Den eneste løpende musikken du trenger med Trevor Nelson

Innholdsfortegnelse:

Den eneste løpende musikken du trenger med Trevor Nelson - øVELSER 2023
Den eneste løpende musikken du trenger med Trevor Nelson - øVELSER 2023
Anonim

Hvis du snublet inn i Trevor Nelsons hjemmegymnastikk på en hvilken som helst morgen (se, vi har ingen anelse om hvorfor du er der heller, men la oss ikke dvele på det), sjansen er at du vil finne ham pounding hans robåmaskin eller cross- trener med volumet på stereoanlegget hans, ble opp til 11. Og selv om du kanskje regner med at han skulle snurre R & B, ville du faktisk bli møtt med noe langt mer beroligende.

"Jeg er en jazz fyr," forteller 52-åringen oss via videosamtale. "Det er det jeg bruker til roing og kors-trenings-cardio. Kan du til og med begynne å forestille seg å trene uten musikk? Jeg finner det vanskeligste, med noen form for sport, faktisk begynner å gjøre det. De første ti minuttene med å trene for meg er smerte fordi jeg mer enn sannsynlig har vært ute om natten før. Men når jeg presser på litt musikk, er det min cue - jeg er av. Snart tar kroppen min over, muskelminnet sparker inn, jeg er varm og jeg er flytende. Og buzz etterpå … Jeg tror ikke nok folk i landet har følt den buzzen. Jeg tror ikke de vet hva det er. Det er bedre enn å drikke, røyking, noe. Det er et rush. Men alt starter med den spillknappen. "

Hvem bedre, da, å be om en killer megamix av melodier som vil motivere noen løper for å komme ut av døren og løpe hardere, raskere og sterkere enn noensinne? Så gjorde vi det. Ikke bare valgte han et utvalg av massive melodier selv, men han gikk den ekstra mile, roping i verdens heptatlon-mester og nasjonalhelt Jessica Ennis-Hill (med hvem han for tiden jobber med ny løp og musikkhendelse serie VitalityMove) samt BBC-reporter og dedikert løper Vassos Alexander for å fortelle oss at de også går til å slå. Resultatet? Den eneste kjører spillelisten du trenger.

ANBEFALT: Den beste treningsmusikken

Kanye West - "Stronger"

Trevor sier: "Dette er definitivt en fra Jess. Lyrisk er det en veldig motiverende, og jeg vet hvor viktig sangtekster som dette er til henne når hun trener. Det er en all-out banger. Det er ikke to måter om det. "

"Jeg er ikke sikker på om det kom fra Vassos eller Jess, men jeg antar at det er en massiv feelgood melodi. Disse teksten er ekte oppløftende. "

Drake - "for godt"

"Åh, dette er et av mine valg. Det har en ekte Afrobeat-følelse, og Afrobeat er bare så sexy, mann. Det er rytmisk. Med dette er skuldrene dine avslappet, og du kjører på gode følelser. Det er uten tvil den mest uptempo sangen på hans album Visninger.”

Jamiroquai - "kosmisk jente"

"Glem aldri Jamiroquai. Jeg elsker den organiske følelsen av syrejazz og denne er perfekt oppe med så god stemning om det. "

De hvite stripene - "Seven Nation Army"

"Phwoar, det bare pounds igjen og igjen. Det pounding hele veien gjennom. Jeg elsker det. Du kan kjøre eller trene til denne. "

OutKast - "Måten du flytter"

"Haha, jeg tror at årsakene til dette er ganske åpenbare. Det er bumpin '! "

Whitney Houston - "Det er ikke riktig, men det er greit"

"Ja, jeg vet at det er din tante favoritt. Men, men du hører på denne melodien, og du kan ikke sitte stille. Jeg bryr meg ikke om hvem du er. Hvis dette er på, beveger du deg. "

Bodyrox - "Ja Ja"

"Jeg tror Jess plukket denne igjen, og jeg må være enig - dette er en melodi jeg pleide å like tilbake på dagen. Produksjonen er strålende. "

Skrillex og Diplo med Justin Bieber - "Hvor er du nå"

"Uansett hva du tenker på ham, enten du hater eller elsker ham, kan du ikke nekte Biebers makt akkurat nå. Vi trodde alle at han ville være borte. Vi håpet at han ville være borte! Men han er vokst gjennom puberteten, og han gjør det fortsatt! Du kan ikke nekte det. Det er litt av en melodi, dette. "

Missy Elliott - "Få Ur Freak On"

"Funnily nok, det er mye tregere, men på en eller annen måte føles det mye raskere, hvis du får det jeg mener. Din produsent her er Timbaland. Og Timbaland … mann, hans beats. Beats han møter er latterlig. Han er nærmest det kommer til tromme og bass for en R & B-produsent. "

Eminem - "miste deg selv"

"Classic, her. Hvilken massiv motivasjon stemmer. Jeg tror Jess kastet dette inn i blandingen. Som jeg sa, liker hun virkelig ord og helt tapper inn i hva en kunstner sier. Dette er det som gjorde meg klar over hvor ekte hun er, og at hun ikke feiler noe - hun velger virkelig melodier der tekstene egentlig betyr noe. "

Sia - "Billige Thrills"

"Absolutt Vassos. Uten en skygge av tvil. "

Taylor Swift - "Shake It Off"

"Alt jeg sier er, jeg kan ikke huske om dette var Vassos eller Jess, men det var absolutt ikke meg. Jeg kan ikke nekte det fungerer, skjønt. Stor pop melodi. "

Pharrell Williams - "Happy"

"Et annet virkelig opplagt valg her. Jeg valgte ikke det, men jeg kan se hvorfor det gjorde det. Da jeg først hørte det, trodde jeg det var fantastisk, og det gjør det som står på tinnet. "

Kaiser Chiefs - "Jeg forutser en opprør"

"Vassos går til dette hele tiden. Det er hans go-to, prøvd og testet. "

Led Zeppelin - "Rock and Roll"

"Jeg våger noen å sette dette ned på hodetelefonene og bare ikke vil stå opp og løpe. Du må løpe til dette. "

Trevor Nelson er musikalisk direktør for VitalityMove, to løpende arrangementer som foregår på Chatsworth House i Peak District og Windsor Great Park i 2017. Kjøp billetter på vitality.co.uk

Populært emne