Den enkle seks-pakken: 5 måter å vaske abs

1. Spis mer yoghurt

Å spise mer av de hvite greiene er en fin måte å kvitte seg med magefetten som dekker opp absen din. Forskning har funnet at voksne som forbruker tre porsjoner fettfri yoghurt hver dag som en del av et kaloriedyrholdig kosthold, mistet 22% mer vekt og 81% mer magefett enn de som skjærer kaloriene sine. De som spiste yoghurt klarte også å holde muskelmassen to ganger også.

2. Olj maskinen

En nylig studie i USA fant at bare å ta fiskeolje kosttilskudd i en periode på seks uker signifikant økt magert masse mens redusert fettmasse. Bare vær sikker på at oljene du kjøper er anstendig kvalitet, se etter de som ikke oksyderes, da disse kan gjøre kroppen din mer skade enn god.

3. Få krydret

Du vet når du spiser en chili? Den brennende følelsen som hviler på tungen er fra capsaicin, og i tillegg til å legge til et spark til karry er det også en stor metabolismeforsterker. Det er ikke nødvendig å begynne å spise masse ting, da bare en halv teskje hot cayenne pepper vil øke mengden kalorier du brenner etter et måltid. Det vil også gjøre jobben med å avkjøle noen cravings som du kanskje har for salt, søt eller fet mat som sannsynligvis vil spore din slanking.

Finn ut hvordan du senker kroppsfettperren din i ti enkle trinn.

4. Hold deg oppreist

Prøv å gjøre mye av ditt abs arbeid i en mer oppreist stilling. Det er mye mer funksjonelt fordi det ikke er bruk i å bare undervise kroppen din for å aktivere kjernen din når du ligger horisontalt. Prøv å bevege seg som medisinballbøylen: Hold hoftene faste fremover, hold en 3-5kg medisineboll med armene fullt utvidd til den ene siden i hodehøyde, og kjør den diagonalt ned i en trehakk

5. Høy intensitet er nøkkelen

Engasjere i en kort, men intens intervalltrening et par ganger i uken, vil resultere i en stor spike i veksthormoner og testosteronnivåer som vil gi deg et reelt løft i å skape en perfekt seks-pakke. Kom på roemaskin, sykkel eller tredemølle for en 10-minutters blitz ved starten eller slutten av treningen.

Den beste seks-pakken beveger seg for å få deg det vaskebrettet.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar