Fordeler og ulemper med å bruke datingapplikasjoner til å snakke en dato

Har du noen gang brukt en dating app for å hoppe på ditt kjærlighetsliv? Hvis ikke, her er hva du kan forvente av å bruke Internett for å finne kjærligheten i livet ditt.

Hvis du er en ivrig bruker av sosiale medier, bør du være oppmerksom på de populære datingsider og applikasjoner. Hvert år frigjør flere og flere utviklere ulike typer datingapplikasjoner, for å imøtekomme behovene til massene.

Organisk dating er fortsatt fremtredende over hele verden, men online dating begynner å hente tempoet, spesielt med den yngre generasjonen. Noen som ikke er opptatt av å jobbe med online dating, er motvillige til å prøve det på grunn av sikkerhetsmessige grunner og en generell forutsetning om at folk du møter på nettet, ikke er like ekte som mennesker du møter personlig.

Hvorfor unngår folk å danse apps?

Da online dating først ble introdusert, var de fleste av brukerne faktisk oppriktige om deres intensjoner om å finne en person å bli forelsket i online. Etter hvert som populariteten vokste, begynte den svake delen av befolkningen å bli med i moroa og ødelegge rykte for online dating helt og holdent.

Bortsett fra det, ble mange mennesker skadet fra å bruke online dating. Stalkers begynte å spire til venstre og høyre. Gold-diggers begynte å scamming sine partnere for penger. Det er de som var mer tilbøyelige til å mobbende andre på grunn av anonymitetsdataprogrammer som tilbys. Det var alt et stort rot.

Heldigvis bestemte en ny generasjon å utvikle en sikrere tilnærming til online dating. Større sikkerhetstiltak er nå tatt for å sikre personvern. Bedrifter har også begynt å understreke verdien av å ikke stole på noen umiddelbart.

Det er fortsatt ofre for de negative aspektene av online dating, men det er mange flere som har fått positive resultater i deres liv på grunn av det. Som med enhver annen teknologisk innsats måtte det være en prøvefeilfase for begrepet online dating. Dessverre var menneskeliv og følelser fagene i dette eksperimentet.

Hvorfor bruker folk datingapps?

Poenget med online dating er rett og slett å skape et medium for deg og en mulig kjærlig interesse for å koble uten å måtte rive gatene for hverandre. Online dating har gjort det lettere for folk å finne noen de er mer kompatible med, i motsetning til de de allerede har møtt i sine sosiale kretser.

Noen av grunnene til at folk lovlig forfølge online dating er ikke like edle som søket etter sann kjærlighet, skjønt. Noen bruker online dating som en distraksjon eller en måte å fremkalle en affære med en fremmed. Noen bruker det til forskningsformål, mens noen bare er nysgjerrige på å vite hva den har å tilby.

Likevel kan du ikke ignorere at det er de som virkelig tror at online dating er et godt alternativ. De sender ut sine forhåpninger gjennom servere og rutere i håp om at deres sjelefrende vil innse at de bare er et klikk unna. Og det er ikke umulig.

Tusenvis av mennesker har bekreftet at de fant sine andre halvdeler gjennom online dating. Tross alt er det vanskelig å finne noen til dato i virkeligheten, og det er derfor online dating, selv om det er ukonvensjonelt, fortsatt får jobben gjort. Ulempen er imidlertid at det er vanskeligere å stole på noen du møtte i stedet for noen som du lett kan finne og søke etter i nabolaget ditt.

Fordeler og ulemper med online dating

Du kjenner nå grunnene til at folk velger å bruke datingapps. Men er du sikker på at det passer for deg? La oss diskutere fordeler og ulemper med online dating slik at du kan bestemme om det er noe du kanskje er interessert i.

Ulemper med online dating apps

# 1 Beliggenhet. Mesteparten av tiden, du kan ikke kontrollere hvem du er tiltrukket av på nettet. Når den personen viser seg å være lokalisert i den andre enden av verden, begynner du å tvile på om online dating virkelig er verdt innsatsen for å engasjere seg i et langdistansforhold.

# 2 Perverts. Hvem ville ha trodd at Internett kunne produsere millioner av perverterte mennesker? De mange seksuelle fremskrittene er ikke de eneste problemene. Du har pedofiler, blinkere, rasistiske kjønnsavvikere og mange flere. Denne listen alene er nok til å få deg til å tenke to ganger om å prøve online dating. [Les: 9 typer pervy gutta og hvordan å se dem på en date]

# 3 kriminelle. Bortsett fra den perverterte sektoren av online dating, er det også kriminelle som helhet på World Wide Web. Det er seriemordere, voldtektsmenn, svindlere, gullgravere og til og med identitetstyver.

# 4 assholes. Dømmer fra min erfaring, det er en sann trove av folk som har holdningsproblemer. Folk er mer tilbøyelige til å vise sine sanne farger på nettet, fordi de antar at de ikke vil bli holdt ansvarlige for sin uhøflige og ubehagelige oppførsel. [Les: 25 største avtalebrytere for kvinner]

# 5 Relasjon til oppkoblingsforhold. Dessverre for mange mennesker som leter etter relasjoner, er de fleste som bruker dating-apps, bare på det for å lete etter tilkoblinger. Det finnes andre programmer og nettsteder som tilbyr bestemte alternativer basert på intensjoner, religion, rase og metoder for å velge. Du kan fortsatt ikke være sikker på om de er oppriktige eller ikke, men i det minste har valgene blitt innsnevret til folk som vil ha de samme tingene som du gjør. [Les: 16 tegn på datoen din vil bare være en annen oppkobling]

# 6 Cyber-mobbing. Det er mange former for cyber-mobbing som kan brukes til online dating.Folk kan latterliggjøre ditt utseende, personlighet, yrke, rase, livsstil, etc. Noen vil selv bruke bildet ditt på ulike nettsteder for formål som du aldri vil godkjenne.

# 7 Depresjon. Graden av svikt når man bruker online dating apps og nettsteder er litt høyere enn det som vanligvis antas. Folk som vil ha relasjoner, begynner å tvile på deres evne til å finne en kompis på grunn av den konsekvente sviktgraden av online dating.

Du bør ikke bekymre deg, for det er ikke din feil. Det skjer fordi online dating er det samme som dating i virkeligheten. Online dating øker bare antallet personer du samhandler med, i motsetning til virkelige livsinnstillinger.

# 8 Uærlighet. De menneskene du møter på nettet har kapasitet til å skape en person som ikke er i tråd med hvem de er i virkeligheten. De kan falle sin jobb, beliggenhet, personlighet og til og med deres utseende. Reserve din vurdering når du har fått nok tid til å lære mer om personen du skal til dato, og alltid be om å se dem ved hjelp av et webkamera eller å møte deg personlig.

Fordelene med online dating

# 1 Alternativer. Du har bokstavelig talt milliarder av alternativer på global skala. Selv om du var den pickiest personen på jorden, er det fortsatt en sjanse for at du kan finne den perfekte personen i havet av online datere. Selv om du ikke har det, har du fortsatt tilgang til den neste beste personen og den neste, neste beste personen og den neste ... du får det jeg mener.

# 2 Variety. Online dating lar deg møte nye mennesker som du aldri ville forvente å møte i det virkelige livet. De kommer fra forskjellige steder, er en del av forskjellige kulturer, og er interessert i ting du aldri sikkert har hørt om. Online dating er en øyeåpning opplevelse som kan hjelpe deg med å få kontakt med noen som kan introdusere deg til nye ting.

# 3 Anonymitet. Det er en del pro og del con. Forsiden av anonymitet er at du kan være mer uttrykksfull når du samhandler med mennesker online. Selv om noen dømmer deg eller mobber deg, kan de lett bli blokkert og ignorert. Likevel må du ta forholdsregler om hva du avslører når du snakker med en fremmed.

# 4 Seksuell frihet. De fleste som bruker online dating er bare interessert i sex. Det er lett å finne noen til å koble seg til på nettet. Bare husk å se på hvem du ser og ta de nødvendige forholdsregler når du har sex med noen du nettopp har møtt. [Les: 10 tilfeldige forholdsregler for å holde det uformelt]

# 5 Kommunikasjon. Online dating gir deg sjansen til å bli kjent med noen som bruker en annen tilnærming. Når du ser hverandre i person, prøver du å kramme hver tanke du har til en halv natt sammen. Når du begynner å snakke med en potensiell partner på nettet, kan du ikke unngå å engasjere seg i lengre samtaler som kan gå hele dagen. Det er skjønnheten i teknologi - du trenger ikke å vente på en umiddelbar reaksjon.

# 6 Gjennomsiktighet. Selv om du ikke kan være sikker på hvem du egentlig snakker med på nettet, er noen mennesker lettere å slå opp enn andre. Folk er mer tilbøyelige til å uttrykke sin tro og personligheter på nettet ved hjelp av Twitter, Facebook og Instagram. Det gjør det lettere for deg å se hvem du snakker med og lære hvordan de samhandler med andre mennesker.

# 7 Mindre trykk. Når du møter noen på nettet, trenger du ikke å ta en avgjørelse om dem umiddelbart. Du kan ta deg tid til å lære mer om dem og se hva de er som gjennom samtalene du har. Hvis det ikke virker, trenger du ikke å unngå dem på gata eller på jobb. Du kan til og med slette dem fra livet ditt helt!

# 8 Finne kjærligheten i livet ditt. Dette er den beste delen av online dating og virkelig dating også. Selv om metoden ikke er så tradisjonell eller personlig som du forventet når du er online, kan resultatene være de samme. Du møter fremdeles virkelige mennesker som har virkelige følelser. Å bli forelsket er mulig, selv om det er gjennom en skjerm. [Les: 10 spennende måter å finne din savnede tilkobling]

[Les: 14 dos og don'ts av online dating]

Hvis du fortsatt ikke er sikker på om du vil bruke datingapps eller datingsider, kan du i det minste prøve det uten å avsløre for mye av deg selv. Du kan studere andres profiler og se hva som fanger øyet ditt. Du vet aldri. Kjærligheten i livet ditt kan bare være et klikk eller trykk unna.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar