Den gravede jentens guide til grilling (hvordan å sitte trygt)

Listen over hva du ikke bør spise, drikke og gjøre under graviditeten, er lang nok uten å legge til grillfest. Og heldigvis behøver du ikke unngå å ha dem * knyttnevepumper *. Forutsatt at du følger disse enkle reglene så er det ingen grunn til at du ikke kan gå videre og nyte den doble cheeseburgeren du har løst etter ...

Vaske opp

Pass på at du vasker hendene grundig før du spiser - spesielt hvis du har rørt noe rå kjøtt.

Forbered riktig

Pass på at alt frosset kjøtt er helt tint ut før du begynner å lage mat. Dette vil sørge for at når kjøttet er tilberedt, vil det varme opp nok til å drepe noen skadelige bakterier.

Få grillen klar

Før maten blir stekt, må du sørge for at kulene er varme nok. De skal være glødende røde med en grå overflatefarge.

Sjekk alltid maten din Reduser risikoen for å få salmonella ved å sørge for at all maten er godt tilberedt før du spiser den.

Risikoen for matforgiftning kan være høyere på en grill, og dette er åpenbart bekymret for noen som er gravid, sier nutritionist Charlotte Stirling-Reed. 'Det er verdt å være ekstra forsiktig med å kontrollere at mat, spesielt kjøtt og fisk, blir kokt grundig og hele veien gjennom.'

Selv om du er partner ser ut til å ha ladet opp alt. Ikke spis noe rosa kjøtt og sørg for at alt juice løper klart før du graver inn.

Vurder å lage mat i kjøkkenet (hviske det)

For å være helt på den sikre siden kan du lage maten i ovnen og sette den på grillen når den er kokt for å få det til å smake smoky smak.

Oppbevar kjølt mat kjølt

Ikke spis kjølt mat, som dips og ost, som er utelatt i solen, da det er en sjanse for at de blir dekket av en raskt voksende bakterie som heter Listeria. Det samme gjelder for salat. 'Kontroller at de først har blitt vasket og at de er lagret ordentlig og lov til å holde seg kule, sier Charlotte.

Vet hvilke matvarer som skal unngås

Få clued opp på matvarer som ikke er trygge under graviditet før du taster inn i noe. Unngå å spise hai, sverdfisk, marlin, undercooked kjøtt, egg, pate og visse myke og blå oster, sier Charlotte. 'Unpasteurised melk og meieriprodukter anbefales også ikke under graviditet - så vær så lei for iskrem med det inn.'

Hold deg hydrert

Drikk mer enn du vanligvis ville gjennom hele grillen for å holde væskenivåene toppet opp. En god regel er å drikke når du er tørst og alltid ha et glass vann i nærheten. Hvis du føler hodepine eller lettehår, hodet inn for litt og nip langsomt på vann til du føler deg bedre.

Beskytt huden din

Husk å bruke solkrem en halv time før grillen starter, spesielt hvis det er en solskinnsdag, for å gi deg tid til å begynne å jobbe før du drar ute. Gjenta hver annen time og vær ut av solens blend når det er mulig for å unngå overoppheting - perfekt unnskyldning for at du skal sitte i skyggen og slappe av mens partneren din tar kontroll over barbequing.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar