De mest ikoniske sportsskoene noensinne

I løpet av de siste 100 årene har sportssko blitt forandret, med de eneste likhetene mellom dagens sko og de i begynnelsen av det 20. århundre er at de går på folks føtter. Noen har gått på å bli så ikonisk som brukeren selv. Golden Kicks, en ny tome, gir historien bak de mest betydningsfulle sportsskoene som noen gang har laget. Her er fem av TrenerSine favoritter ...

Nike Gold Running Spikes

Var det arrogant av Michael Johnson å slå opp på OL i 1996 med gullsko? Ja. Men frem til i dag er han den eneste mannen som vinne 200m / 400m gulldobelen, og han gjorde det i strålende gyldne sko.

2. Converse All Star

Ifølge legenden gikk basketballspiller Chuck Taylor inn i Converse-kontoret i 1921 og klaget over at de gjorde vondt på føttene. Revisjonene han foreslo hjalp det med å bli den eneste skoen i byen. Selv om dens innflytelse i sporten siden har avtatt, er Converse fortsatt allestedsnærværende på gatene.

3. Adidas Copa Mundial

Mens fotballsko har blitt mer garish med hvert passerende år, har Copa stått fast, med sin stilige, monokrome design samme i dag som den var da den ble lansert i 1979.

ANBEFALT: De beste fem-en-sides fotballsko

4. Puma Complete Theseus II

Kjører raskere enn noen andre i historien krever en spesiell sko. Bruk disse skjønnhetene, Usain Bolt vant tre gull i OL i 2008, og da han grep tre i Rio i sommer i sommer for å sikre en historisk trippel-trippel, brukte han igjen gullpumas.

5. Nike Air Jordan

Det er vanskelig å forestille seg noe fottøy som matcher virkningen av Air Jordans. Michael Jordan dro først på et par i 1984, og 30 år senere, i 2014, solgte skoene seg fortsatt den mest populære av åtte til en.

Kjøp Golden Kicks på amazon.co.uk

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar