Den idylliske villaen i Cornwall

Forfatteren Kathryn Flett og hennes barn, pluss hennes partner og hans barn, ferierte i St Mawes retreats, Cornwall

Mens jeg sitter på terrassen på vår Cornish villa og ser på en solnedgang over The Roseland Peninsula, tror jeg, "Dette er trolig hvordan den andre halvdelen lever." Da betrakter jeg den gamle klichéen. 'Halv? Ha! Dette er sannsynligvis hvordan Beckhams bor - hvis Beckhams skulle gjøre en staycation ... '

En moderne familieferie

Vår villa er et luksuriøst fem-sengs, fem bad familiens hjem satt i store hager med utsikt til å dø for. Den største eiendommen i St Mawes Retreats-porteføljen sover 12 og kan huse en utvidet familie som vår. Fra trappportene til sterilisatorer har den alt du trenger for å føle deg komfortabel og trygg i babyen / pjokkområdet.Vi bruker bare halvparten av huset, men det er utrolig hvor fort vi fyller det. Min partner Julian og jeg har hver to gutter fra tidligere relasjoner, så vår familieferie består av meg selv, Julian og våre fire. Resultatet er en typisk opptatt, moderne blandet familie - om enn tung på testosteron.

Alt tatt vare på

Enten det tar vare på barnepass eller catering, ansetter en barnevakt eller fyller kjøleskapet, oppretter Amanda Selby, eieren, en grundig couture-ferie. Det eneste hun ikke kan holdes ansvarlig for, er været! Mer enn en hytte med selvhusholdning, handler Moonrakers om eskapisme. Hvis været hadde vært dårlig, ville vi ha gjort mer bruk av de fem TV-ene, Wii, biljardbord, bøker og DVD-biblioteket, men heldigvis trampoline og al fresco bordtennis så mange tiltak.

Utendørsaktiviteter Galore

I løpet av fem actionfylte dager hadde Noah, 15 og Jackson, 11 sin første seilingsleksjon ved lavvann på elvemunningen. Alt er laget for en perfekt dag som sitter rundt i båter. I mellomtiden, Archie, 12 og Rider, 7, kapret et par kajakker mens vi voksne nikket av på tørr land. Det var en slik treffer at to dager senere tok alle fire guttene kajakker. Følgende morgen var Archie glad da Andrew German fra Camelot Archers kom inn i hagen med nok buer og mål for alle guttene å ta en tur. Vi hadde en tur også, og det er vanskeligere enn det ser ut.

En liten stund

Senere visste Julian guttene ned til St Mawes for pasties, mens jeg snuckte meg for en lykksalig ansikts, bare nedover bakken på Hotel Tresanton, det perfekte reisemål for en date natt, forresten. Om kvelden kjempet guttene på Wii, og vi strømmet oss et glass vin som James og George fra lokal matlagingskolleksjon, rystet opp en barnevennlig tre-retters middag som var briljant for seks forskjellige og masete ganer. Under deres ekspertinstruksjon, Rider selv filleted vår fisk. Et opphold på St Mawes er ikke billig, men du får det du betaler for - luksus. Dette er den typen ferie som skaper spesielle minner for alle, og du kan ikke sette pris på det.

Bestill det!

En fire-overnatting på Moonrakers koster fra £ 1350.Kathryn er forfatteren av Separate Lives (£ 7,99, Quercus).

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar