Bekkenbunnen trening vi alle trenger å gjøre

Pelvic gulv øvelser - som tanntråd, det er noe vi skal gjøre hver dag, (spesielt når gravid), men ofte hoppe over. Vi fanget opp med Jane Wake, fitness profesjonell og bekkenbunnsekspert for å finne ut mer om de øvelsene vi virkelig burde ta oss tid til.

Hvorfor er bekkenbunnsmusklene viktige?

Når vi tenker på kjernen, tenker vi ofte på overfladisk kjerne, det vil si muskler i magesekken eller vaskebrettet. Men ekte kjernestyrke kommer fra å arbeide med musklene som ligger under. Disse hjelper deg å puste, pisse, pote, ha sex, føde, flate magen og stoppe fra å få alle slags smerter og smerter.

Jeg liker å referere til denne all-viktige indre kjerneenheten som "3D-kjerne". Den består av membranen øverst; de dype bukmuskulaturene på sidene; transversus abdominis (TA); multifidus, som løper opp ryggen din; og bekkenbunnen, som sitter ved foten av 3D-kjernen.

Bekkenbunnsmusklene er ganske muligens kroppens største usunne helter. De er formet som en hengekøye for å holde bekkenorganene - livmor, tarm, skjede og blære - på plass. I et nøtteskall betyr et sterkt bekkenbunn at alt holdes fast på plass, og du bør ha full kontroll over når, hvor og hvor ofte du besøker looen.

Hvorfor er bekkenbunnsmuskulaturen viktig under graviditeten?

Under ulike tider i en kvinnes liv - inkludert graviditet og fødsel - kan disse musklene svekkes som kan føre til urininkontinens. Dette kan variere fra sporadiske små lekkasjer til totalt tap av kontroll, og er noe 1 av 3 kvinner i Storbritannia lider av (gjør det mer vanlig enn høysnue!)

Hva kan jeg gjøre for å styrke bekkenbunnsmusklene?

Det finnes en rekke øvelser du kan prøve, som den som ble vist i videoen nedenfor. Det finnes også en rekke programmer du kan laste ned som vil minne deg om å ta deg tid til å gjøre mer diskrete øvelser når du er på farten. Dessuten, hvis du virkelig lider av urininkontinens, er det en rekke forskjellige terapier å prøve, inkludert INNOVO, en ikke-invasiv terapi som er klinisk bevist å virke.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar