Regelboken til Wingman

Innholdsfortegnelse:

Regelboken til Wingman
Regelboken til Wingman
Anonim

Å forstå de grunnleggende reglene for å være en god wingman er enkel, men å gjennomføre det er den harde delen. Husk alltid at du hjelper en venn her, og det er din største interesse. Så hva er reglene en vingemann bør vite?

Klikk her for å lese introduksjonen: Hvordan være den beste Wingman noensinne!

Formålet med Wingman

Scenarioet

Du og din venn går inn i en bar og ser på to jenter. Den første oppgaven er å bestemme hvilken mann som skal gå etter hvilken jente. En avgjørende beslutning. Tilnærmingen og sammenkoblingsprosessen må være uanstrengt og tilsynelatende glatt. I sjeldne tilfeller vil det bli gjort en perfekt kamp, og alle fire vil gå hjem til noen sin leilighet og komme seg ut hele natten, og neste morgen finne ut hvor bilene er parkert. Dette skjer sjelden og er langt mer sannsynlig at en jente, forhåpentligvis jenta, vil være interessert i å gå hjem med deg.

Stansen

Problemet her er om hun vil forlate kjæresten sin bak, og derfor må kjæresten til målpiken bli tatt vare på. Kjæresten, fordi samarbeidet hennes er viktig, må behandles med høyeste respekt og høflighet. Som en dronning. Hvis kjæresten hennes klager, eller nekter å gi henne samtykke til målpiken, er avtalen i fare.

The Big Deal

Vingeens formål er å distrahere hindringen og støtte jakten, slik at Lead Player kan isolere målet sitt. Dette er den viktigste regelen som setter scenen for alle andre Wingman-retningslinjer. Men hvis du målretter mot hindringen, blant annet jentens kjæreste, gjør du rettferdighet til jobben med å isolere.

Men hvis du pisser hindringen, vil beskyttelsesskjermen starte automatisk. Kvinner snuse ut når du treffer på dem og så søker de etter deres komfortsone. Hun vil da holde seg til sin venn (målet) som lim. Spillet er over.

Du bør ikke være en wingman hvis du ikke kan låse radaren på henne, uten at hun går bort med målpiken. Den beste måten å slå dette på er å være tålmodig. Hvis du går tom for det, fyll deretter på tålmodighetsmomoen. Eller før eller senere vil ingen ønske deg som deres vingemann. Tålmodighet er nødvendig. Først, distrahere du hindringen og venter på at spilleren skal isolere målet sitt. Når han gjør det, er du isolert med hindringen, og du kan deretter fortsette å spille henne som normalt.

Wingman Regler - Slik skriver du inn scenariet

Taktisk oppføring

Det aller første du må gjøre er å vente på poenget når hovedspilleren din begynner å varme måljenta for å ta en drink med ham, før du gjør en oppføring i scenen. Når vennen din er kompis, har Don Juan de Marco nådd poenget med gode samtaler, du fortsetter og går inn på bildet. Bare lene deg tilbake på baren og se vennen din. Noen ganger må du kanskje vente lenger enn normalt, ettersom han kanskje ikke trenger deg enda. Men kom snart, hvis noen prøver å forstyrre ham. Vanligvis skjønt, vent på et tegn fra din venn før du går inn med add-on-ammunisjonen.

Zip det eller få null

Når du går inn i et sett med jenter, aldri, noensinne, noensinne bruke en åpner eller en pick up linje. Når du er en vinge, må du ikke barge inn med noen liners, spesielt opinionsåpnere. Åpenere generelt vil tilbakestille stemningen mot deg som hovedspiller og ofte vil du oppdage at målets oppmerksomhet vil begynne å drive mer mot deg, og det vil bare ikke hjelpe din venn til å stalke hans mål. Som en vinge er alt du trenger å gjøre, støtte din mann. Så ikke si noe som vil fortynne den oppmerksomheten han får. Enig med ham, legg inn dine to cent liners, men la han løpe showet.

Naughty Curfew

En annen stor nei er seksuell innuendo. Ikke begynn å snakke slem når du er en vinge. De potensielle risikoene er 1. Du kan blåse både deg og din ledende venn ute av sett som jentene kanskje ikke liker hva du snakker om, og 2. Hvis jentene ikke har noe imot en stygg snakk, dirigerer den igjen deres oppmerksomhet fra ham, mot deg. Begge alternativene gjør deg ikke til en god wingman.

Klikk her for å fortsette å lese: Fire ting hver Wingman burde vite

Populært emne