Problemer med å ha lignende knusninger

Det har blitt sett at de fleste kvinner begynner å likne den samme fyren over tid. Det har også blitt sett at kvinner ender med å bli forelsket i en venns mann, og kan til og med flirte med ham når kjæresten hans ikke er rundt. Og dette kan alle ha startet med menneskelig evolusjon.

Klikk her for å lese introduksjonen: Skjønnhet ligger i dine venners øyne

Å ha en lignende forelskelse, som også er kjent som Mate Kopieringstendenser i vitenskapens verden, kan hjelpe en jente til å velge de beste partnerene som vi har sett i introduksjonsposten. Men samtidig kommer den med sin andel av problemer. Hvis en jente liker en fyr som er ganske mye en prikk, begynner alle jentene å like seg! (Virkelig, dette er bare en referanse til hele mannen her, ingen bestemte regioner i tankene.)

Fugler og fisk kan ha en liten hjerne og har ikke for mange problemer med å finne en annen fuglehjerne eller fiskhjerne som ligner den som nettopp har blitt hoppet av sin kone, men hos kvinner får man et nytt splittende bilde av alles favoritt plakatgutt er ganske vanskelig. Så en annen vri finner sted hos mennesker. Og vi kaller denne menneskelige evolusjonen.

Alle kvinnene begynner å like den samme fyren! Uansett om det er på jobb eller på college, bøyer kvinner en søt 'Hei' til fyren og går inn i en kattekatt med en annen jente som gjør et trekk på samme fyr, når han er ute av syne. Ting kan bli ganske komplisert og rotete her.

Vennskap er brutt og en nasjonal nødsituasjon kan bli erklært. Akkurat der, i kontoret eller i klassekorridoren, kunne en av de største kampene bekjempes. Mange ting kan skje, og mye vilje. Kanskje jeg drev en liten bit for langt, men hei, vi elsker å uttrykke følelser, ikke sant?

Kjærester og Mate Kopiering Valg

Der er vi, damer, tilbake på slagmarken. Noen ganger, som vi har sett i livet, vil det være unntak. En av de herlige damene kan i hemmelighet bli forelsket i sin Prince Charming. Til slutt må denne nydelige jomfruen avsløre hennes nyskapte kjærlighet til vennene sine. Nå hvis du er damen som er forelsket, kan du oppleve to ting.

Scenario One: De hater din fyr

Overraskende vil det være tider når kompiskopi valget reverserer. Dette kan skje i to tilfeller. En, hvis kjæresten din ser stygg ut. To, hvis du fant ham varm om natten da du møtte ham i baren midt i din tequila shooter-konkurranse, men nå er du virkelig ikke sikker lenger. Ting kan bli ganske stygg hvis de ikke liker fyren din. De kan passere snarte kommentarer på ham, eller de kan til og med være uhøflige mot ham. Det spiller ingen rolle hva de tror uansett, du kan fortsatt ha dine flotte private tider og bare ignorere dine kvinnevenner. Du kan alltid fortelle dem om den store diamantbesatte ringen han ga deg for å gå ut med ham.

Scenario To: De elsker din fyr

Dette er et annet eksempel på valg av kompiskopiering. Åpenbart var du ikke full når du hekta på denne varme mannen på klubben i går kveld. Og så åpenbart, dine venner synes han er nydelig. Det kan være fordi han virkelig er nydelig, eller det kan være fordi du fant ham nydelig at de nå finner ham nydelig, men det er ikke særlig relevant her. Det er scenariet som vi er bekymret for. I dette tilfellet vil kvinnene slå på sin flørtende sjarm og prøve å forføre mannen din hver gang du går til det lille damerommet ... alene!

Du lurer på hvorfor ingen ville dele toalettet med deg, men det er greit. Du vet at du kan finne toalettet selv, du er vondt skjønt. Men når du kommer tilbake, finner du kjæresten din og lærer dine galpaler å spille basseng. Du kan bli overrasket her, eller du kan bare trekke ham ved siden av deg. Men uansett, han er fortsatt din fangst, så det er alt dandy. De vil elske ham, kanskje enda like mye som du elsker ham. Og de vil at han skal henge sammen med dem hele tiden. Så du har fortsatt kjærester med deg, og de elsker deg og din mann. Så lenge du fortsatt har ham rundt deg, kan alt være bra.

Nå vet du absolutt hvorfor du og dine venner faller for samme fyr, i alle fall de fleste ganger. Det er alt fordi noen der oppe bestemte seg for å få noen menn til å føle seg bedre om seg selv, og noen få menn føler seg verre.

Og jeg håper du vet også at når det gjelder kvinner, ligger ikke skjønnhet lenger i øynene til den som ser, men definitivt i vennens øyne.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar