Fordeler og ulemper med å dele noen som reiser mye

Underverkene til å dele noen med wanderlust! Det er ikke umulig, men her er ting å huske når de daterer noen som går på hyppige turer.

I disse dager er det uhøflig å si nei til en økonomisk mulighet. Hvis arbeid krever at en person skal jet-sett over hele verden, sier de vanligvis ja. Den typen arbeid betaler vanligvis mer og gir deg muligheten til å spare og bygge en trygg fremtid for deg og din familie.

Hva du kan forvente når du daterer noen som reiser mye

Når du bestemmer deg for å dato en som prioriterer at de skal fortsette å jobbe i den situasjonen, må du gjøre noen tilpasninger. De kan bestå av valget av hvor du skal leve, hvordan du skal håndtere planene dine og hva dine planer er for fremtiden.

Du må diskutere disse tingene før du forplikter deg til denne typen forhold. Hvis du allerede er sammen, og muligheten presenterer seg, må du begge vurdere hverandres behov og om du er villig til å gå på kompromiss.

Det kan være vanskelig for folk som nettopp har startet dating, men det er det samme hvis du har vært sammen i lang tid. Å være i et forhold med noen som reiser mye kan ta sin toll på et par. Du må være sterk nok og smart nok til å håndtere det som kommer din vei. For at du skal gjøre det, har vi samlet en liste over fordeler og ulemper når du daterer en hyppig flier.

Pros

# 1 Suvenirer. Dette er bare en konsesjon for alle de vanskelighetene du trenger å tåle, men det gjør ikke vondt for å ha nøkkelring av et nasjonalt dyr eller minst en Starbucks-krus fra et annet land. Du må sette pris på de små tingene som situasjonen din har å tilby, for at du skal lære å elske de beste delene av ditt forhold også.

# 2 Hyppig flier miles. Gratis flybilletter er de beste reisebyråene. Har du noen anelse om hvor dyrt de er i disse dager? Du kan ikke engang fly 500 miles uten å ta en buk i dine besparelser. Vær takknemlig for at partneren din reiser, fordi det bare betyr at du nå har mulighet til å reise med dem gratis!

# 3 Mangler dem. Når partneren alltid reiser, begynner du å sette pris på de øyeblikkene du har sammen. Det hjelper deg å bygge et sterkere grunnlag for forholdet ditt og det holder deg på tærne. Hvert hjemkomst vil virke som den beste dagen i livet ditt, og hvert sekund du tilbringer sammen vil være mer spesielt enn det siste.

# 4 historier. Du kan få all informasjon og underholdning du vil ha fra TV og internett, men ingenting slår en god samtale med partneren din om eventyrene de opplevde. Selv om det bare er en daglig reise, får du fortsatt mulighet til å snakke med partneren din, fordi de er kløe for å fortelle deg alt om deres tur og hvor mye de savnet deg.

# 5 Opplevelser. Partnernes turer er en sjanse for at dere begge kan oppleve nye ting. Selv om du ikke er sammen, kan du vokse fra dine egne erfaringer og lære hverandre nye ting underveis.

# 6 Øyeblikkelig guide. Ikke vær sjalu på partneren din, bare fordi de alltid reiser. Tenk på det som en rekognosjonsoppgave for din neste romantiske tur sammen. Det beste er at partneren din har gjort den nødvendige forskningen og allerede vet hvordan tingene fungerer der borte. [Les: Er det for tidlig å begynne å reise sammen?]

# 7 Tid for deg selv. Ikke tenk på partnernes reiser som tid vekk fra hverandre. Tenk på det som en mulighet til å gjøre ting som du vanligvis ikke ville gjøre med partneren din. Snarere enn å tilbringe en dag i uka, se et spill med vennene dine, kan du nå se søndag kveld fotball og mandag kveld fotball. Du kan gjøre en weekend spa behandling og fortsatt gå til klubben med jentene. Alt avhenger av hvordan du spiller kortene dine, mens partneren din er borte. Bare vær sikker på at du ikke gjør noe galt og dumt.

Ulemper

# 1 Mangler dem. Ulempen med å være borte fra partneren din er at når de ikke er der ennå, føler du deg noen ganger ensom og elendig. Du vet at de kommer tilbake, men du kan ikke hjelpe, men furu for dem uansett. Det er bedre hvis du finner måter å distrahere deg selv, heller enn å fokusere på at de ikke er der. Å være trist i lange perioder kan ikke være bra for deg. Gå ut med vennene dine. Kjøp noe for deg selv. Eller ring din partner, du doofus! [Les: Går fraværet hjertet blir fonder eller vandre?]

# 2 Miscommunication. Når noen reiser mye, gir det mye plass til misforståelser. På grunn av mangel på tid til hash-ting, kan forholdsproblemer komme ut av hånden. Selv om du kan ringe eller skrive hverandre, kan tidsforskjeller og ubesvarte tilkoblinger fortsatt bidra til mye forvirring. [Les: 7 tegn på at du ikke blir hørt i ditt forhold]

# 3 Manglende intimitet. Å være fra hverandre kan ta sin toll på din nærhet. Det er fortsatt noe om å være i stand til å berøre personen du elsker, som overskygger enhver annen form for intimitet. Når to personer ikke møtes hverandres primære behov regelmessig, skaper det massevis av friksjon som ikke kan løses gjennom telefonsamtaler og tekster.

# 4 Tidsforskjell. Dette kan være et stort problem når det gjelder kommunikasjon.Å forsøke å kommunisere med hverandre er et problem, spesielt når arbeidsplanene dine er involvert. Du blir utmattet og du blir irritert. Det garanterer ikke et par velkomne armer når forretningsreisen endelig er over.

# 5 Utroskap. Å ha for mye plass kan også bety at det mangler et stykke i livet ditt. Hvis en person ikke kan takle trykket fra en partner som stadig reiser, er det en mulighet for at de kan jukse. Det er enda en sjanse for at partneren som reiser vil jukse. [Les: De 3 store grunnene til at menn snyder]

# 6 For mye tid for deg selv. Etter at du har tatt vare på deg selv mens partneren din er borte, kan du fortsatt ha noen dager eller uker med alene tid på hendene dine. Frihet kan være spennende noen ganger, men det kommer et poeng når du ikke vet hva du skal gjøre med deg selv, hvis du er avhengig av partneren din. [Les: 7 kraftige måter å bryte ut av ensomhet]

# 7 Vanskelighetsgrad i planlegging.Hvis du reiser alltid på partnerens agenda, vil det være veldig vanskelig å lage konkrete planer. Fødselsdager, jubileer, helligdager og andre arrangementer må bli satt på vent på grunn av partnerens arbeidsplan. Noen ganger er den eneste gaven du får, et Skype-anrop på bursdagen din.

# 8 Utmattelse. Reise kan ta sin toll på din partner. Hvis de gjør dette mye, så sier det seg selv at de alltid vil være trette. Utmattelse kan ta en belastning på kvaliteten din sammen, dine plikter hjemme og til og med ditt kjønnsliv. [Les: 16 tegn på at du er bosatt i et ulykkelig forhold]

Nå som du har en ide om hva du er involvert i når du daterer en person som reiser mye, kan du i det minste gjøre en upartisk beslutning om situasjonen din. Hvis du allerede er i et forhold som det, må du forstå at du ikke bare kan shackle din partner til din side for enkelhets skyld.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar