Sylvanian Families Halloween satt deg nødt til å se!

Bare da du trodde Halloween ikke kunne få noe bedre, har de gitt ut et begrenset utgave Halloween-sett på Amazon, og vi er OBSEDED. Det søte settet har to søte Sylvanian Families babyer kledd i hekse- og spøkelsesdrakter, pluss en gresskarvogn, kurver og candies.

Dette settet er £ 16,99 og vil være tilgjengelig på Amazon neste uke. Med god oppmerksomhet på detaljer, kan dette settet kobles til sleden i Baby Sleigh Ride Set og passer godt sammen med resten av samlingen din.

Den perfekte måten å gjøre deg klar for en uhyggelig Halloween!

Les neste: Slik får du en GRATIS baby boks, verdt £ 40!

Les neste: Det beste supermarkedet Halloween kostymer for babyer og småbarn

Les neste: Småbarnsvennlige Halloween-spill å leke med din tot

Pin nesen på gresskaret

Dette er akkurat som Pin The Tail On The Donkey, men erstatt eselet med gresskar og få den lille til å prøve å gjette hvor nesen hans ville være. Enkelt, men effektivt, dette er et flott læringsspill for din tot, men vil også være morsomt for dine eldre barn. Bytt ut pinnen med et klistremerke av sikkerhetshensyn.

Spider slime

Alle snakker om slime for øyeblikket er de ikke? Hvis du ikke har prøvd det med din tots ennå (vi klandrer ikke deg), er Halloween en god tid å starte. Bland ganske enkelt PVA lim, vann, stivelse, glitter og en slags Halloween-tema konfetti til en bolle og rør.

Ghost bowling

Vri litt papir rundt noen skittler og tegne spøkelsesfulle ansikter på dem. Alternativt kan du bare holde noen googly øyne på toalettruller. Del opp i to lag og se hvem som kan slå de fleste skittlene ned - det er en flott en for å øke pjokkens koordineringsferdigheter og det er mye moro. Bare flytt noe som er skrøpelig ut av skade før spillet begynner!

Gresskar tegning

Når du gir barnet ditt, er en kappekniv trolig ikke den smarteste ideen, gi ham et fargeblyant eller en vaskbar filtpenn for å bli gal med stedet og oppfordre ham til å dekorere gresskaret. I tillegg til å være et morsomt spill for pjokk, oppfordrer dette ham til å være kreativ og starter tradisjonen for fremtiden. Hele familien kan bli involvert med en premie for den mest kreative designen.

Kle mammaen (bokstavelig talt!)

DISCLAIMER: Du trenger mye loo roll for dette! Hvis du kan møte for å rydde opp rotet etterpå, er det et morsomt spill som gjør mummier. La småbarnet løpe opp med papiret og pakke det rundt deg som en mamma. Hvis det er andre mødre med deg, få barna til å gjøre det samme, og barnet skal vikle sin mamma de raskeste gevinster!

Gresskarjakt

Skjul et par gresskar rundt huset og hagen og sett din utfordring for å finne dem alle. Du kan til og med lage noen (åpenbare) ledetråder for å hjelpe ham på veien, eller kanskje et kart med litt skatt på slutten. Dette er et godt alternativ til å lure eller behandle hvis den lille er fortsatt for ung.

Ghouls og spøkelser kle seg opp

Det ville ikke være Halloween uten uhyggelige kostymer. Derfor er en av de beste måtene å feire Halloween med barnet ditt, og tilbyr ham en stor kiste fylt med dressing up alternativer å bli gal med.

Broomstick rase

Del inn i lag og se hvem som kan kjøre på en kost fra den ene enden av hagen til den andre den raskeste. Kast noen få capes og noen heksehatter for ekstra effekt.

Bobbing for skumle crawlies

Fyll en bøtte med vann og kast inn noen (falske) skumle crawlies som barnet ditt kan fange - du kan dem telle dem sammen og tildele premier.

Beastly kjeks

Glem bakekaker eller kjøp poser med søtsaker for triks eller behandlere - invester i litt glasur og få småpiken til å dekorere noen Halloween-inspirerte kjeks.

Papirplater gresskar

Et annet enkelt alternativ hvis du ikke vil stole på din tots med carving et gresskar, bare få noen papirplater og oransje maling og la dem designe sine egne gresskarplater! Disse gjør også søte dekorasjoner i årene som kommer.

Spider raser

Alt du trenger for dette er et par stropper og plastikk leketøy edderkopper. Den første som blåser edderkoppen over målstreken er vinneren!

Fest i en boks!

Gjør minner med din lille ved å kaste et morsomt Halloween-fest for dem og deres venner. Plus, hvorfor ikke gjøre det stressfritt ved å få alle dine Halloween-dekorasjoner og servise på ett sted fra Party In A Box? Lett peasy!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar