The Lingerie Guide for Men - Typer av undertøy

Innholdsfortegnelse:

The Lingerie Guide for Men - Typer av undertøy
The Lingerie Guide for Men - Typer av undertøy
Anonim

Før du går inn i en butikk for å plukke opp undertøy for å overraske din kone eller kjæreste, må du vite noen viktige fakta om de forskjellige typer undertøy du kan komme over i butikken. Ikke bare vil disse tipsene hjelpe deg med å forstå dem, det vil også hjelpe deg med å velge den rette.

Klikk her for å lese introduksjonen: Gentleman's Guide til kjøp av undertøy

For å starte, er det så mye å velge mellom, og de fleste av dem har merkelige navn som ikke gir mening for noen som bare vet en bokser eller en kort! Her er noen av de forskjellige typer undertøy du vil støte på i en butikk.

camisole

Dette er en kort, løs passform som har en lengde som går til midjen. Den kan brukes som en glidelås under en ullgenser, under en åpen jakke, eller akkurat som det er med et par matchende truser.

chemises

Dette er korte nattkåper som vanligvis er laget av et ganske lett materiale, noe fritt og morsomt.

Dukke

Dette er en av de varme undertøy som faktisk er en veldig kort nattkjole som flirter øverst på hoften. Den begynner med et lås eller en knute i bysten, og resten av det flyter bort fra kroppen. Vanligvis er en babydukke solgt med en panty type bunn.

Teddy

En bamse ligner en badedrakt. Det er en kombinasjon av undertøy og en kort topp.

Bustier

Disse er godt passende topper som festes på baksiden og fremhever brystet.

Kors

Dette ligner en bustier, men er strammere og sterkere. Den har en boning som går over bodice og er laced eller hekta i ryggen. Korsetter gir vanligvis brukeren en timeglassfigur, men de kan også lasses løst og bæres som en vanlig topp.

kimonoer

Dette er klær som vanligvis bæres over avslørende typer undertøy. En kimono er brukt til å få jenta til å føle seg mer komfortabel, når hun går rundt med knapt noe på og vil ha noe til å dekke seg opp.

thongs

Alle som har sett en ungdomssanger i musikkvideoen, vet hva en thong er. En thong ligner en G-streng, men den har litt mer stoff som går opp på baksiden, i motsetning til en G-streng, som nettopp har en streng.

Gutt Shorts

Disse er små shorts som kvinner har på seg som undertøy. De er vanligvis lacy og veldig søte. Hvis du vil bli slått på når kjæresten din har på seg dameundertøyet, vil dette definitivt være på listen, på en søt og rasende måte!

Sett disse pekene ned før du går inn i en dameundertøy. Ikke bare vil det hjelpe deg å gjenkjenne gjenstandene, det vil hjelpe deg å miste all den kalde svetten.

Klikk her for å fortsette å lese: Menns veiledning for å kjøpe dameundertøy - plukke den perfekte

Populært emne