Den vanskeligste svømmingsklassen du noensinne vil ta

Den vanskeligste svømmingsklassen du noensinne vil ta - øVELSER 2023
Den vanskeligste svømmingsklassen du noensinne vil ta - øVELSER 2023
Anonim

Hvis den siste gangen noen trente deg gjennom lengdene dine, var øynene dine fast på prisen av et annet Frosties-merke til å pynte håndkleet ditt, så det kan være på tide å gi din svømming en rystelse med denne nye vann-treningen fra Speedo.

Storbritannias bassenger er en stor underutnyttet ressurs, og blir slått av med en hastighet av knuter. I årevis har treningsstudier sprakket i sømmer med tredemølle pounding kalori-brennere etter deres hjertefiksering, mens halvtomme bassenger fylles i stor grad med middelaldrende kvinner som bobler gjennom brystet eller Aqua Zumba, og den ene sint kontorist som forsøker å ta hans midtuke frustrasjoner ut på en lengde av ond, splashy sommerfugl.

ANBEFALT: Fordelene med svømming

Speedo og Virgin Active håper å ri bølgen av Team GBs Rio suksess og få landet til å svømme med sin nye Hydro-klasse. Dette svømmer - men ikke som du vet det. Glem montasje i en rolig tur, før du går på gratulererende badstue, dette er vanskelig, og vil gi deg utpustet og sannsynligvis svette - selv om den generelle våtheten gjør det vanskelig å fortelle.

Med det formål å få deg til å tenke på bassenget med samme holdning som du ser på treningsgulvet, disse ukentlige øktene - som imøtekomme alle evner, tilpasser avstanden til svømmestyrken din - gjenkjenne det uten en coach for å motivere deg til å fullføre din lengder det er altfor lett å glide av halvveis gjennom.

Treneren motiverer deg som en snurrende klasse, oppfordrer alle til å gi alt etter hvert som de tar deg gjennom en stadig skiftende rutine designet for å bygge svømmestyrken og brenne kalorier (anslagsvis 300 i en halv time).

ANBEFALT: Svømmingstrening

Trenere er til stede for å gi deg tips om teknikken din og jobbe i noen intense spill for å blande ting opp for å vise deg at intervalltrening kan gjøres i bassenget. Andre strategier inkluderer å få deg til å klatre ut av bassenget på slutten av hver lengde for å trene den svømme-til-stå overgang så viktig for triathlon. Det er vanskelig, og det er ment å være, håper å utfordre dine forestillinger om bassenget og ser på vannet med samme trepidation inspirert av tredemølle.

Vi fant det litt av et sjokk for systemet. Trener svømmer regelmessig, men rolig, og fant seg raskt ut av pusten, men trenerne var gode på å bytte vanskeligheter for å imøtekomme de ulike treningsnivåene. Det er en god måte å jobbe i litt kardio som retter seg mot overkroppen og armene, og Trener følte det i skuldrene ved slutten av klassen.

Populært emne