Hemmeligheten til syklingstrening om vinteren - ta det lett i november

Hemmeligheten til syklingstrening om vinteren - ta det lett i november - øVELSER 2023
Hemmeligheten til syklingstrening om vinteren - ta det lett i november - øVELSER 2023
Anonim

Uansett hvilke sykkelplaner du har for 2017, få et hopp på dem med en ordentlig vinteropplæringsplan. Ingen nyter uendelige timer på sykkelmaskiner, men bare fortsett å tenke på hvor imponerende du vil være på veiene neste vår for å holde motivasjonen din oppe.

For å få best mulig innblikk i et vinteropplæringsprogram, Trener snakket med Alex Dowsett, Movistar-rytter og grunnlegger av Cyclism coaching, hvis første råd var veldig velkommen. "For den første måneden bare nyt deg selv," forklarer han. "Ikke bli for motivert for tidlig. Det er lettere å være super entusiastisk i november, men du vil ikke være lei av at det kommer februar / mars, så ikke gå glipp i november. "Naturligvis må de gode tider slutte, og kom i desember er det på tide å begynne å svekke arbeidsbelastningen med noen styrke økter.

ANBEFALT: Treningscykel treningsøkter

"For oss blir det 30-timers uker i, men selvfølgelig hvis du har en heltidsjobb som er umulig," sier han. "Du må begynne å slippe intervaller i. Massive gir. En god økt vil gjenta fem minutter på, fem minutter av, i det største utstyret du har; den vanskeligste motstanden. Bare prøv å knuse pedalene rundt, med fokus på å holde kjernen stram og levere den strømmen. Det er ikke det som beskatter på ditt hjerte-systemet, men det gjør mye muskelskade. Du vil føle skit i noen dager, men det betaler utbytte. "

Når det nye året kommer, går fokuset fra styrke til fitness, og slår det "søte stedet" i treningsøktene. "Det søte stedet er toppen av sone 3, lav sone 4. Sone 4 er det tempoet på grensen, men fortsatt bærekraftig. Sone 3 er det tempoet du vil gjøre hvis du rir med en gruppe, gjør litt touring. Du er litt pusten, du vil kjempe for å ha en samtale. Et sted mellom dem.

"Varm opp i 10 minutter, inkludert noen små innsats. Så gjenta så mange ganger 10 minutter med søte flekk, fem minutters utvinning. Spill med lengder og hviler, bare for å holde ting interessant. Også, hvis du fortsetter å gjøre det samme, blir du veldig bra på det, og får ikke de samme fordelene ut av det som før. Det handler om å sjokkerende kroppen din. "

Alex Dowsett representerer Adidas Eyewear på Rouleur Classic 3. november. Billetter tilgjengelig på rouleurclassic.cc

Populært emne