Den raske 15-minutters Kettlebell-treningen som maksimerer fettutslipp

Du vet sannsynligvis allerede hvor fantastisk en kettlebell er for å feste fett og jobbe din abs hardt for å skape en magert og definert midseksjon. Så hva kan være bedre enn en kettlebell? To kettlebells, åpenbart. Denne dobbeltkule fettforbrenningsfrekvenskretsen vil få hjertet til å pumpe, lungene dine brenner og musklene skyter - noe som er en av de sikreste og raskeste måtene å få den smakere og hardere kroppen du vil ha.

Å bruke to kettlebells er også mer av en ferdighetsutfordring fordi det øker vanskeligheten og krever større stabilitet, balanse og kontroll. Og det er ingen juks når du bruker to klokker: Veksten i vekten er betydelig, så musklene dine har en mye større etterspørsel plassert på dem. Resultatet? En slankere og sterkere deg.

Slik trener du

Bruk to kettlebells med samme vekt som lar deg gjøre alle reps av flyttet du finner det vanskeligste med perfekt form. Gjør bevegelsene i orden uten å hvile. Når du er ferdig med alle reps av det endelige trekket, hvil i to minutter, og gjenta kretsen. Gjør tre eller fire kretser totalt.

1 dobbel kettlebell swing

reps 10 Hvile 0sec

Stå med føttene skulderbredde fra hverandre, hold en kettlebell i hver hånd. Hengsel fra hoftene for å ta vekter gjennom bena, og skyv deretter hofter forover for å heve dem til skulderhøyde. Omvendt bevegelsen og gjenta.

2 dobbel kettlebell ren

reps 10 Hvile 0sec

Sving kettlebells mellom bena dine og kjør hoftene dine fremover. Når klokkene passerer magehøyde, trekker du albuene tilbake og skyver hendene dine under og rundt klokkene for å fange dem i "rack" -posisjonen. Omvendt bevegelsen og gjenta.

3 doble kettlebell trykk

reps 10 Hvile 0sec

Begynn med kettlebells i rackposisjonen: holdt av skuldrene dine, med albuene gjemt inn i sidene. Trykk på loddene overhead, ved hjelp av den mest effektive banen som er mulig for å redusere stress på skulderleddene.

Se relaterte Kettlebell treningsøkter for styrke, kardiovaskulær og fettutslipp De beste Kettlebell-øvelsene for alle nivåer av Gym-GoerA Kjøpers veiledning til de beste Kettlebells

4 Kettlebell squat trykk

reps 5 hver side Hvile 0sec

Stå oppreist med kettlebells i rekkeposisjonen, og synker så til en dyp knebøy. Holde kjernen braced, trykk på kettlebells overhead en om gangen, se på den bevegelige vekten gjennom øvelsen.

5 kettlebell rad

reps 5 hver side Hvile 2min

Stå høyt med en kettlebell i hver hånd. Holde kjernen braced og beina dine rett, hengsler fremover fra hoftene. Ledende med albuen din, ryd vekter opp til din side en om gangen, og hold hver rep jevn og kontrollert.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar