Den sunne Late Night Snacks Personlige trenere spiser

Innholdsfortegnelse:

Den sunne Late Night Snacks Personlige trenere spiser - øVELSER 2023
Den sunne Late Night Snacks Personlige trenere spiser - øVELSER 2023
Anonim

Er det en verre straff (selv om det er selvtillit) enn å gå til sengs uten middag? Det er chastisementen til den overarbeidede arbeideren, den utmattede treningsgutten, det dårlige oppførende barnet og den bare-en-mer-pint hverdagsdrikkeren. Du er en eller alle disse tingene, ikke sant? Der er du, vri nøkkelen i døren din, og vet at en pakke med chips og en sjokoladebar klokken 22.00 gjør ingen favør og bestemmer seg for å gå uten. Hva en trist, beklager tilstand.

Heldigvis trenger det aldri å være tilfelle igjen.

Vi har samlet en nedkjøling av de rask-å-montere og sunne oppdateringene på 13 superpassede og superopptatte personlige trenere. Disse smørbrødene er alle perfekte for å skyte inn i din hektiske tidsplan og stoppe midnattssøsterpangene i sporene sine.

Kaya Cansfield, Psycle London Ride Instructor

"Crunchy peanøttsmør på rugbrød. Det må bli ristet, skjønt. Ristet er nøkkelen. "

Gary Logan, Head Boxing Coach På BXR London

"Ingenting slår økologiske bakte bønner med stekt løk på lett ristet rugbrød. Gode proteinnivåer, velsmakende og veldig lett å fikse. "

Sandy Macaskill, medeier og trener på Barrys Bootcamp London

"Det avhenger av om jeg kommer inn fra jobb eller en fest. Fra jobb? Kanskje noe lett og fornuftig, som eggerøre. Hvis det er alkohol involvert? En ristet ostebrygging er en pålitelig venn. "

REKOMMENDERT: Personlige trenere på deres favorittopptak

Leo Savage, trener på tredje plass

"Jeg kommer vanligvis rundt 10:00, og da har jeg allerede hatt mitt siste måltid på dagen. Men jeg elsker en god natteklut - i form av en smoothie! Det etterlater en god fyllingsfølelse før sengetid, i stedet for å legge seg på en tom mage. Jeg har alltid bananer kuttet halvt i fryseren bare av denne grunnen, og legg deretter til mandelmælk, et skudd med protein, havre og en firkant med mørk sjokolade. "

Gemma Soul, leder av yoga på Psycle London

"Hummus, gulrøtter og litt yoghurt, med et krus peppermyntte. Jeg liker ikke å spise for sent, men jeg liker heller ikke å gå til sengs sulten. Noe lite og ikke for tungt som dette fyller gapet. Bare vær sikker på at du har en god frokost om morgenen. "

Andy Vincent, Elite Trainer på tredje plass

"Det vil alltid være en omelett. Min favoritt er spinat, feta, oliven og litt oregano. Jeg elsker Jamie Olivers mikrobølgeovnspinner også. Den karrierte kikertoppen er en personlig favoritt. "

ANBEFALT: Slik lager du den perfekte omelet

Mark Crowhurst, Spin og T3 instruktør på TRAINFITNESS

"Det avhenger virkelig hvor sent vi snakker, men hvis jeg er super-sen, ville det være riskaker med cottage cheese, etterfulgt av gresk yoghurt og bær. Den er klar i løpet av sekunder. "

Joe Spraggan, Head Trainer Of F45 Farringdon

"Gå for hytteost på fullkornsbrød. De langsomt frigjørende proteinene i hytteost hjelper kroppen din til å gjenopprette seg over natten. "

Simon Cowen, personlig trener på fitness først

"En enkel fem-egg omelett med moden cheddar, Quorn skinke (ja, ler hvis du vil, men det smaker akkurat som skinke!) Og kastanje sopp. Så mange sier at de ikke har tid til å lage mat etter en lang dag, men retter som dette viser seg ellers. Det er sannsynligvis måltidet jeg har mer enn noe annet også. Det merker alle boksene jeg trenger. "

Daniel Puddick, personlig trener og grunnlegger av Sundried Activewear

"Oster på ristet brød. Hvis jeg har hatt en veldig lang dag, liker jeg å ha noe varmt, men det er ikke for mye innsats å gjøre, og fordi jeg ikke liker å varme opp ferdigkokt mat, er ost på toast perfekt. Pluss det er deilig! Mange mennesker unngår å tenke at det er usunnt, men det er en stift av dietten min på grunn av proteininnholdet. Jeg vil helst spise dette enn chug en kornete protein shake. "

Populært emne