Den perfekte musikken å trene til

Innhold

Lytte til musikk under trening kan redusere følelsen av fysisk belastning med 10%, øke fokus og redusere kjedsomhet. Generelt lytter du til hvilken musikk du personlig liker, vil ha en positiv effekt. Dr Costas Karageorghis fra Brunel University har imidlertid omfattende undersøkt musikkens effekt på treningsutgang og kommer opp med en 15-spor (som skal klokke på 45-60 minutter) spillelistestruktur som forbedrer treningsopplæringen.

Spor 1-3: Oppvarming

Å ha et nært forhold til tekstene til en sang vil hjelpe deg med å få fokus - et perfekt eksempel er Michael Phelps. Da han kom inn i bassenget ved OL i London brukte han sanger med tekster han kunne forholde seg til, og vi så alle hvordan det virket for ham, sier Karageorghis.

MFs plukker:

1. Green Day - 'Basket Case'

2. Arcade Brann - 'Rococo'

3. Childish Gambino - 'Bonfire'

Spor 4-7: Synkroniser for styrke

'Med riktig opplæring kan du synkronisere treningsbevegelsene dine til de rytmiske aspektene av musikken og arbeidet med høy intensitetstempo. Samlet dette kan forbedre utholdenheten, gjøre deg mer energieffektiv og ha en arbeidsforbedrende effekt, sier Karageorghis.

MFs plukker:

4. Opplysning - "Hvit Støy" (120BPM)

5. Kiesza - 'Hideaway' (123BPM)

6. Route 94 - 'My Love' (120BPM)

7. Brudd - 'Jack' (124BPM)

Spor 8-9: Mellom sett sanger

'Film sanger kan fungere spesielt godt på grunn av tilknytning til filmens karakter, scene eller moral i historien,' sier Karageorghis.

MFs plukker:

8. Indiana Jones (hovedtema)

9. Jurassic Park (hovedtema)

Spor 10-12: Er vi der ennå?

'Lytte til favorittgenren din vil redusere kjedsomhetsfaktoren og gjøre treningen morsommere, så rundt tre fjerdedeler av veien gjennom treningen er den beste tiden å hengi ditt favorittvalg. Dessverre vil det ikke fungere hvis du er i klassisk musikk. Langsom og omgivende musikk er aldri nyttig for trening, med mindre det er under oppvarmingstrinnet. '

MFs plukker: (Hus)

10. NiCe7 - "Tid til å bli fysisk"

11. Spiser alt - 'Jagged Edge'

12. Dansson og Marlon Hoffstadt - 'Shake That'

Spor 13-15: Fullfør sterk

"Noen av de beste sangene til spillelister er basert på hva du er utsatt for i dine formative år. Hvis noen blir tatt opp på urbane musikk, kan det hende at det å ha en negativ innflytelse på dem å lytte til noe som hardrock. Gå for noe inspirerende fra fortiden din til å komme deg gjennom hjemstrekningen, sier Karageorghis.

MFs plukker:

13. Prodigy - "pust"

14. Blink 182 - 'Dammit'

15. Så Solid Crew - '21 Seconds '

Hvis treningscompaneren din er Xperia Z3 fra Sony, kan du trene i solskinn eller regn, og ta flotte bilder langs hindringskurset ditt uten å bekymre deg for dine gjørmefulle hender.

Du kan hente den nye Xperia ™ Z3 + på Carphone Warehouse nå

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar