Gro Company Gro-Egg Review

Et øyeblikk:

Dette smarte lille Gro-Egg endrer farge for å fortelle deg om temperaturen på babyens rom er ok. Vårt panel av mum testere elsket dette produktet, stemte det for å vinne sølv i Safety Product-kategorien av våre 2018-priser. Den eneste lille ulempen er at den trenger å bli plugget inn, så det er ikke for transportabelt.

Hva de sier:

"Sinnsikt i et øyeblikk - det innovative Gro-Egget endrer farge for å gi deg beskjed om et rom er for lavt, for høyt eller akkurat, og hjelper deg med å opprettholde et trygt sovemiljø for babyen din. en ekstra bonus det fungerer også bra som et forsiktig nattlys.

En gul glød antyder en behagelig temperatur for barn å sove i, mens en blå glød tyder på at den er for kald og en rød glød tyder på at den er for varm. Fargene virker som en påminnelse om at du skal avkjøle eller varme på rommet, for å endre babyens klær, å bruke en annen Grobag Baby Sleep Bag eller til brukere som ikke er sovepose, for å endre sengetøyet. "

Testet av mamma Rebecca Weatherley for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Ja. Så snart du går inn i barnehagen, kan du umiddelbart få beskjed om temperaturen på rommet. Nå vet jeg hva jeg skal kle på babyen min om natten, avhengig av temperaturen på rommet som vist på egget. Den oransje gløden er også et nyttig nattlys.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Bruk av Gro-Egg er veldig enkelt, da det er veldig følsomt for temperaturendringer og gir deg en lesing med en gang. Livet er også lettere siden min lille nå har et nattlys og ikke gråter så mye fordi det er så mørkt.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Ja, dette produktet er så estetisk tiltalende og gjør deg oppmerksom på hvor varmt eller kaldt babyen din kan være, noe som er avgjørende for helsen. Det eneste negative for meg er at det er ganske kostbart.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Jeg ville gjøre produktet batteridrevet eller trådløst, slik at det kan flyttes rundt i rommet, og ikke må stole på at det er nær en stikkontakt med etterfølgende ledninger.

Testet av mamma Joni Walker for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil anbefale dette produktet som det tydelig indikerer romtemperaturen. Det endrer farge til rødt hvis rommet er for varmt og blått hvis det er for kaldt. Det er en fin design og tar ikke for mye plass. Den kommer med informasjon om hvordan du skal kle deg på babyen, basert på temperaturen på rommet som er så praktisk.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Dette produktet er flott da det tydeligvis lar deg se hva temperaturen er i babyens rom, og du kan kle dem i henhold til senga. Jeg likte spesielt enkelheten til fargekodingen. Jeg var i stand til å gjøre endringer i rommet om nødvendig uten å forstyrre babyen min.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg ville velge dette produktet som det er veldig enkelt å bruke; du plugger den inn og den er klar til å gå. Den er tilkoblet slik at du ikke trenger å bekymre deg for kontinuerlig skiftende batterier. Det har også en fin myk lysbelysning som ikke er for lys.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Det ville være flott hvis det hadde en klokke, så du kunne sjekke tiden også.

Testet av mamma Victoria Rea for Mother & Baby utmerkelser 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Med et enkelt blikk vil dette Gro-Egget vise deg om ditt barns rom er på riktig temperatur, ved hjelp av et fargekodet system av blått, gult eller rødt. Dette produktet gir en slik forsikring til nye foreldre som er paranoide om alt, så jeg vil virkelig anbefale det til dem. Det gir deg trygghet om at babyen sover godt under egnede forhold.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Gro-Egget er så enkelt, enkelt å sette opp, brukervennlig produkt. Jeg har brukt det i nesten et år nå. Jeg installerte den i soverommet før babyen kom og overførte den til barnehagen da vår baby gutt var omtrent seks måneder gammel. Det har reist med oss ​​på tre turer til Spania. Det er så lett og pent, det er ingen unnskyldning for ikke å ta det!

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg ville definitivt velge et Gro-Egg over noen andre termometre og temperatur enheter på markedet som det er så veldig enkelt å bruke. Plugg den inn (på en fornuftig plassering), og du er ferdig. Du trenger ikke å bytte batterier eller lade den på nytt. Det er bare så enkelt. Du kan også kjøpe skall, en ugle, et lam eller en pingvin å sette over egget, slik at det ser ut som en søt, lysende dyrevenn i hjørnet. Jeg investerte i en ugle og jeg elsker det.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

I Spania oppdaget vi at Gro-Egg ikke tar hensyn til fuktighet, så selv om det kunne vise oransje, var det samme sengetøysklær på ingen måte gjeldende for liten. Vi måtte justere og eksperimentere. Jeg vil si, vær oppmerksom på dette hvis du reiser et sted fuktig.

Testet av mamma Stephanie Standen for Mor & Baby utmerkelser 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Gro-Egget har flotte funksjoner og gir meg trygghet om at min lille er trygg. Den er ideell både i varmt og kaldt vær. Det er også veldig enkelt å bruke som du bare må plugge det inn! Utformingen er liten og diskret, og det vil også være lett å transportere.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Som en første gang mamma, er det vanskelig å vite hvordan å kle på nyfødte til sengs! Du vil at de skal være så sikre som mulig, derfor valgte jeg å bruke voksenposene som de er trygge. Jeg fant at jeg følte meg mer beroliget med Gro-Egg i nærheten av ved sengetid.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg ville definitivt velge dette produktet over andre på markedet, jeg tror det er godt gjort og ser ikke billig ut som noen andre kan. Det er definitivt godt brukt i huset vårt for øyeblikket, med forandringen i været. Jeg elsker dette produktet, og selv om det er litt overpriset, tror jeg at jeg alltid vil kjøpe Gro-Egg fordi jeg stoler på det!

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Jeg ville elske det hvis Gro-Egg spilte noen lullabies for å berolige babyen min til å sove.

Testet av mamma Amy Radmall for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Dette er et veldig lett å bruke termometer, men jeg er også klar over at det er billigere produkter som gjør det samme andre steder. Imidlertid liker jeg at Gro-Egget er så lett å transportere og lyssystemet er så enkelt, men effektivt.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Dette produktet gjør livet mitt lettere fordi det gjør det lettere å se hvor varmt eller kaldt rommet er for en baby. Som voksen kan du tenke at rommet er kjøligere eller varmere enn det egentlig er, noe som ville være farlig for de små. Ved hjelp av dette kan jeg forsikre meg om at barnet er passende kledd til sengs.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg elsker hvor morsomt dette produktet er, smiley-ansiktet og trist ansiktet gjør at min pjokk ler. Men jeg ville kanskje ikke velge det å vinne som jeg tror det er veldig dyrt.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Jeg vil legge til et panel på sidene slik at du kan bevege det uten at det påvirker temperaturen. Det plukker opp varmen fra fingrene!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar