The Lion King's Nicholas Afoa på Rugby vs Dancing

Innholdsfortegnelse:

The Lion King's Nicholas Afoa på Rugby vs Dancing - øVELSER 2023
The Lion King's Nicholas Afoa på Rugby vs Dancing - øVELSER 2023
Anonim

Rugby eller dans, noe som er tøffere?

Mye har endret seg i regimet mitt siden jeg først startet. Før kunne jeg bare gå med det jeg visste - bare løfte tunge vekter og fokusere på muskelmasse. Men mens jeg kanskje hadde sett delen, fungerte det egentlig ikke bra for meg. Jeg lærte raskt at jeg trengte å innlemme mye mer strekk, spesielt fordi jeg ikke var fleksibel. Så jeg begynte med ting som yoga, og sørget for at jeg hadde nok hvile og fuktighet. Så innlemmet jeg mye intensiv trening, for det er egentlig det jeg har gjort i Simba-rollen.

Hva er ditt mest imponerende personlige beste?

Jeg er omtrent 14: e 9 nå, men jeg var opp til om lag 18, og det var ganske stor - selv for de fleste rugby spillere - så jeg er veldig stolt av transformasjonen jeg gjennomgikk for å få denne rollen. Jeg måtte miste om lag 2 på rundt seks måneder. På et tidspunkt fikk jeg en tilbakekalling, og de sa: "Vi vil se deg igjen, men du trenger å miste om 11lb." Jeg hadde bare noen få uker til å gjøre dette, så jeg sto opp hver morgen om fem, før min åtte-til-fire jobb, og jeg gjorde HIIT økter. Men jeg ville gjøre dem to ganger - en om morgenen og en om ettermiddagen, og noen ganger til og med en opplæringsleir om natten også. Jeg dedikert meg selv til det til jeg kom ned til målvekten min. Så jeg vil si at i løpet av en uke hadde jeg noen ganger gjort opptil 10 timers opplæringsleirklasse. Jeg ville ikke si det var så sunt, men i form av besluttsomhet og hva jeg kom ut av det, var det fantastisk.

Har du noen gang trukket en muskel i mindre enn heroiske forhold?

Jeg trekker alltid muskler og skader meg selv. Noen ganger, selv når jeg er oppvarming, vil jeg føle litt twinge - spesielt ettersom jeg har blitt eldre og kroppen min kan ikke gjøre tingene det pleide å. Jeg skal prøve å gjøre ting jeg kunne gjøre før, men beina vil ikke gå dit, og jeg er som, "Oh, OK." En gang på scenen rev jeg hamstringet - en klasse to tåre - og jeg bestemte meg for å Hold deg og hobble rundt scenen. Jeg har sannsynligvis gjort det verre, jeg burde bare ha kommet av …

Bruker du noen treningsprogrammer?

Jeg pleide å ha en Fitbit, og jeg brukte den til å finne ut hvor mange kalorier jeg brente på scenen. Min hjertefrekvens ville gå gjennom taket, så raskt slippe ned, og deretter sikkerhetskopiere igjen - jeg var ganske overrasket over hvor raskt det ville komme opp.

Har du et trenings idol?

Ikke når det gjelder et individ, men da jeg startet rollen, beundret jeg virkelig hva danserne må sette sine kropper igjennom. Jeg hadde bare handlet litt og aldri danset før, og den første uken de lærte meg koreografi, følte jeg at jeg hadde gjort en rugby treningsleir i en uke - jeg kunne ikke komme seg ut av sengen neste dag, og ingen klarte meg selv! Jeg tok deres håndverk som et mål å streve etter.

Hva er den beste måten å krydre en kjedelig jogge på?

Jeg har nylig kjøpt - den beste oppfinnelsen siden skiver brød - noen Bluetooth-øretelefoner. De er fantastiske. Jeg kan bare kjøre og sette musikken på uten at ledninger kommer i veien. Jeg liker også å løpe der det er natur, jeg kan ikke bare løpe rundt et spor …

ANBEFALT: De beste sports- og løpende hodetelefonene

Hva er det beste treningssporet?

Jeg lytter til mye musikk fra New Zealand; Jeg er helt her i London, så musikk er en god måte jeg kan koble til igjen med hjemmet. Jeg spiller mye musikk av min kultur og det tar meg tilbake dit, så mens kroppen min er døende, kan mitt sinn være et annet sted: mitt lykkelige sted.

Har du noen gang miste kontroll kalori-vis etter en tung treningsøkt?

Jeg har ærlig fått en alvorlig dårlig søttand, og jeg finner det veldig vanskelig å stoppe. Jeg går bare, "vet du hva? Jeg brente alle disse kaloriene, så nå kan jeg få litt iskrem, jeg kan ha ekstra mayo på min burger. "Det er hele blokken med sjokolade, jeg må spise alt. Jeg klandrer foreldrene mine - "Du kan ikke forlate bordet før du er ferdig med platen din." Det er helt feil.

Nicholas Afoa er for øyeblikket hovedrollen som Simba i The Lion King på Lyceum Theatre, London

Populært emne