De smarteste skalaene i verden

Innhold

Verden er fullstendig smart sett i disse dager - smarttelefoner, smarte klokker, smart sentralvarme, smarte TVer osv. - Det er som om du ikke kan kaste en stein (ikke at vi condonerer å kaste steiner) uten å treffe noe smart! Og mens det er enkelt å stille spørsmål om den ekte nytte av noen av denne smarte teknologien, er en ting som er uomtvistelig nyttig et sett med smarte skalaer.

Men hva kan muligens være smart om et sett med badevekter? Du går på dem, de forteller deg hvor mye du veier, og du går bort og ønsker at du ikke hadde spist hele pizzaen natten før. Din baderomsskala gjør jobben, og gjør det bra - noen ganger for godt - så hva mer kan du muligens ønske?

Som det skjer, kan baderomsskalaene fortelle deg mye mer om din kropp, din helse og din generelle trivsel. Faktisk, selv om kjerne data - hvor mye du veier - er ikke så enkelt som du kanskje tror, ​​og hvis du prøver å miste noen få kilo og bli bedre, baserer du fremgangen din bare på din totale kroppsvekt kan være selv- ødeleggende.

Derfor er det på tide å grøfte det vanlige settet med badevekter og investere i et sett med smarte skalaer i stedet. Og når det gjelder smarte vekter, kan du ikke bli mye smartere enn Withings Body Cardio. Selv designen er smart, med en solid aluminium flatbase, noe som sikrer nøyaktig lesing uansett hvilken gulvtype du kanskje står på.

Kroppskortets smarte legitimasjonsbeskrivelser begynner å komme i fokus når du først setter det opp - etter at du har lastet ned Withings Health Mate-appen til smarttelefonen, vil den oppdage kroppskardiovekter. Appen deler automatisk Wi-Fi-innstillingene for hjemmet med skalaene og "hei presto!" Body Cardio blir en helt tilkoblet smart enhet.

Med Body Cardio-skalaene som er koblet til Wi-Fi, sendes dataene automatisk til skyen hver gang du går på, og synkroniseres med Withings Health Mate-appen. Du trenger ikke engang å ha telefonen med deg når du veier inn

Det er ikke bare den sømløse tilkoblingen som gjør Body Cardio-skalaen smart, men - langt fra det faktisk. Tydeligvis vil kroppens kardiovaskler fortelle deg hvor mye du veier, men det er bare toppen av det berømte isberget. Du ser så vel som å rapportere vekten din, Body Cardio skalene vil også fortelle deg hva denne vekten er oppdelt i. Eller for å si det på en annen måte, vil disse skalaene fortelle deg hva du er laget av.

Når Body Cardio-skalaene rapporterer din samlede vekt, vil de også fortelle deg hvilken prosentandel av vekten som er kroppsfett, muskel og vann. Forståelse av kroppssammensetningen er viktig for alle som ønsker å bli bedre og sunnere, siden det gir deg et klarere bilde av om diett og aktivitetsrutinen fungerer.

Hvis du noen gang har prøvd å gå ned i vekt, vil du vite hvor nedslående det er når vekttapet ditt, eller til og med beveger seg i feil retning til tross for å opprettholde et sunt kosthold og treningsrutine. Det er imidlertid viktig å huske at bare fordi du ikke mister vekt, betyr det ikke at du ikke mister kroppsfett. Så, du kan bli friskere, bedre og sterkere fordi du får muskler og mister fett, men din totale vekt vil ikke falle!

Derfor er det verdt å ha Body Cardio skalaene i hjørnet ditt, og gir deg detaljert innsikt i hva kroppen din gjør, og hvordan den reagerer på kostholdet ditt og treningsregimet. Til slutt, hvis kroppsfettet ditt faller og muskelmassen øker, er det ingen grunn til å bli dishearted hvis den totale vekten ikke faller.

Men hvis du tror denne dybdegående kroppssammensetningsanalysen er det eneste som gjør Body Cardio-skalaene smarte, må du tenke på nytt. Det er bare kroppens del av ligningen - Cardio-aspektet er like smart og like imponerende.

Så hva er kardio-delen av ligningen? Det tar form av aorta pulsbølgehastighetsmåling - alt krystallklart nå? Oh, ok da - så aortisk pulsbølgehastighet er en måte å evaluere kardiovaskulær helse på, og gitt hvor mange livstruende forhold som gjelder kardiovaskulær helse, det må være bra, ikke sant?

I essens estimerer aortapulsbølgehastighetstesten arteriell stivhet. I utgangspunktet når hjertet ditt slår, skaper det en pulsbølge som beveger seg gjennom aorta og tilhørende nettverk av arterier. Hastigheten som denne bølgen beveger seg på, gir en indikasjon på stivheten i arteriene dine - jo raskere bølgen beveger seg, jo stivere arteriene dine, som kan være en indikator på fremtidige helseproblemer.

The Withings Body Cardio skalere utfører en aorta pulsbølgehastighetstest hver gang du går på dem, og gir deg en jevn og kontinuerlig vurdering av kardiovaskulær kondisjon. Og hvis din pulsbølgehastighetsavlesning ikke er optimal, kan Body Cardio-skalaene hjelpe deg med å gjøre noe med det.

Å være overvektig kan ha en betydelig negativ innvirkning på kardiovaskulær helse, og med en klar forståelse av kroppssammensetningen kan du gjøre de positive livsstilsendringene for å redusere vekten din og enda viktigere kroppsfett. Etter hvert som vekten og kroppsfettet faller av, bør bølgebølgehastighetsavlesningene forbedres.

Det er ikke så vanskelig som du kanskje tror å gjøre de positive livsstilsendringene, heller ikke.Withings Health Mate-appen vil parre med MyFitnessPal, slik at du kan logge på alt du spiser og drikker hele dagen, og hvis du også stropper på en Withings Fitness Tracker - som Activité Steel - vil den også følge hvert trinn du tar og hver kalori du brenner.

Så, mens verden vår er fylt full av smart tech, er det ingen tvil om at et sett med smarte skalaer kan ha en langt større innvirkning på helse og velvære enn de fleste smarte alternativer. Og når det gjelder smarte vekter, er Withings Body Cardio det smarteste alternativet.

Klikk her for en eksklusiv 30% rabatt på Withings Body Cardio smart skalaer.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar