Den rette matvaren for å skifte mamma din

Hvordan er kostholdet ditt akkurat nå? Er det full av alle vitaminer, mineraler og næringsstoffer som en opptatt mamma trenger? Eller, finn deg selv hele tiden på spenningen, ikke ta deg tid til å spise, og er du derfor alltid sliten?

Ernæring spiller en enorm rolle i vekttap.

Med en liten tilpasning her og da til din nåværende spiseplan, vil du føle mindre sukkerbehov, føle deg mindre sulten og føle deg mer energisk i prosessen (selv når du har den verste natts søvn noensinne!).

PROTEIN

Du har sikkert hørt matannonsene som hevder at hvis du spiser bestemte måltider, vil du føle deg fullere i lengre tid. I teorien, ja, hvis du spiser proteinrikt måltid, vil det hjelpe deg med å fylle deg.

I teorien, ja, hvis du spiser proteinrikt måltid, vil det hjelpe deg med å fylle deg

Det er viktig å spise proteinrike måltider som inkluderer egg, kylling, lever, fisk, sjømat, biff, svinekjøtt og lam. Spis alt protein du liker, så lenge det er rent og magert - så ikke kremet sauser, uten tilsetningsstoffer, og sørg for at overflødig fett blir fjernet.

GREEN LEAFY VEG

Pump kroppen din full av grønn grønn veg ved enhver anledning - frokost, lunsj og middag.

Pak dine salater fulle av spinat, rakett og watercress (vannkress er spesielt nyttig for å rive kroppen din av cellulitt), og spis mye omrøring frites på siden, med erter, grønne bønner, courgetter, brokkoli, sukkerfett, asparges , purre, mangetout, kål og kale. Disse grønnsakene er spesielt gode for å rense systemet og stabilisere blodsukkernivået, fordi de er ganske lave i GI og fulle av antioksidanter.

>> FINN LOTSEN AV SUNDNE MOTTAK HER

Har en omelett til frokost på en seng spinat, rakett og watercress, drizzled med olivenolje. Forbered en enkel kylling og avokadosalat å spise til lunsj for å holde deg på ettermiddagen. Fullfør dagen med ovnbaket fisk og en grønn stekekanne på siden.

Grønn løvgrønn er hemmeligheten for vekttap.

Grønn løvgrønn er hemmeligheten for vekttap. Disse typer grønnsaker er fullpakket med alle vitaminer, næringsstoffer og mineraler du trenger uten å spike insulinnivåene himmelhøye slik at du føler deg som om du trenger en lur på sofaen 20 minutter etter at du har spist kom igjen på den sukkerhøyde, og / eller du kan spise deg gjennom hele sjokoladegangen til ditt lokale supermarked fordi du er ute etter noe søtt.

VANN

Ideelt sett bør du drikke minst 2-3 liter vann om dagen. Flaske, hvis du kan. Kranvann er riddled med østrogen; høye nivåer av østrogen bidrar til vektøkning og vektøkning oppmuntrer til økt østrogen, slik at du kan se hvordan dette hormonet virkelig påvirker deg som en kvinne og en ny mamma.

Ved å drikke vann, og mye av det, spyler det kroppen din giftstoffer og hjelper til med å gjenopprette balansen

Under svangerskapet var kroppen din opptatt av å produsere østrogen og progesteron. Hvis nivåene av østrogen og progesteron ikke balanseres ut post-natalt, skaper dette et fantastisk miljø for kroppen din til å lagre fett. Ved å drikke vann, og mye av det, spyler det kroppen din giftstoffer og hjelper til med å gjenopprette balansen.

70% av musklene i kroppen din består av vann, slik at de gir mer vann, hjelper til med å hydrere deg, noe som igjen bidrar til å stabilisere stoffskiftet ditt, noe som gjør kroppen din bedre til å brenne fett og rive seg av toksiner.

>> LES MER SJØLT SPESIALTIPS HER

Dale Bell er Storbritannias ledende vekttap trener til mums; registrer deg for hans gratis daglige vekttap tips her.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar