De mest romantiske sangene som skal spilles under en middagsdato

En av de viktigste tingene å vurdere når du setter opp en middagsdato hjemme er musikken du vil spille mens du nyter hverandres selskap.

Musikken du velger for atmosfæren til middagsdagen din, kan gjøre eller ødelegge sjansene dine for å få dessert, hvis du vet hva jeg mener. Å velge den perfekte blandingen er viktig fordi den kan sette stemningen og få deg til å føle deg mer rolig. Musikk har evnen til å endre dine følelser, noe som gjør den til den perfekte wingman for enhver dato.

Når du velger sanger å spille i løpet av middagen din, må du finne de som er subtile, men kraftige. Det må påvirke både deg og din partner, uten å distrahere deg fra å koble til hverandre.

Romantisk musikk vs sensuell musikk

Hvis du spiser med en betydelig annen, bør spillelisten være litt romantisk. Du satser på en kjærlighetsfylt atmosfære, så det er best å velge sanger som skal spilles i nærvær av elskere.

Musikken du spiller under middagen er ment å få deg til å føle deg varm og komfortabel. Musikken du spiller når du lurer rundt er ment å intensivere din lidenskap. Kombinere de to er ikke anbefalt.

Ikke misfornør middagsmusikk for soveromsmusikk. Du vil ikke at partneren din skal føle seg vanskelig når de skyter en østers. Gå for lyder fylt med kjærlighet, ikke seksuelle innuendos og tekster om å få det på.

Hvilken type musikk skal jeg spille på middag?

Ikke spill upbeat musikk. Det er distraherende, og det kan påvirke avslappet stemning og innstilling. Pass på at musikken du velger, ikke har en bro eller krok som kan få deg til å danse og bobse hodet mot beat.

Ikke spill trist musikk heller. Uansett hvor distrahert du er med hverandre, kan noen synge om en tapt kjærlighet, drepe stemningen og resten av kvelden. Så, hvis du er en Sam Smith-fan, unngå å spille â € œNot The Only Oneâ € Â for enhver pris.

Vi anbefaler å spille klassisk musikk, men bare hvis du og partneren din er i det. En R & B spilleliste er også ok, men bare hvis sangene ikke handler om sex. De beste typer musikk å spille ville være dype husblandinger som ikke har noen bassdråper. Du kan også spille litt myk indie popmusikk.

Det mest populære og mest effektive middagsmusikkvalget er imidlertid bossa nova. Du vil alltid vinne med en kombinasjon av bossa nova og mat. En liten jazz vinner ikke heller. Så velg musikken du liker og elsker. Hvis partneren din virkelig liker deg, ville de ikke vare selv om du spilte death metal under hovedretten, uansett. [Les: 13 romantisk middag dater ideer for to]

LovePanky middag dato hits

Vi elsker å høre på musikk, men vi er mer tilbøyelige til å velge en liste som har en blanding av sjangrene nevnt ovenfor. Hvis du klarer å skape den perfekte kombinasjonen og spillelistens overgang som vår, vil du ikke bekymre deg for å ha en inkonsekvent middagdato musikkspilleliste.

Her er våre toppvalg og når du skal spille dem:

For forretter

Start med noen av disse melodiene som kan falme inn i bakgrunnen når du starter samtalen.

#1 Aguas de Marco av Stan Getz og Joà £ o Gilberto

#2 Wave av Paul Desmond

#3 Triste av Elis Regina

#4 Izaura av Stan Getz

#5 Garden of Delight av Jan Lundgren Trio

#6 Sett dine poster på av Corinne Bailey Rae

#7 Kan ikke la deg gå av Freenoise

#8 Dreams by Soft Velvet

#9 Midnight City av M83

#10 Vaner (opphold høyt) av Tove Lo

Middag

Nå som den første snakk og chit-chatten er ute av veien, er det tid for hovedretten, hvor du vil skifte mellom å nyte måltidet og nyte selskapets partner.

#1 Elsker meg som deg av Ellie Goulding

#2 Jeg vil gi deg beskjed av David Hazeltine

#3 The Man I Love av Marcus Roberts

#4 Nærhet av deg av Norah Jones

#5 Hvem du elsker av John Mayer feat. Katy Perry

#6 Sara smiler av Daryl Hall og John Oates

#7 Lost Without U av Robin Thicke

#8 Gravity av Sara Bareilles

#9 Lovesong av Adele

#10 Fantastisk kveld av Eric Clapton

Dessert

Det søteste kurset bør åpenbart være ledsaget av de søteste melodiene.

#1 Tenker ut Høyt av Ed Sheeran

#2 Donâ € ™ t Know Why av Norah Jones

#3 På og på av Erykah Badu

#4 Journey Into the Melody av Stanley Turrentine

#5 Den første smaken av Fiona Apple

#6 Crazy Love av Van Morrison

#7 Ukiyo av Hermitude

#8 Under av Aosoon

#9 Tillatelse til kjærlighet av Hayden James

#10 Si mitt navn av ODESZA

[Les: 10 søte måter å si «Jeg elsker deg» til noen spesielle]

Kaffe

La måltidene fordøye mens du legger deg ned og nyt dette sortimentet av sanger med kaffen din.

#1 Magic av Coldplay

#2 Nothingâ € ™ s Real but Love av Rebecca Ferguson

#3 Som en stjerne av Corinne Bailey Rae

#4 Stardust av Ben Webster

#5 Venter på deg av Isobel Anderson

#6 Chill Bay av Dypere Sublime

#7 Innocence av Jo Manji

#8 Mer enn noen av Gavin DeGraw

#9 Når stjernene går blått av Ryan Adams

#10 Adorn av Miguel

Vin og drikke etter middagen

Denne delen av middagen er der du drar opp den romantiske ante. Sip på vinen din, flør litt, og kanskje hengi litt dansing blant annet.

#1 Tro på Mumford & Sons

#2 Gravity av John Mayer

#3 Kom unna med meg av Norah Jones

#4 Nærheten til deg av Bill Charlap

#5 Kan ikke være glad i Beegie Adair

#6 New York City av Peter Malick Group feat. Norah Jones

#7 Føles så bra av Karen Souza

#8 Hvis stjernene var gruven av Melody Gardot

#9 I Mitt Liv av Sarah Menescal

#10 Når en mann elsker en kvinne av Rui Drumond

[Les: 7 måter å lage dating en musikk elsker mer moro]

Pass på at du spiller disse med et rimelig volum. Sangene kan være myke, men roping over quiche er ikke en god måte å starte datoen på.

Når skal du begynne å spille middagsmusikken din?

Så snart du går gjennom døren, starter du musikken. Hvis du allerede er hjemme og datoen din ikke er der ennå, bør musikken spilles allerede. Pass på at bordet er satt og det eneste du må gjøre er å servere maten.

La din gjest slå seg inn med et glass vin slik at de kan sette pris på all innsats du legger inn i natten. Forrettmusikken er perfekt for samtalen før middag, så sørg for at den allerede er på før du legger deg ned ved bordet.

Til tross for all planlegging må du ikke koreografere natten i henhold til spillelisten din. Disse sangene passer for noe av natten, så føl ikke presset for å begynne å bytte spillelister etter hvert kurs. Bare slå lek og nyt resten av natten med din spesielle noen.

[Les: 10 ideer til å lage mat med partneren din moro]

Uansett hvilken musikk du velger for middagsdatoen din, er det viktig at du og partneren din følger med eller uten musikk. Hvem vet, hvis datoen går bra, kan du ende opp med å spille noen av disse sangene på neste jubileum!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar