Tegnet ditt kropp er klart til å bli gravid

Grovt sett har friske par rundt 20% sjanse til å bli gravid i hver månedssyklus. Men med bare noen få dager når sperm og egg kan møtes, hvordan kan du dømme når du er mest fruktbar?

Et egg slippes ut en gang i måneden fra eggstokkene dine og henger rundt i 24 timer. Sperma kan henge rundt i fem til syv dager, noe som etterlater et seks dagers vindu hver syklus når du kan bli gravid. Lær om de fem naturlige taltale tegnene at det er riktig tid på måneden.

Bruk en eggløsningskalender

Det vil hjelpe deg å begynne å forstå din kropp og din månedlige syklus hvis du trener når dine perioder forfaller hver måned. Du eggløsning - slipp et egg - omtrent halvveis og dette er når du er mest fruktbar. Men omtrent halvparten av kvinnene har uregelmessige perioder, noe som kan gjøre det vanskelig å forutsi, så det er en god ide å holde rekord i noen måneder eller bruke en eggløsningskalkulator og se etter andre tegn på at kroppen din er klar til å bli gravid.

Ta temperaturen din

Når du eggløs, stiger kroppstemperaturen litt. Selv om det ikke er en svært nøyaktig måte å kartlegge eggløsning på, kan det hjelpe deg å trene når du er mest fruktbar.

Trikset er å se på tre dager på rad når temperaturen er høyere. Dette forteller deg at du allerede har eggløsning, så du må gjøre det i et par måneder for å bygge opp et mønster som kan hjelpe deg å forutsi det fruktbare vinduet i fremtidige måneder.

Livmorhalsslim

Før du begynte å prøve for en baby, betalte du sannsynligvis absolutt ingen oppmerksomhet til månedlige endringer i vaginal utslipp.

Men dette er faktisk et veldig viktig tegn på at kroppen din er klar til å bli gravid, så kom over eurgh-faktoren nå. Din vaginal utslipp endres fra å være overskyet og ganske tykk eller til og med ikke-eksisterende etter at perioden er klar og glatt, øker i volum og vannholdighet som i nærheten av eggløsning.

Det du leter etter er slimet som er litt som rå egghvite.

«Det blir mer vannaktig, og hvis du legger det mellom tommelen og fingeren og trekker seg fra hverandre, har det en streng utseende,» forklarer Helen Kendrew, matron på Bath Fertility Center.

Denne rikholdige vannet slim er naturens måte å gjøre det lettere for sædene å svømme opp gjennom livmorhalsen til ventende egg. Du bør kunne se endringene ved å holde øye med toalettrullet mens du tørker.

Følelse sår

Noen kvinner får også ømme bryster og til og med noen twinges av smerte i magen.

Dette har et teknisk begrep som høres litt ut som en tilfeldig fruktkake fra Ikea - Mittelschmerz - og kan føles som mild achiness eller et ømt sted, som kan vare i bare minutter eller dager. Men ikke bekymre deg hvis du ikke får dette - det skjer bare for en av fem kvinner.

Økt sexdrift

Feil amorøs plutselig? Kan være din kropps måte å fortelle deg sin tid til å komme til soverommet.

Det er tegn på at en kvinnes kjønnsstasjon springer rundt eggløsning.

En ting ekspertene alle enige om er å holde babyopplevelsen behagelig, og hva er mer stressfri enn å ha sex når du føler deg mest i humøret!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar