Kit til pakke for en utholdenhetshendelse

Innholdsfortegnelse:

Kit til pakke for en utholdenhetshendelse - øVELSER 2023
Kit til pakke for en utholdenhetshendelse - øVELSER 2023
Anonim

30. september vil to lag med seks amatørutøvere avvike fra Buckingham Palace på et oppdrag av sportslige forsøk som vil ta dem til Edinburgh Castle og tilbake innen 50 timer. De vil fullføre non-stop reisen ved å sykle i par og kjøre fem 10K som et lag. Deres seks uker treningsplan har forberedt dem fysisk, men hva er de som forbereder seg på selve løpene?

En titt på Fitbit Fifty Kit List

Selv om ingen betyr en uttømmende liste, er det noen av de viktigste elementene som utfordrerne vil laste inn i støttekjøretøyene.

Hver deltaker har blitt utstyrt med en Fitbit Surge med innebygd GPS for å sikre at de holder tempoet, så vel som en GPS-enhet som kan montere på syklene, slik at de ikke går seg vill. De vil også være sportslige nifty Fitbit Femti løpestøvler, syklustrøyer, armoppvarmere, giletter, vanntette jakker og bibshorts, i tillegg til sine egne favorittbaselager, fottøy for løping og sykling, sykkelhatt, hjelmer, sokker og så videre..

Utfordrerne har gjort sin gode andel av utholdenhetshendelser i fortiden, så det er også på sin egen erfaring å inkludere de små tingene som kan gjøre en forskjell. For å berolige muskler og hjelpe dem med å gjenopprette, vil de bringe kalvkompressionshylser og mini skumruller, tigerhaler eller jordnøtter (to golfballer som er tappet sammen - praktisk for å isolere individuelle muskler) til selvmassasje.

Siden føttene vil ta en bølle, vil Compeed blisterdeksler bidra til å bevare huden på utfordrernes føtter, mens skodeksler vil avverge regn og aviser vil bidra til å tørke ut eventuelle sko som blir gjennomvåt.

Endurance Event Kit

Fitbit Fifty er unikt, så det er usannsynlig at du må følge utfordrersettet til brevet hvis du setter ut på ditt eget eventyr, så vi spurte utholdenhetspesialister for de første tingene på pakkelistene.

Sykling: Mike Cotty

Endurance idrettsutøver og grunnlegger av thecolcollective.com

Strømmåler: "Wattage er et nummer som aldri ligger. Å kunne overvåke det under en hendelse vil hjelpe deg med å få din pacing riktig, og vite at du treffer tallene du kan opprettholde. "

solbriller: "Pass på at du beskytter øynene, ikke bare fra solen, men fra andre fremmedlegemer som kastes opp fra veien. Hver gang en selvmordsflyv smiler mot mine linser med høy hastighet, er jeg påminnet hvor viktig dette settet er. "

TENS maskin: "Veldig nyttig både i løpet av en hendelse og etterpå for å maksimere blodstrømmen og fjerne melkesyre i musklene. Jeg har funnet det spesielt nyttig for muskel ømhet, tetthet og skade. "

GPS-datamaskin: "Å holde tabs på hvor du er, hvor langt du har gått og hvor mye lenger det skal gå, er bra for din mentale tilstand, da det bryter ned hver del av turen eller hendelsen til mer håndterlige segmenter."

Vanntett jakke: "En lett, pakkbar vanntett som lett legges i en baklomme, er helt avgjørende."

Sykling: James Bowtell

Bowtell satte den første Guinness World Record for sykling over hele Europa i 2015 (Ufa, Russland, til Cabo da Roca, Portugal, om 37 dager)

Skjelettkrem: "Tilbringe så lenge i salen tar det tydeligvis toll på baksiden din. Det er en god måte å bruke sømskrem på, så vel som å behandle sadelssår. "

Reservedeler: "Hvis utfordringen din er nonstop og over flere dager, vil det være en ekstra kort shorts for å rotere og holde deg ren, for å minimere risikoen for sårssår."

Håndservietter: "På en multi-dagers hendelse er det fortsatt viktig å være sunn. Hvis du kan, pakke noen kluter eller alkoholgel for å minimere risikoen for å plukke opp en feil når immunsystemet ditt er nede. "

Lights: "Klokken stopper ikke når sollyset gjør, men sørger for at du er synlig og trygg mens konkurrerer i mørket er et must."

Beskyttelse mot solen: "Jeg pakker alltid solkrem for langdistanse sykling utfordringer som det er ingenting verre enn å måtte håndtere brent hud, spesielt når du prøver å sove og gjenopprette."

Kjører: Tobias Mews

Eventyrsporter og journalist

GPS-klokke: "Å ha en sportsvakt for å holde rede på fremdriften er viktig for å holde fart og holde seg trygt."

Hydreringsvest: "Å holde seg hydrert er viktig i enhver sportsbegivenhet, og en hydratiseringspakke som kan brukes, gjør at du kan bære væsker uten å begrense bevegelsen."

Trail sko: "Hvis du skal kjøre på varierende flater, er det viktig å ha et par sko designet for det. En sti sko, som har mer grep og bedre stabilitet enn en vanlig løpesko, er et godt valg. "

En buff: "En Buff er så multifunksjonell og lys, det er ikke verdt å ikke ta en. Den kan brukes som et nakkestikk, bandana, hodebånd, balaclava og mer. "

Kjører: Sean Conway

Conway kjørte lengden av Storbritannia i 44 dager (1 011 miles fra John O'Groats til Land's End)

GPS-tracker: "Godt for å la venner og familie følge fremdriften din - den skal også ha en SOS-knapp."

Hoftepose "Mat, mat, mat. Det er alltid viktig å spise, og å ha en hoftepose gir deg tilgang til mat på farten.Det kan også holde de andre bitene du trenger. "

OS Kart-app: "Ordnance Survey kartene er perfekte å ha på telefonen, som du kan se stier og stigning i åsene." Begynner på £ 3,99 per måned, ordnancesurvey.co.uk

Vanntette sokker: "Å løpe med våte føtter i flere timer er ikke morsomt, bremser deg og kan avslutte løpet, det blir så ille."

Eventyr maskot: "Det er veldig viktig å ha en maskot for å holde deg ren i de lange dagene ute på veien. Mine har selv sin egen Twitter-konto, @AdventureMascot! "

Populært emne