De 25 overraskende hemmelighetene vi beholder fra våre partnere

Selv om ærlighet er grunnlaget for et varig forhold, er det bare noen ting som er vanskelig å innrømme og bedre forlatt usynlig.

Det sies at å være ærlig om alt sammen med partneren din, kan gjøre relasjoner bedre og vare lenger. Den som sa det, må gjemme en hel kirkegård av skjeletter i skapet sitt.

Hvorfor holder vi hemmeligheter fra våre betydelige andre?

Å si, "Hvis en person virkelig elsket deg, vil de akseptere deg for de tingene du gjorde, er ikke så beroligende. Vi vil bli elsket slik vi er akkurat nå, ikke på grunn av vår fortid og de tingene vi har gjort. Hemmelighetene vi beholder, er de som vi tror kan skade våre forhold eller la oss være åpne for dommen som vi ikke er forberedt på.

Våre usikkerhet og overbevisninger hindrer oss i å avsløre noen av de tingene vi skammer oss over. Å vite at folk flest ikke reagerer godt på noen hemmeligheter, kan få oss til å tenke to ganger om å fortelle folk om det.

Noen ganger hører vi at folk reagerer negativt på andre menneskers forhold. Hvis vi opplever de samme tingene, forteller våre observasjoner oss om at avslørende de samme hemmelighetene kan gjøre oss sårbare overfor denne typen dom også.

Kan et hemmelig opphold hemmelig?

De fleste hemmeligheter er ikke hemmelige lenge, spesielt hvis noen andre vet om det. Problemet oppstår når de hemmelighetene kommer ut, og personen på mottakeren har ikke tid til å behandle nevnte informasjon.

Det er sant at du må være åpen om alt for å kunne bevege seg fremover i dine relasjoner, men noen mennesker trenger mer tid til å behandle informasjonen de vil avsløre. Bortsett fra det, må partneren være klar til å akseptere de tingene du vil avsløre for dem. Du kan ikke bare fortelle noen om din psykiske lidelse på første date. [Les: 8 tabu emner du trenger å unngå i et nytt forhold]

Du trenger å bli bedre kjent med partneren din og se om de er den typen person som ikke vil dømme deg for de tingene du ikke har kontroll over. Du kan ikke kontrollere hvordan de vil reagere, men du kan i det minste bygge nok tillit til å være komfortabel med å fortelle dem dine hemmeligheter ... til slutt.

Hva er hemmelighetene vi beholder?

Noen hemmeligheter er trivielle og kan avsløres i rett tid. Noen er imidlertid mer seriøse og krever betydelig tillit mellom to personer før de kan bli avslørt. Listen nedenfor inneholder noen av de vanligste hemmelighetene vi beholder. Noen av dem er svært viktige for å holde forholdet ditt stabilt, mens andre er bare små ting vi vil beholde for oss selv.

# 1 Antallet personer du har sovet med. Kvinner er kjent for å barbere noen få poeng av det nummeret, mens menn er mer sannsynlig å legge til det. Så mye som vi ønsker å innrømme det til våre samarbeidspartnere, er det fortsatt et berørt tema som kan gjøre eller knuse et forhold.

# 2 Psykiske lidelser. Når folk sier spøkende at du er gal, er alt du kan gjøre smil og nippe på koppen din. Selv om dette er noe som bør diskuteres tidlig i forholdet, holder stigmaet på å ha en diagnostisert psykisk lidelse fortsatt folk fra å innrømme sannheten. [Les: Hvorfor må vi bryte ned stigmatisk mental sykdom]

# 3 Tidligere relasjoner med sine venner. Jentekoden og fyrkoden gjør ikke anvendelse dersom vi virkelig, liker personen. Det burde, men det vant, så de fleste jobber bare veldig hardt for å nekte, lyve og dekke opp disse fortidens trysts.

# 4 Brutto vaner vi kan ikke slutte å gjøre. Åh, du vet hva de er. Plukker på et inngrodd hår, klemmer en blackhead, drikker ut av melkekartongen â € "listen fortsetter. Men det er så vanskelig å stoppe!

# 5 Våre ekte usikkerhet. Utseende og karriereutvikling er de vanlige mistenkte når det gjelder usikkerhet, men noen kan gå dypere, for eksempel å stille spørsmål om ens egen verdighet eller deres evne til å holde forhold.

# 6 Bøkene vi leser. Hvorfor tror du at Paperback romansk roman sjangeren fortsatt tjener milliarder hvert år, når du ikke hører så mye om det? [Les: De beste erotiske romaner for sensuelle sinn]

# 7 Hvordan vi virkelig føler om ting de liker. Ja, den skjorten ser så kul ut. Jeg elsker fotball! Denne skinnestoleren i kjelleren din midt på sommeren er så skjegg! Løgner, løgner, løgner!

# 8 Familieproblemer. Vi har bodd hos familien vår siden dagen vi ble født. Vi vet hvordan det føles, så vi er ikke sikre på om en betydelig annen vil ønske å bli med på den galne.

# 9 Hva våre venner egentlig liker. Vi elsker dem til døden, men vi kunne drepe dem noen ganger. Noen av tingene de gjør er ikke egnet for offentlig forbruk, enn si partneren din.

# 10 Hva vi liker rundt våre venner. Når du er med din så, har du en tendens til å forvandle seg til en moderne versjon av Dr. Jekyll, ikke? Mr. eller Ms Hyde er reservert kun for venner.

# 11 Dybden av vårt forhold til våre kjæledyr. Det er vanskelig å la deg få vite at du planlegger å redde katten før dem i tilfelle en rasende brann i bygningen din.

# 12 Hva våre soverom egentlig ser ut som. Enten du har OCPD eller du er en slob, og innrømmer at soverommet ditt ikke ser normalt ut, kan det fortsatt være veldig vanskelig.

# 13 Hvor ofte har vi sovet med folk på første date. â € œJeg gjør ikke vanligvis dette på den første datoen. â € Â Ja, rett. [Les: Er det greit å ha sex på første date?]

# 14 Når vi ønsker å bli gift. Ærlig, enhver dato som er tilgjengelig i juni, er bra for de fleste av oss kvinner. For mennene er det mer et spørsmål om hvis de vil gifte seg

# 15 Det vi ser ut når vi sover. De kløende, lacy ting som kvinner har på seg hver natt? Har nettopp kjøpt det denne morgenen. Dette plettfrie ansiktet ved siden av din? Det er vanligvis slathered med gunk, serums, krem ​​og en kirsebær på toppen.

# 16 Vår blokkerte kontaktliste. Hvis de noensinne så det, ville det være så mange spørsmål! Så mange spørsmål som vi ikke har halvparten av svarene på.

# 17 Hva vi så ut i videregående skole. Uansett hvor bra vi så, var det fortsatt i videregående skole. Det er som moren din viser deg hvor varmt hun så på seg med rosa benoppvarmere og skulderputer i hennes gensere.

# 18 Hva vi var som i videregående skole. Det vi så ut, spiller ingen rolle så mye som hvem vi var. Hvis vi var slemme, går den informasjonen i hvelvet. Hvis vi var taper, så går det også med det.

# 19 Hvem vi daterte i videregående skole. Innrømmelse av hvem vi daterte i videregående skaper bare rom for oss å forklare hva som skjedde da vi daterte de nevnte menneskene. Videregående romanser er ikke for svake av hjertet. [Les: Hvordan snakke om dine tidligere forhold på riktig måte]

# 20 Kredittrapporter. Når partneren din innser at de er dating en shopaholic eller noen på IRS-watchlisten, vil dette juni bryllupet sannsynligvis ikke materialiseres når som helst snart.

# 21 Hvor mye koster klærne og skoene våre. Barn sulter i Afrika. Våre klær kan ikke hjelpe dem, men det kan heller ikke det faktum at vi har brukt en crapload av penger på dem i utgangspunktet. Din betydelige andre kan ikke godkjenne.

# 22 Hvordan vi virkelig spiser. Spørsmålet om å ikke spise det vi vil ha i det offentlige er så passé. Den nye tingen skjuler hvor mye du legger i munnen din, hvis du tygger med munnen din åpen, eller hvis du til og med bruker redskap i det hele tatt.

# 23 høyskoleår. Vi kan ikke huske noe som skjedde før avgangsdagen. Love!

# 24 Den ene DUI. I dag vil du innrømme dette, men bare hvis dritten treffer viften.

# 25 De virkelig alvorlige tingene. Abort, abusive samarbeidspartnere, traumatiske erfaringer, etc. Det som betyr noe er at noen mennesker trenger tid til å løse seg selv for å åpne opp om disse tingene med sin partner i nåtiden. [Les: Skal du noen gang bekjenne å jukse på partneren din?]

Uansett hva din hemmelighet er, vet bare at du alltid skal være ærlig med deg selv. Å holde ting til deg selv er greit, bare hvis det ikke kommer til å bite deg i rumpen en dag. Hemmeligheten at du holder på, bør ikke forårsake skade på noen.

Et eksempel ville være å holde et fornærmende forhold til familien din fra din betydelige andre. En hemmelighet som å få øvre lepper vokst er ikke så farlig. Men hvis du har en hemmelighet som muligens kan påvirke forholdet ditt, bør du tenke to ganger om å gjemme det eller diskutere det ærlig med partneren din.

[Les: Ting du må til slutt snakke med partneren din om å være glad]

Hemmeligheter eksisterer fordi det å være ærlig med noen betyr at du setter deg i en sårbar stilling. Når du er klar til å åpne opp for noen, vil disse hemmelighetene bli delte hemmeligheter - som er så mye bedre fordi noen andre hjelper deg med å bære vekten av det hele.

Redaktør Og Forfatter.

Skrive Inn Din Kommentar