De mest aktive menneskene i verden er ...

Innhold

Folk i Hong Kong tar mer daglige trinn i gjennomsnitt enn mennesker i et hvilket som helst annet land i verden, og racking opp 6.880 per dag, ifølge Stanford Universitys forskning som analyserte data fra smarttelefoner.

Undersøkelsen fant at det minst aktive landet til de som var målt, var Indonesia, hvor folk klarte en svakt 3,513 trinn om dagen i gjennomsnitt. Storbritannias gjennomsnittlige trinntall var 5,444.

ANBEFALT: Hvorfor 10 000 trinn om dagen er et utmerket mål

Stanford-forskere brukte anonymiserte data fra over 700 000 mennesker i 111 land som brukte aktivitetssporingsprogrammet Argus til å kompilere forskningen, men konkluderte med konklusjoner fra de 46 landene som ga minst 1000 brukere.

Bilde kreditt: Tim Althoff, via Stanford News

Disse konklusjonene gir litt innsikt i fedme, som var knyttet til et lands "ulik aktivitet". Dette refererer til størrelsen på gapet mellom de mest aktive og minst aktive personene i et gitt land.

Ulikhet med aktiviteten ble funnet å være nærmere knyttet til et lands fedme enn gjennomsnittet. For eksempel hadde Mexico og USA tilsvarende gjennomsnittlige trinntall, men aktivitetsinnjunktet og overvektsnivåene er høyere i Amerika.

Forskningen fant også at i land der det er høy grad av aktiv ulikhet, er det drevet av store forskjeller mellom menn og kvinner.

"Når ulikhet er størst, reduseres kvinners aktivitet mye dramatiskere enn menns aktivitet, og dermed kan de negative forbindelsene til fedme påvirke kvinner sterkere," sier forsker Dr. Jure Leskovec, som ledet Stanford-forskerlaget.

Forskningen ga også 69 byer i USA en walkability rating for å se hvordan den berørte aktiviteten. Urasket fotgjengervennlige byer som New York viste høyere gjennomsnittlige trinntall enn byer med lavt gangbarhetsklasse som Houston, men hvor ukjent en by også var påvirket av aktivitet ulikhet - flere gangbare byer hadde lavere nivåer av ulik aktivitet. Når en by er satt opp for at folk skal gå i den, går alle mer. Mye som en baseballhøyde for spøkelser - hvis du bygger den, kommer de til å komme.

Nesten 70% av voksne i utviklede land og nesten 50% av voksne i utviklingsland har nå smarttelefoner, som bruker akselerometre for å spore trinntellingen. Dette åpner opp nye grenser for forskning i storskalaaktivitet. Vi må bare stole på at alle dataene blir brukt til godt, eller slutte å krysse disse vilkårene og betingelsene uten å lese dem.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar