Den siste syklushjelmen du trenger å kjøpe

Innhold

Selv om de fleste ikke kan innse det, blir sykkelhjelmer mer avanserte hvert år. De blir lettere, mer strømlinjeformede og til og med bære gizmos som hjertefrekvensmonitorer og Bluetooth for å ta samtaler.

Men alt dette tinkering pales i ubetydelig grad i lys av de endringene Headkayse har som mål å introdusere. Et nytt materiale, Enkayse, er kjernen til det som produsenten lover, vil være den tryggeste hjelmen på markedet, og takket være sin evne til å opprettholde gjentatte virkninger uten å bli usikker, kan det være den siste hjelmen du noensinne trenger å kjøpe .

Headkayse's design forbedrer på tradisjonelle hjelmer på to måter for å beskytte din noggin. For det første kan materialet tåle flere påvirkninger, i motsetning til det utvidede polystyren (EPS) som brukes i de fleste hjelmer, som absorberer slaget ved å sprekke. Dette betyr at du aldri er et sammenstøt fra å måtte bytte hjelm, og er beskyttet dersom du opprettholder flere slag i en ulykke.

Det er også mer effektivt for å blokkere myke slag. EPS overfører virkningen av små banker rett på hodeskallen din - du kan teste dette ved å ta tak i en hengekøye, kaste din følelse av selvbevarelse i vitenskapens navn og forsiktig tappe på din vanlige hjelm - mens Headkayse, ganske enkelt, absorberer dem.

Selvfølgelig vil du ikke slå deg selv over hodet, selv på vår anbefaling, men la oss se på en av Headkayse-gutta gjentatte ganger på en trebjelke.

Gode ​​nyheter om du liker å ri en Boris-sykkel til puben, men la hjelmen hjemme, fordi den er for stor. Headkayse design betyr at den flater til 5 cm bred, slik at den kan glides inn i en pose. Mer imponerende, det er one-size-fits-all, fra barn helt opp til de mest kulehodet voksne.

Hjelmens bakside kan justeres for å oppnå denne prestasjonen, og det myke materialet på innsiden støper for å sikre en komfortabel passform på hoder av alle størrelser og former. Gitt at effektiviteten til tradisjonelle hjelmer kan bli kraftig redusert dersom de ikke passer ordentlig, er det lett å sette opp Headkayse som en ekte velsignelse.

Teamet har lansert en crowdfunding-kampanje på Indiegogo for å heve £ 60,000. De tilbyr den grunnleggende hjelmen for £ 65 (det vil gå for £ 89 i butikkene), og på tidspunktet for skriving, har 21 dager å øke ytterligere £ 26,000.

Sjekk ut nettstedet til Headkayse for mer informasjon.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar