The Simple Summer Games garantert å holde smårollingen underholdt i 10 minutter (eller enda lengre)

Innhold

Kort tid, men prøver å unngå å stikke på enda en episode av Peppa Pig eller få iPaden ut? Her er noen morsomme ideer og spill å leke med barnet ditt i sommer, innendørs eller utendørs - uansett vær.

Gjemsel

Et spill som aldri blir gammelt - teller til 10 og så se om du kan få øye på din pjokk (sannsynligvis bak gardinen). Hvis du hellere vil holde øye med dem hele tiden, vil kikket holde dem giggling. I tillegg til å være morsomt, har disse typer spill vist seg å utvikle barnets sosiale og kognitive ferdigheter.

Farger inn

Tegn figurer og mønstre som barnet ditt kan fargelegge med feltpenn. De vil elske å bruke de forskjellige fargene, og det er en fin måte å få dem til å praktisere presisjon og hånd til øye koordinering.

Spill kle deg

La småbarnene slå på garderoben din og se hvilke tegn de kan komme opp med - en fin måte å hengi seg til fantasien deres. Hvis din lille jente er desperat å prøve på lippen din, unngå det garanterte rotet ved å gi dem en farget leppebalsam å leke med.

Gjøremål

Ok, vi snyder her - men du kan også drepe to fugler med en stein! La dem gå med kostet, la lekene vekk eller hjelpe deg med vasketøyet - og fløyter mens du jobber! Små elsker å kopiere voksne, og i sin tur lærer de egenskaper som ansvar og organisasjon.

Sortering

Enkel, men effektiv - sortering og organisering av objekter er gode måter å holde pjokken underholdt i 10 minutter, samt å utvikle konsentrasjonen og fine motoriske ferdigheter. Ta to forskjellige boller og se om barnet ditt kan skille forskjellige fargede elementer eller matvarer som veggies (du kan til og med kunne få dem til å spise noe - geni!).

La oss danse

Om dine små elsker Katy Perrys Roar eller Pharell Williams Lykkelig, dans er en fin måte å knytte sammen med dine små. Du kan til og med få dem til å komme opp med en dansrutine. Det er garantert å få dem til å giggle (og klar for en løgn ned ...)

Teselskap

Ta barnets plastete sett utenfor i solen og spill "lage en kopp te" - akkurat som de voksne! La dem helle litt (kaldt!) Vann inn i hver kopp og late som å nippe. Du kan til og med ta med deg den lille ens favoritt teddies utenfor for bedriften.

samle

Småbarn elsker ingenting mer enn å fylle beholdere, så gi småbarnet litt bøtte og instruksjoner for å samle ting som pinjekegler, skall eller småstein. De vil elske å leke med de forskjellige objekter og teksturer - og det er en fin måte å utvikle sine kognitive ferdigheter på.

Simon sier

"Simon sier ... legg hendene på knærne!" Et klassisk spill, Simon Says er en fin måte å lære din lille kroppens deler av. Du er garantert å holde dem underholdt med kommandoer for at de skal følge - og de blir chuffed når de får dem riktig.

Skittles

Still opp noen skittler og se om din pjokk kan rulle en ball inn i dem. Det er en fin måte å finpusse sin fysiske balanse og ballferdigheter på.

Leaping lily pads

Foreløpig at stuen din er en gigantisk dam og få småbarnene til å hoppe som en frosk rundt provisoriske liljebelegg uten å falle i - ideelt for å oppmuntre til fantasien.

Skattejakt

Låt deg være et piratband som ser etter skjult skatt og se om småbarnene dine kan gjette hvor det er skjult med ledetråder du har forlatt dem ved hjelp av problemløsningskompetanse.

telefoner

De små elsker å snakke på telefonen (og noen ganger kommer de til iPhone før du gjør det!), Så gjør en late telefon og ha en samtale - og støtte deres kommunikasjon og sosiale ferdigheter. Du vil elske å se dem perfeksjonere deres telefon etikette.
Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar