May Fair Hotel spa vurdering

Innholdsfortegnelse:

May Fair Hotel spa vurdering - øVELSER 2023
May Fair Hotel spa vurdering - øVELSER 2023
Anonim

Helt siden kong George VI først åpnet dørene sine i 1927, har May Fair Hotel vært synonymt med luksus. Ligger i hjertet av Londons mest stilige distrikt - det er en grunn til at May Fair er den dyreste eiendommen på Monopoly bordet - dette overdådige hotellet er fullt utstyrt med alt du muligens vil kunne få mest mulig ut av ditt opphold i hovedstaden.

Rom for manøvrering

May Fair tilbyr et utvalg av rom og suiter, som alle har moderne innredning, rikt møbler og nyskapende teknologi. Størrelsene varierer, alt fra de romslige 25.8m2 Superior-soverommene helt opp til den enorme Curzon Wing, som har en suite og tre deluxe soverom bak en enkelt sikker inngang. Min kone og jeg bor i en vakker, 50m2 Studio-suite, som - i tillegg til å ha samme king size-seng og overdådig siciliansk marmorbad som et superior-rom - har et salongområde med sofa, salongbord og behagelig skrivebord . Det er også utstyrt med en stor flatskjerm-TV, en lyddokk, og - best av alt - en Nespresso-kaffemaskin. Etter å ha dumpet våre poser og nikket en rask espresso, hater min kone til spaet og jeg legger meg til treningsstudioet.

Image
Image

Vekt å gå

Medlemskap på May Fair Gym koster £ 95 per måned, men fasilitetene er gratis å bruke for hotellets gjester. Gymet seg selv - som resten av hotellet - er stilig og godt utstyrt, og har et utvalg av utstyr for å passe til en rekke trenings- og treningsmål. Etter å ha sjekket ut kardioområdet - som består av tre tredemøller, en kors trener og en motorsykkel - tar jeg en matte og skumrulle, og hodet til det frie vekterområdet for å varme opp og gjøre litt prehab arbeid. I tillegg til alt det viktige muskelbyggingsutstyret du kan forvente - to benker, barbells med plater og dumbbell settene stiger til 26kg - gym har også kettlebells, med baller, treningsballer, en Bosu ball, en kinesisk maskin og en vert av tilleggsutstyr. Den belagte belysningen, air con og smakfulle melodier gir en forfriskende forandring fra den svette, høye, hektiske miljøet til et kommersielt kjedet treningsstudio. Med stedet til meg selv, tar jeg et sett med håndkler og knekker på med treningen min.

Image
Image

Tid på spaet

Etter en time med løftevekter, leder jeg til spaet for å slappe av og vente på min kone, hvem er halvveis gjennom å ha tilbake-til-tilbake behandlinger. Spa-fasilitetene inkluderer et aromatisk dampbad, en urte-badstue, en isfontene og et avslapningsrom med oppvarmede senger, som alle kan nås med en dagspass som koster £ 15 for hotellets gjester og £ 30 for ikke-gjester. Utvalget av behandlinger som tilbys er stort, inkludert ansikts- og kroppsbehandlinger, hånd- og føttebehandlinger og et utvalg av massasjer. Min kone velger for en tradisjonell svensk massasje, etterfulgt av en gylden kaviar ansiktsbehandling, som begge er fantastiske. Massasjen er intens, men veldig avslappende, og hjelper til med å lindre stress og muskelspenning i tette områder rundt gluten og nedre ryggen, mens ansiktsglasset - som bruker kaviarekstrakter for å øke fuktighetsnivået - gir huden en frisk utseende og ser fantastisk ut.

Image
Image

Grub er oppe

Et opphold på May Fair ville ikke være komplett uten besøk til sin fantastiske, nylig åpnede grill- og sjømatrestaurant, May Fair Kitchen. Restauranten har egen inngang på Stratton Street, og tilbyr en daglig og sesongbasert meny med kjøtt og fisk fra hele verden. Signaturretter inkluderer fransk-trim for ribben av biff, sjeldne seared persisk salt-belagt tunfisk og, for vegetarianere, griddled grønn zebra tomat og grilling zebra bønner. På våre kelnerens anbefaling velger jeg den iberiske krydret chorizoen og røkt hvitløk, svart tigerrewn som en startbilde. Chorizoen er myk og delikat krydret, mens reker - lett den største jeg noensinne har sett - er utsøkte. Våre hovedretter er like imponerende, både når det gjelder størrelse og smak. Min kone plukker en 3lb (1.4g) Georges Bank-innfødt hummer, mens jeg velger en grøntfruktet, 28-dagers ribbiff, levert av Aldens of Oxfordshire. Biffen er øm og fullpakket med smak, mens hummeren er rik og frisk, etter å ha blitt håndplukket fra levende sjømatbaren minutter tidligere. Fin servering får ikke noe bedre enn dette, og kvaliteten og kvantiteten av proteinrikt kjøtt og sjømat gjør det ideelt for treningsentusiaster som ønsker å støtte opplæringen med god ernæring.

MF dommen

May Fair Hotel er et av Londons førsteklasses steder å slappe av, gjenopprette, trene eller nyte, i komfort og luksus. Sterkt anbefalt.

For å bestille en bestilling, besøk themayfairhotel.co.uk

Populært emne