Fordeler og ulemper med 16: 8 dietten

Innholdsfortegnelse:

Fordeler og ulemper med 16: 8 dietten - øVELSER 2023
Fordeler og ulemper med 16: 8 dietten - øVELSER 2023
Anonim

Diettboken 8-timers diett, av forfatter David Zinczenko og tidligereMenns helse Peter Moores redaktør, er en annen snurr på fasten for vekttap. Denne dietten begrenser spisingstider til en åtte-timers periode - 9:00 til 17:00 eller 11:00 til 19:00 - for å øke stoffskiftet ved å introdusere fasting eller "Eufat-brennende" perioder. Her er en analyse fra Trener, Søsters tittel Helse og fitness.

Positivene

Hvis du må planlegge måltider for å passe i løpet av åtte timers tidsramme, blir du en mer bevisst eater. Mindless eating er en fallgruve for mange slimmere.

Ideen om at du kan spise det du liker i tidsrammen, er tiltalende. Hvis du forteller deg selv, kan du ha mat, du vil ha det enda mer, så å kunne spise det du liker kan til og med hjelpe deg med å holde deg friskere matvarer.

Hvis ditt siste måltid er klokka 17:00 eller 18:00, vil denne dietten kutte ut noe sent på kvelden!

For å bekjempe sultpangs utenfor de tildelte spisesalene dine, kan du spise høyfibre og høyprotein matvarer som yoghurt, nøtter og grønnsaker. Disse matvarene er også sunne og næringsrike.

Negativene

Du er fri til å konsumere så mange kalorier og hvilken type mat du ønsker i løpet av åtte timers periode. Dette lærer deg ikke om sunn mat, og kan resultere i for mye kaloriinntak, som er skadelig for helsen og kan forårsake vektøkning.

Unngå å ta en fast diett til det ytterste. Alle måltider som brukes, bør inneholde et bredt spekter av matvarer for å sikre at du får balanse mellom makronæringsstoffer (karbohydrater, protein, fett) og mikronæringsstoffer (vitaminer, mineraler).

Å spise innenfor en tidsbegrenset tidsramme, innstiller fortsatt slankingstilstanden. Hvis du tror du følger en, Ädiet, er du mindre sannsynlig at du vil følge dietten på lang sikt.

Denne dietten ignorerer teorien om kalorier i vs kalorier ut. Hvis du spiser flere kalorier enn du brenner av, uansett når du spiser dem, vil du legge på seg.

Denne artikkelen ble først oppført i magasinet Health & Fitness

Populært emne