Livets endringer som gjorde Tyson Fury Heavyweight Champion

Tyson Fury viste sin kraft når han slo Wladimir Klitschko for å kreve WBO, WBA, IBO og IBF heavyweight titler. Men Macunians boksekraft kom ikke lett. Fra å kutte på rødt kjøtt for å banke festen på hodet, jobbet Fury hardt for å bli verdensmester.

Boksing kan være i sitt blod - Fury er sønn av profesjonell bokser John Fury, som startet sin karriere som en barnefighter - men han skjønte at han ikke kunne nå mesterstatus uten noen livsstilsendringer. Slik gjorde han det.

1. Spiste hans greener

"Jeg spiser hver to timer, i utgangspunktet bare kjøtt og grønnsaker," sa Fury Menns Fitness i et intervju. Bokseren skjønte at han trengte å dunkle søppel for å få den optimale slagvekten sin. Han ga opp sine elskede paier og i stedet fulgte et rent kosthold supplert med shakes - disiplinen hans betalte seg, og han gikk fra rundt 140 kg til en magert 117 kg.

2. Bannret biffen

Fury innrømmer at han pleide å være en stor fan av rødt kjøtt, men kuttet ned etter å ha forstått hvor lang tid det tok for ham å fordøye det. I dag finner du ham bare i en biff som en godbit en eller to ganger i uken.

3. Be om hjelp

Noen ganger må du ringe inn ekspertene. Fury og hans trener lurte på hjelp av en ernæringsfysiolog og diettist for å hjelpe til med å sette sammen hans måltidsplaner under trening. Hans dom? "Det virket for meg!"

4. Stoppet oppfører seg dårlig

"Jeg pakket opp med å ha det bra," fortalte Fury Sky Sports. Siden 2012 innrømmer han at han bare har "omtrent tre uker" pause fra trening, noe som er ganske omveltning for en mann som innrømmer at han pleide å "gå ut sent, drikke og klatre".

5. Stoppet prøver å kopiere Rocky

Fury innså at å slå sporet ikke var den beste formen for kardio for en fyr av sin størrelse, da det satt for mye press på bena og leddene. Han rystet opp treningen i henhold til dette, og erstattet med å kjøre med andre mindre effektøvelser på sykkelen, roddemaskiner og trener.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar