Hand Walkout: Den brutale snarveien til en sterkere kjerne

Innholdsfortegnelse:

Hand Walkout: Den brutale snarveien til en sterkere kjerne - øVELSER 2023
Hand Walkout: Den brutale snarveien til en sterkere kjerne - øVELSER 2023
Anonim

Planken er en formidabelt nyttig øvelse, men gjenværende fortsatt i minutter på slutten kan dekke tålmodigheten så mye som musklene dine. For de mestere på planken som er opptatt av å finne en annen måte å utfordre kjernen til uten å bruke noe utstyr, er håndutgangen et utmerket valg.

Du føler deg hver tomme av stridene kroppen din går gjennom i løpet av utgangen. Det er en utmerket måte å trene kjerne på, og vil slå abs spesielt hardt. Skuldrene og overkroppen drar heller ikke, og det strekker seg også ut dine ben, riller og nedre rygg.

Dette er en ganske avansert øvelse, så hvis du ikke kan holde en vanlig planke i et minutt, sikte du på å treffe målet først.

Håndutgangen er en utstyrsfri versjon av abs-utrullingen, hvor du ruller hendene fremover på en vektstang. Utgangen er litt sikrere, da det er lettere å kontrollere hvor langt du strekker fremover enn med utrullingen. Men det er fortsatt mulig å overstretch deg selv og skade din nedre rygg eller skuldre. Ikke gå for langt.

Slik gjør du håndutgangen

Fra en stående stilling, legg hendene på bakken foran tærne. Gradvis gå hendene fremover forbi trykkoppstillingen ut så langt du kan strekke. Gå sakte tilbake til startposisjonen. Gå ut og tilbake teller som en rep: prøv å komme gjennom tre sett med fem.

For en enklere versjon av walkouten kan du hvile på knærne og bevege hendene frem og tilbake fra den posisjonen. Igjen, når det er behagelig, kan du prøve hele utgangen.

Hvis du bestemmer deg for at selv utgangen ikke er nok til å stenge kroppen din, så kan du kaste en press opp i blandingen, som du kan med nesten alle situasjoner for å gjøre det litt morsommere. Når du går med armene forbi presseposisjonen, fall ned og trykk opp før du fortsetter på god måte.

Populært emne