The Lady Lowdown: Hva Girls of London Tenk på ditt undertøy

Innholdsfortegnelse:

The Lady Lowdown: Hva Girls of London Tenk på ditt undertøy - STIL 2023
The Lady Lowdown: Hva Girls of London Tenk på ditt undertøy - STIL 2023
Anonim

Bukser? Boksere? Kecks? Grundies? Uansett hva du kaller underbuksene dine, vil vi satse på at - som oss - har du et par som henger rundt din øverste skuff som skulle ha blitt kastet ut for lenge siden. Å holde fast på dine hylte gamle trofaste ville være helt greit hvis du var den eneste som måtte se på dem. Unfortunatley, det er ikke tilfelle. Den spesielle dame i livet ditt må også vitne til dine onde vederstyggeligheter.

Det var derfor vi følte at det var på tide å få innsiden av hva slags jenter virkelig tenker på tilstanden til menns undertøy. Hva er deres favorittart? Hva slår dem av? Hater hun virkelig nyheten jul Y-fronter? (Vi kan svare på det: ja det gjør hun.) Her er det vi lærte da vi tok til Londons gater for å spørre det rettferdige kjønet hva de tenker på våre underbukser …

1. Bli en bokser mann

Nesten hver jente vi snakket med, viste at alle dine undertøysmuligheter, boksere var deres toppvalg, med "hvitt" og "stramt" var deres farge og passform. Det er ikke så si at mønstre og farger er ute av spørsmålet, skjønt.

2. Kast ut tangen

Det vi definitivt ikke hadde forventet å høre, var minst fire av jentene som avslørte hvordan de har møtt gutter som har eid en mansjong. Det sier seg selv at disse gikk ned som blyballonger. Hva du kanskje tenker på som quirky, vil hun uunngåelig se som helt freaky. Og det er en Norman Bates freaky, ikke et annet nivå freaky.

3. Lær å la gå

Ikke overraskende lærte vi at alle kvinner hater utvasket undertøy med hull eller flekker. Så selv om dine "heldige" bukser har hjulpet deg med dagdagsaftener, jobbintervjuer og footy-kamper, er det på tide å henvise dem til den lille undertøyskuffen i himmelen hvis de har begynt å ligne edamost.

4. Kjøp inn i Varemerker

Det ser ut til at damer har kostbar smak når det kommer til dine undies - de elsker å se et godt merke som dekker delikatene dine. På samme måte legger kvinner innsats i deres, det er bare rettferdig vi legger innsats i vår. "Vi kan ikke håndtere Primark," sa en jente til oss. Her er fem av våre favoritt undertøy merkevarer for menn. Velg.

Calvin Klein

Magnetic Cotton Trunks, £ 23 asos.com
Magnetic Cotton Trunks, £ 23 asos.com

Elendig Livin '

Flamingos, € 12,90 (rundt £ 9,50) lousylivin.com
Flamingos, € 12,90 (rundt £ 9,50) lousylivin.com

Sunspel

Classic Boxer Short, £ 30 sunspel.com
Classic Boxer Short, £ 30 sunspel.com

Björn Borg

Space Dye, £ 25 bjornborg.com
Space Dye, £ 25 bjornborg.com

dada

Polka / Cyan Trunk, £ 18 dadaunderwear.com
Polka / Cyan Trunk, £ 18 dadaunderwear.com

Populært emne