Den ikke-asiatiske guyens guide til å dele en asiatisk jente

Innholdsfortegnelse:

Den ikke-asiatiske guyens guide til å dele en asiatisk jente
Den ikke-asiatiske guyens guide til å dele en asiatisk jente
Anonim

Når du vil være med en asiatisk jente, men du vil ikke føle at du er verdener fra hverandre, er det en veiledning for hvordan du kan klare det. Av Eli Walton

Asiatiske kvinner får mye oppmerksomhet fra gutta, og mye av det er uønsket. Du vil bli overrasket over hvor skummel og ukjent at mange menn er når de prøver å flørte med en asiatisk jente. Ting de aldri tenker på å si eller insinuere når de snakker med noen annen kvinne, vil kaste ut av dem når de nærmer seg en asiatisk.

Det er ikke helt klart hvorfor dette er. Kanskje deres feminine skjønnhet er for fortryllende, og gutta kan ikke hjelpe seg selv. Eller mer sannsynlig er det den typiske avbildningen av asiatiske kvinner i filmer som underdanig og alltid kåt. Uansett kan det fungere til din fordel. Unngå feilene som alle andre klovner gjør, og du vil legge et godt førsteinntrykk.

Hvordan dateres en asiatisk jente

Det er en stor forskjell mellom dating en asiatisk kvinne hvis du tilfeldigvis bor i Asia, og daterer en som har innvandret til Vesten. Denne artikkelen handler hovedsakelig om asiatiske jenter som ikke vokste opp i Asia, men mye av rådene vil holde seg sant for asiatiske kvinner hvor som helst. Uansett hvor hun bor eller hvor hun vokste opp, er det viktigste som er viktigst å?

# 1 Behandle henne som en person, ikke en asiatisk. Alle ønsker å bli behandlet som et individ, og å bli verdsatt for hva som gjør dem unike, ikke for hvilken gruppe de er en del av. Hvis du prøver å flørt med en kvinne ved å fortelle henne hvor mye du elsker kinesiske kvinner, tenk på hvordan det høres ut til henne. I stedet for å likte henne for sin personlighet, hennes stil, hennes sans for humor eller noen av de andre millioner ting som gjør henne unik, forteller du henne at du liker henne på grunn av den tilfeldige ulykken av fødsel.

Som regel, i løpet av de første par timene du bruker å snakke med en kvinne, unngå helt ordene "Asia" og "Asian". Selvfølgelig kan det være helt riktige måter å bruke disse ordene på, men hvis du Det er bekymret for at dommen din blir overskyet, så ta feil på siden av forsiktighet og ikke bruk dem. Dette vil holde oppmerksomheten fokusert på henne som et individ, ikke som en asiatisk.

# 2 Gissende spill. En av de mer komisk uhyggelige tingene som gutta gjør rett utenfor flagget når man nærmer seg en asiatisk kvinne, er å prøve å gjette hvor hun er fra eller hva hennes arv er. Noen gutter vil til og med prøve en hilsen i hvilket asiatisk språk de kommer til å kjenne noen få ord i. Det vanlige resultatet er at de sier hei i Mandarin-kinesisk til en kvinne med koreansk avstamning, som ble født og oppvokst i Fresno, California.

Åpenbart er hvor hun eller hennes familie kommer fra, en viktig del av hennes livshistorie. Det er sikkert en tid og sted å spørre om det, men i løpet av få minutter etter møtet er det bare ikke tid. Vær en god lytter, vær virkelig interessert i hva hun har å si, og hun vil mest sannsynlig avsløre det for deg selv. [Les: 20 måter å perfeksere din første date samtale]

# 3 Kulturelsker. Det er absolutt ingenting galt med å være interessert i en utenlandsk kultur. Mange gutter som har en ting for asiatiske jenter pleier også å være i japansk kultur. Fra Japanimasjon, til Samuraiens kode, vet de mye om det. Hvis dette høres ut som deg, bra! Det er virkelig en virkelig fascinerende kultur. Bare ikke fortell henne om hvor mye du elsker Hayao Miyazaki-filmer når du nettopp har møtt henne. Hun møtte fyrene som deg før, og "Jeg elsker din kultur" -flytting vil umiddelbart utløse hennes skumle asiatiske fetish-fyrbrann.

Igjen, det er greit hvis du er en asiatisk kultur. Men avslørende det faktum med en gang er merkelig. Du ville ikke gjøre det hvis du snakket med en ikke-asiatisk kvinne. Nærme henne som du ville noen annen person, uten å legge særlig vekt på det faktum at hun er asiatisk, og la den gå derfra. Det faktum at du kjenner middelalders japansk historie er faktisk ganske interessant, men bare hvis du lar det faktum komme opp naturlig. Det er bare ikke en god samtale starter.

# 4 Diagnose: gul feber. Noen gutter er bare tiltrukket av asiatiske kvinner - noe folk ofte kaller â € œyellow fever.â € Â Våre hjerner er koblet til hvordan de er koblet, og hvis du har et tilfelle av det, er det ikke mye du kan gjøre med. Bare ikke under noen omstendigheter, fortell henne om din gule feber. Du kan kanskje like store bryster, men når du nærmer deg den velutviklede kvinnen i baren, forteller du ikke at det er derfor du er i henne.

Som du blir kjent med noen bedre, må din datings historie komme sakte opp. Etter noen få datoer kan du nevne at dine tidligere kjærester også har vært asiatiske. Dette vil heve et rødt flagg for henne, men hvis du ikke er skummel om det, vil hun forstå det. Fortell henne at du er fysisk tiltrukket av asiatiske kvinner, men stress at du er på din tredje date med henne fordi du liker hennes personlighet og du har det gøy med henne, og at du ikke bare er med henne for fargen på huden hennes. Asiatiske kvinner er leery av karer med gul feber, men hvis du forteller henne på den riktige måten, vil hun forstå. [Les: 10 FYIs for dating noen fra en annen kultur]

# 5 Easy gjør det. En av de mer skadelige mytene om asiatiske kvinner er at de er enkle.Vestlige soldater tilbake fra kriger i Asia brakte hjem historier om vakre kvinner som noen kan sove med, selv om de selvfølgelig var prostituerte. Filmer legger videre til dette med deres skildringer av asiatiske kvinner. Og en stor sjanger av asiatisk porno viser alle asiatiske kvinner som levende sexdukker.

Om noe er motsatt sant. Selv for jenter som vokste opp i vestlige land, ble de fortsatt sannsynlig oppvokst med en mer konservativ seksuell tankesett fra foreldrene eller besteforeldrene. Asiatiske land er også mye mer konservative. Din kompis som bragged om alle jentene han shagged i Thailand … Ja, han betalte sannsynligvis det, til tross for det han sa.

Hvis du ønsker å danse en asiatisk kvinne, få det ut av hodet ditt nå at hun blir lett. Du må jobbe for det akkurat som du ville med noen annen kvinne. Så ta med vitt og sjarm, hold deg i form, kle deg og vær en gentleman. Falske antagelser basert på en myte vil få deg ingen steder. [Les: 13 regler for etikett for den moderne gentleman]

# 6 Glem stereotyper. Mange mennesker antar at asiatiske kvinner er underdanige og tjenlige. De som pine for de dagene da kvinner kokte, renset, reiste barna og ellers holdt ut av syne, tror ofte en asiatisk kvinne vil være akkurat det de leter etter. Dette er helt ærlig, dumt. Hvis det egentlig er det du vil, så kan en kvinne som faktisk vokste opp i Asia komme nær, men selv da er det mer enn det som møter øyet. Og akkurat som i Vesten blir flere og flere kvinner i Asia likeverdige med menn, oppnår høyere utdanning enn menn, og driver regjeringer og store selskaper.

Hvis du daterer en kvinne med asiatisk nedstigning som vokste opp i ditt land, så gjett hva? Hun kommer til å bli som de andre kvinnene i ditt land. Gutter som går etter asiatiske kvinner på jakt etter en lydig, underdanig kvinne, er nesten alltid skuffet.

[Les: 12 typiske dating-stereotyper for kvinner i en manns sinn]

De yndefulle funksjonene og eksotiske feminine skjønnheten til asiatiske kvinner er attraktive for enhver mann. Men hvis du nærmer deg henne som en asiatisk jente, i stedet for som en person, vil du bare være en annen skumle fyr hun ler senere med vennene sine.

Populært emne