The New Thule Luggage Collection har poser av stil

The New Thule Luggage Collection har poser av stil - STIL 2023
The New Thule Luggage Collection har poser av stil - STIL 2023
Anonim

Å finne god bagasje som er både stilig og praktisk - så vel som rimelig - er vanskeligere enn den burde være. Men heldigvis oppdaget vi nylig Thule, et svensk reisetilbehørsmerk som har alle de kvaliteter vi leter etter uten å måtte ta ut et banklån for å ha råd til dem.

Thule har vunnet en rekke priser for bilstativene og barnas barnevogner, sykkelstoler og sykkelvogner, og det har fått en annen seier med en prestisjefylt iF-designpris for sin 55 cm bæreevne (£ 200) fra den nye Subterra-bagasjen.

Bærevesken har et internt komprimeringspanel for å holde pent sammenfoldede skjorter på plass og rynkefri, pluss det holder dem skilt fra skitne eller våte klær. Det er en lett tilgjengelig frontklaff med nøkkelklips og glidelås med nettlomme, samt en piggyback-stropp for å feste en bærbar pose. Håndtak på toppen, side og bunn bidrar til at det er litt lett å heise det opp til de overliggende skapene på et fly.

Vi er også fans av duffelposen (£ 119.95 - £ 134.95), et mer tilfeldig alternativ som kan doble opp som bærebagasje for en weekendbyferie og en daglig sportspose. Dufflen har samme oppmerksomhet på detaljer som påføring, med lett tilgjengelige interne og eksterne lommer, magnetiske topphåndtak og klaff som kan frigjøres for å forlenge posens kapasitet.

Andre høydepunkter inkluderer en rekke ryggsekker (£ 95 - £ 125) som alle stikker i mer enn nok lommer for å tilfredsstille nøye bagasjerom som oss. Det er til og med kabeladministratorer, slik at du kan lade opp tabletter og telefoner fra den bærbare datamaskinen mens de er trygt bortgjemt. En annen velkommen funksjon er pass-through panelet som glir over de teleskopiske håndtakene av en carry-on.

Se hele samlingen på thule.com

Populært emne