The High-Rep Arms-trening å bygge alvorlig masse

For å gjøre de raskeste vekstøkningene mulig, må du gjøre musklene dine jobbigere enn de tidligere har hatt å jobbe med. Og når du prøver å bygge større biceps og triceps, vil ingenting sjokkere dem til vekst raskere enn å øke antallet reps du gjør.

En av de mest utfordrende - og effektive - måtene å øke arbeidsvolumet som biceps og triceps gjør i en enkelt økt er et tri-sett, som er tre øvelser gjort tilbake til rygg med svært lite hvile i mellom. Denne treningen består av to tri-sett, med antall reps raskt økende, starter med seks reps for første trekk, 12 for andre og en total 25 for den endelige. Du trenger lettere håndlister etter hvert som du utvikler seg, og holder skjemaet strenge for å jobbe med maksimalt antall muskelfibre for større gevinster

Slik trener du

Denne treningen er delt i to deler, hver bestående av et tre-tre-tri-sett. Den første retter seg mot dine biceps; den andre din triceps. Du vil gjøre hvert tri-sett tre ganger. Gjør bevegelsene i orden med god form, stikker til representanter og hvileperioder vist, og se armene dine vokse!

1A Dumbbell revers krølle

reps 6 Hvile 10sek

Stå høyt opp med brystet opp, hold en hantel i hver hånd med et omvendt grep slik at håndflatene vender mot deg. Holde albuene fast på plass, krølle vekter opp. Klem dine biceps øverst, og senk sakte.

1B Dumbbell biceps krølle

reps 12 Hvile 10sek

Stå høyt med brystet opp, holder en lysere hantel i hver hånd med palmer vendt bort fra deg.Holde albuene fast på plass, krølle vekter opp. Klem dine biceps øverst, og senk sakte.

1C Dumbbell hammer curl

reps 25 Hvile 3min

Stå høyt med brystet opp, og hold en jevnere lette hantel i hver hånd med håndflatene dine mot lårene dine. Holde albuene fast på plass, krølle vekter opp. Klem dine biceps øverst, og senk sakte.

Se relatert Slik får du større våpen i fire uker - Følg denne treningsplanen Oppstartsproduksjonen for store armer20-minutters armearbeid

2A Diamond press-up

reps 6 Hvile 10sek

Start i oppstartsposisjonen, men med tommelen og indeksfingrene sammen danner en diamantform. Bøy albuene for å senke brystet til bakken, og trykk deretter kraftig tilbake til starten.

2B Dumbbell hammer trykk

reps 12 Hvile 10sek

Ligg på en skråbenk, hold en hantel i hver hånd i brysthøyde med et håndflatehåndtak. Hold brystet opp, trykk vekter direkte overhead til armene dine er rette. Senk sakte.

2C Dumbbell overhead forlengelse

reps 25 Hvile 3min

Sitt på en oppreist benk med en lysere hantel i hver hånd med armene dine rett over hodet ditt. Hold albuene pekende rett opp, senk vektene bak hodet, og hev dem deretter tilbake til starten.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar