The Surprise Celebrity Graviditet av det siste året

Innhold

Vi elsker en god graviditetsmelding her hos mor og baby - noen har definitivt tatt oss (og i noen tilfeller kjendisene selv) ved overraskelse. Fra Halle Berrys glede ved å bli gravid på 46, til Mila Kunis og Ashton Kutcher forventer sitt første barn sammen, har vi plukket ut noen av de største støtene fra det siste året.

Ellen DeGeneres Show. De kan være av kjendisverdenens beste par (Ashton var virkelig Mila første ki "/>

Simon Cowell og Lauren Silverman

Simon Cowell en pappa? Vi så ikke det som kommer. Og heller ikke gjorde han, etter en affære med gift sosialt, Lauren Silverman at hun ble gravid. Paret kunne imidlertid ikke være lykkeligere med sin nye rolle som foreldre til å be barn Eric. Simon skifte bleier? Hvem ville ha trodd det!

Natasha Hamilton og Ritchie Neville

Natasha Hamilton annonserte at hun var gravid med ny partner Ritchie barn i april i år. Sangeren, 31, som møtte 5ives Ritchie, 34, mens de filmet ITVs The Big Reunion i fjor, fortalte OK! magasin at hun ikke trodde hun ville bli gravid igjen, etter at cyster ble fjernet fra eggstokkene hennes.

Jennifer Ellison og Rob Tickle

Skuespilleren og presentatøren var sjokkert for å lære at hun var gravid tidligere i år etter å ha blitt fortalt at hun ikke kunne bli gravid. 'Jeg dro til sykehuset for å få cysterene skannet og de fant en baby! Du tror ikke du må være super forsiktig med prevensjon når du blir fortalt at du ikke kan bli gravid, "fortalte hun OK! Blad.

Halle Berry og Oliver Martinez

bevart skuespillerinne Halle beskrev hennes andre graviditet som «største overraskelse for livet mitt». Ved 46, forventet hun absolutt ikke å være en mamma for en gang med forloveden Olivers baby. "Jeg trodde jeg var litt forbi det punktet der dette kunne være en realitet for meg. Så det har vært en stor overraskelse og den mest fantastiske, sa Halle.

Katie Price og Kieran Hayler

Katie var etter hvert seks (ja, seks!) Måneder gravid før hun fant ut en ferie med familien i Kapp Verde. "Jeg følte meg ikke gravid, skjønt. Dagen vi fløy hjem, kom vi alle inn i huset klokken 1 og jeg trodde det første jeg ville gjøre da jeg våknet var en graviditetstest, skrev hun i henne nå! kolonne. Resultatet var selvsagt positivt.
Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar