Den mager på mager kjærlighet - opplever du det?

Nei, vi snakker ikke om å likte noen som er mager. Vi snakker om hvor tynn kjærlighet kan være og hvorfor det er.

Hvis du kjenner begrepet â € œskinny love, â € Â så er du sannsynligvis et tusen år. Den overraskende tingen om dette er at tynn kjærlighet har sannsynligvis eksistert siden begynnelsen av tiden.

Hvordan vet jeg dette? Fordi det er i godt selskap. Uberørt kjærlighet, platonisk kjærlighet, dømt kjærlighet â € "de er alle tynne kjærlighetens gode venner. Men hva er det, og hvorfor er det så deprimerende som sine mest populære kolleger? [Les: De 20 typer elskere som finnes i denne verden]

Betydningen av tynn kjærlighet

Bon Iver, og en populær overføring fra Birdy, definerer Skinny Love som noe ganske vag med mange ord om å vente på en sjanse til å være med personen du elsker.

Hvis du vil ha en mer omfattende definisjon, kan du se på Urban ordbok og se de ulike definisjonene som alle fører opp til denne ideen: Når to personer blir forelsket, men er enten for sjenerte til å innrømme det eller er motvillige til å vise sin kjærlighet.

Hvorfor ville noen være for sjenert å innrømme at de er forelsket, spesielt hvis den andre personen føler det samme? Tegnene er åpenbare at de to involverte personer er i ferd med å innrømme dette til hverandre, men deres personligheter eller noen utvendige forstyrrelser hindrer dem i å ta sine følelser til neste nivå. [Les: Er det en forelskelse eller har du en følelse?]

En av de største problemene er også at disse to menneskene er uvitende om hvordan den andre føler seg. Hvordan kan man fortsette når de er for sjenerte og har ingen anelse om hvordan den andre vil reagere?

I et forhold hindrer tynn kjærlighet paret i å oppleve en dypere sammenheng, enten fysisk eller følelsesmessig. Igjen, dette er et personlighetsproblem og noen ganger, selv et eksternt problem.

8 signaler du opplever mager kjærlighet

Så hvordan kan du sikkert vite om situasjonen din er et tilfelle av mager kjærlighet? Her er noen av skiltene:

# 1 Du føler en uforklarlig forbindelse til personen du elsker, men kan ikke finne ut om de opplever det samme nivået av kjærlighet mot deg. Det er vanligvis fordi de er for blyg for å innrømme at de virkelig føler seg og dine egne følelser holder deg fra å se at partneren din føles på samme måte. [Les: Hvordan kan du fortelle at han liker deg hvis han ikke vil snakke med deg selv?]

# 2 Du ender med å tilbringe tid sammen, men romantikkfaktoren er enten ikke-eksisterende eller bare knapt sporbar. Mager kjærlighet er tynn romantikk. Du må fette den opp eller risikere at den blir helt trukket bort fra deg.

# 3 Sex er den fjerneste tingen fra tankene dine. Det er sant. Du er mer bekymret for forholdet ditt når det gjelder følelsesmessig intimitet. [Les: Hvordan ha et perfekt platonisk forhold]

# 4 Alle sier at du er god sammen, men du er for redd for å se om det er sant eller ikke. Frykt er hva som holder deg fra å finne ut om du er ment å være sammen eller ikke.

# 5 Du vil gjøre hverandre lykkelige, men gjør det ikke i den kapasiteten som forventes av mennesker i relasjoner. Noen ganger gjør du ting som venner, men når det grenser til å være elskere, fryser du!

# 6 Når du har lyst til å innrømme dine sanne følelser, slår du av og venter på å se om den andre vil gjøre det i stedet. Dette spillet med kylling du spiller med hjerter er ganske farlig, spesielt hvis du ender opp med å savne sjansen til sann kjærlighet.

# 7 Når en av dere prøver å uttrykke dere følelsesmessig, muslimer den andre. Kjærlighet er en toveis gate, men tynn kjærlighet peker uunngåelig på det bare i én retning.

# 8 Å vise kjærlighet ved å knuse, holde hender eller knuse er mulig, men å anerkjenne det eller snakke om det kan få noen av dere til å trekke seg tilbake og slå av. Å være i et tynt kjærlighetsforhold hindrer deg i å gå ut. Du er enten verbalt uttrykksfulle eller bare fysisk uttrykksfulle. Et forhold krever begge. [Les: 9 nesten-forhold i den moderne datingverdenen]

Hvordan overvinne du tynn kjærlighet?

Før du kan komme deg ut av dette vanskelige stedet i kjærlighetslivet, må du finne ut hva som skjedde i det første. Hvis du ikke får noe innsikt fra personen du elsker, kan du se på deg selv og se hvorfor du ikke kan presse deg selv for å få følelsene dine til overflaten.

Det er mange grunner til hvorfor du ender i en situasjon som denne. Hovedårsaken er at noen av dere er for sjenerte til å innrømme dine sanne følelser, som trolig er utelatt av en underliggende frykt eller usikkerhet som vennen din ikke vil gjengis, eller at følelsen din kan ødelegge det du allerede har.

I stedet for å fokusere på hva hvis, bør du kanskje fokusere på nåtiden. Det du har med vennen din, venter bare på å blomstre inn i noe mer meningsfylt. Du må bare vite hvordan du får det til å skje:

# 1 erobre din frykt. Når du har funnet ut hva som holder deg fra å være mer åpen mot partneren din, kan du begynne å ta skritt for å overvinne den frykten. Du kan enten møte det eller innrømme at det ikke er like viktig som å være med personen du elsker. [Les: Hvordan fortelle en spesiell person du er forelsket i dem uten å gjøre ting vanskelig]

# 2 Respekter partnerens grenser. To personer er involvert i denne tynne kjærlighetssituasjonen. Din partner kan ikke være klar for en stor forandring som dette, men du er. Forklar siden, men tving dem ikke til å ta noen varige beslutninger umiddelbart.

# 3 Ikke hopp inn rett inn. Den grunnen til at det kalles tynn kjærlighet, er at to personer ikke kan bygge nok fart i forholdet til å uttrykke seg fullt ut. Du er vant til å ta det sakte, så det er ingen grunn til å sjokkere systemet. Bare slapp inn i samtalen, og vær sikker på å dekke alle poengene i forholdet du vil fokusere på.

# 4 Vær helt ærlig. Du gjør en stor forandring i forholdet ditt. Du vil ikke rote opp ting. Den eneste måten du ødelegger ting på, er at du ikke er den personen din partner ble forelsket i. Ikke løgn om hva du vil fordi du er for redd for å fortelle sannheten. [Les: Den komplette veiledningen til å fortelle en jente du liker henne uten å bli avvist]

# 5 Donâ € ™ t holde noe tilbake - ikke engang ettertanke. Frykten og tvil er det som holdt deg i dette dødvannet. Vær gjennomsiktig. Ikke tapt rundt problemet. Du vil ikke komme lenger fra hvor du er nå hvis du gjør det. Den verste delen er at du kanskje til og med ta noen skritt tilbake hvis partneren misforstod din følelse fordi du var for redd for å innrømme alt.

# 6 Ikke husk hva noen andre sier. Du har sikkert fått det beste rådet fra dine nærmeste venner og familie, men det er så langt det kommer. Du holder kortene og er ansvarlige for å ta de store beslutningene. Hvis du føler at det å ta ting videre med personen du elsker, vil gjøre deg glad, så gå for den. [Les: 19 sikker tegn på forelskelse å se opp for]

# 7 Husk at du alltid får en ny sjanse. Hvis det første forsøket mislykkes, ikke bekymre deg for det. Du har mer å gå for deg enn de som fortsatt prøver å finne kjærligheten i livet deres. Det er opp til deg å fortsette å prøve fordi du vet i ditt hjerte at det er verdt det.

# 8 Angre aldri din beslutning. Hvis frykten din gjorde veien til virkeligheten, taper du ikke og tenker, "Jeg visste at dette ville skje!" Det er en god ting at noe skjedde! Du ville være langt mer elendig i en stillestående situasjon med din kjære. Det er bedre å vite hvor du står og se om personen du elsker er villig til å kjempe for din fremtid.

[Les: 10 typer kjærlighet du vil oppleve i livet ditt]

De sier at â € œalmostâ € er et av de sørgeste ordene på engelsk, og ingenting passer til beskrivelsen av tynn kjærlighet bedre enn â € œalmostâ €. Enten komme dit og uttrykke dine følelser eller leve hele livet ditt lurer på hva som skjer.

Redaktør Og Forfatter.

Skrive Inn Din Kommentar