre til et splitt i forholdet ditt som du ikke ville ha forventet.

Spør deg selv et spørsmål. Hvis din partner alltid mistenker deg, men du prøver å få dem til å forstå at du ikke er en løgn, ville du virkelig stoppe deg selv når noen virkelig attraktivt flirter med deg, og ønsker deg virkelig dårlig? Noen ganger slutter vi med å få vår egen partner til å bli en affære i vår konstante jakten på lojalitet og usikkerhet.

Så tenk to ganger før du snoop. Tross alt, er du villig til å sette i fare alt i forholdet ditt bare fordi du er en usikker person? Tenk før du bestemmer deg for å krysse grensen og snoop. Det gjør vondt for å finne ut at du ikke er klarert i kjærlighet. Og definitivt vil du også betale prisen, enten du finner noe fisket eller på annen måte.

Snoopingens tre bud

#1 Du vil alltid finne noe du ønsker du ikke hadde

Så irriterende og elendig som dette første budet kan høres, gjør det ingenting for å forandre det faktum at det er sant. Nesten hele tiden du snopper, er du bundet til å finne noe eller det andre du kanskje ikke liker, selv om det er en ubetydelig ting.

#2 Du vil bli fanget hvis du ikke finner noe viktig

Dette budet er smutthullet til den første, men kan være like katastrofalt som det første. Hvis du snooping og prøver å finne noen bevis på en hemmelig shag, men ikke finner noe, så er det sikkert at partneren din vil gå inn i rommet når du feverishly grope gjennom sine undertøy skuffer.

#3 Du vil angre snooping

Et våt teppe kunne ikke føle noe våtere! Hver gang du snopper, vil du alltid ende opp med å beklage, om du finner noe eller annet. Hvis du finner noe, kan du angre på å ha funnet en så mørk hemmelighet. På den annen side, hvis du ikke gjør det, ville du bare være frustrert, eller du ville angre på å ha tvilsomt din partner. Uansett må det beklage seg.

Snooping kommer med sin egen trick-or-treat pose av de gode og de dårlige. Det du kanskje finner er helt igjen til sjanse eller antakelse. Men konsekvensene av snooping er noe du kanskje ikke alltid liker.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar