Læringskurven: Hjelpe småbarnene dine, slå de wobbles

Innholdsfortegnelse:

Læringskurven: Hjelpe småbarnene dine, slå de wobbles
Læringskurven: Hjelpe småbarnene dine, slå de wobbles
Anonim

Mange barn har en merkelig hikke når de begynner et nytt sted. Slik unngår du at wobble blir til en "waahh!"

DIN BARN ser uheldig ut

Det kan ta barn en stund å bosette seg i en annen rutine. De lærer nye ting, så de kan bli mer slitne. Fordi de kommer i kontakt med andre barn, kan de også plukke opp bakterier som får dem til å føle seg utilstrekkelige. Snakk med barnevognen så snart du tar opp på dette for å komme opp med en plan sammen. 'Hva hjelper barn i løpet av dette stadiet, er foreldre som viser at de er interessert,' sier Elizabeth. «Spør barnet om dagen sin. Sett opp hans kunstverk når han bringer det hjem og gjør et oppstyr av det. Hvis din lille ser at han gjør ting som imponerer sine foreldre, vil det hjelpe ham til å føle seg mer positiv om sin nye opplevelse. '

Han er ikke sosialiserende med andre barn

Du kan hjelpe deg ved å invitere andre barn til å leke i huset ditt. Å være trygg på andre barn kommer gjennom å dele morsom tid med dem, sier dr. Helen Likierman, medforfatter av Forbered barnet ditt for skolen (£ 10,99, Vermilion). Hvis de ikke kjenner hverandre godt, ikke la dem være mens du har en kaffe med det andre barnets mamma. Hjelp dem til å ha en god tid sammen. Sett opp en butikk hvor de begge spiller på å være kunde eller lager noen fancy kjolekostymer. «Du viser dem måter å samhandle på som er morsomme for dem begge, og vil også bygge tillit utenfor hjemmet,» sier Helen.

DITT LITTLE EN ER IKKE SAMMEN MED AKTIVITETER

Finn ut hva han ikke er engasjerende med. Nekter han å bli med når det er sang? Eller danser? Sjansene er at grunnen til at barnet ditt ikke er så opptatt av noe, er at han ikke vet hvordan han skal gjøre det riktig, og han er engstelig, at han får feil. Når du vet hvilken aktivitet det er, gi ham muligheten til å gjøre det med deg hjemme. Prøv også å spørre barnehageleverandøren hvilke sanger de synger, så du kan synge dem sammen. Finn ut hvilken musikk de danser til og spill den hjemme. Ha det gøy å gjøre det sammen, så den lille du slapper av og lærer at han kan nyte det.

Han er å få eller bite andre barn

Prøv å spille rollespill med leker hjemme, da dette kan hjelpe barnet til å tenke på måten han oppfører seg på. "Gjør hans nalle slå en dukke og vis dukken reagerer," sier Helen. «Si til ham:« Dette er hva du gjorde. Hvordan vil denne dukken føle seg hvis hun er truffet? Når han svarer, spør du flere spørsmål, som "Hva kunne teddy ha gjort annerledes?" Hvis han ikke er sikker, gjør et forslag. "Ved å gjøre dette, lar han deg forstå hvorfor Å treffe noen er ubehagelig og gir ham muligheten til å tenke på andre måter å oppføre seg på.

ANDRE BARN ER HITTING ELLER BITING HIM

Dette bør behandles av barnehageleverandøren. Men denne gangen bør de spille rollespillet, ikke bare med barnet som slengte ut, men også med deg. "Dette gir ham sjansen til å tenke på grunner til at et annet barn kunne ha opptrådt på den måten, og hva, om noe, han kunne ha gjort for å hindre det," sier Helen. 'Dette vil også hjelpe ham med å innse at denne oppførselen ikke er god å kopiere.'

Populært emne