Dating en yngre mann: 8 Fordeler og ulemper for å gjøre opp ditt sinn

Har du vurdert å dele en yngre mann? Blir du forelsket i en? Les de gode og dårlige sidene å vite om du faktisk er klar for det.

Som du i all sannsynlighet kommer til å legge merke til, har folk ofte en tendens til å være romantisk interessert i andre i sin egen aldersgruppe.

Når det er sagt, har menn som damer fem eller til og med syv år yngre blitt akseptert, mens en kvinne som daterer en mann som er mer enn ett år yngre enn dem, har blitt sett på som ganske merkelig.

Nylig skjønt, siden kvinner har blitt mer sosialt, psykologisk og seksuelt frigjort, har noen begynt å ignorere sosiale fordommer ved å danse yngre menn, noen ganger med det fem til syv år gamle gapet mellom seg selv og deres partnere.

Skal du danse en yngre mann?

Hvis du ser eller hører om et av disse ukonvensjonelle parene, kan ditt første instinkt være å fnise og lage vitser om â € œrobbing vuggenâ € eller â € œcougarsâ €, men er en eldre kvinne som daterer en yngre mann, virkelig så ille ?

La oss se på hovedgrunnene til at du kanskje vil vurdere en yngre mann for en betydelig annen, samt hvorfor ikke.

De store fordelene ved å dele en yngre mann

# 1 Yngre menn er ofte mer fysisk drevne. Yngre mennesker har generelt mer fysisk energi. Mens det ikke blir mye forskjell i energinivå mellom en 20 år gammel og en 25 år gammel, eller en 25 år gammel og en 30 år gammel, når du kommer forbi de tidlige trettiårene, Du kan se noen bemerkelsesverdige forskjeller.

Det er ofte akseptert av flere studier at menn pleier å bli eldre litt raskere enn kvinner, så hvis du er en kvinne i trettiårene som er bedre enn gjennomsnittet, kan du oppleve at mennene din alder eller litt eldre bare kan Ikke hold deg oppdatert.

En mann fem eller så år yngre kan være mer i stand til å gå så mange runder i soverommet som du ønsker, og kan være mer tilbøyelig til å slå gatene for en rask jog oftere! * Ansvarsfraskrivelse: For de veldig passende eldre mennene der ute, blir din eksistens anerkjent - dette er bare generelt! * [Les: 20 personlighetstrekk som gjør den perfekte ideelle mannen]

# 2 Yngre menn har normalt færre ansvarsområder. Eldre menn har ofte ansvar som barn eller en stressende jobb å bekymre seg for, men jo yngre du går, jo mindre sannsynlig vil disse aspektene i livet være en faktor.

Hvis du daterer en yngre mann som ikke har fått seg til å ha barn ennå, vil du ikke bekymre deg for eventuelle potensielle innledninger, spesielt hvis du har dine egne barn. Mannen din har mindre ansvar på jobben kan bety at han vil være mer sannsynlig å svare på en spontan forespørsel om en dato, eller være i stand til å ta av seg tidlig for en weekendferie uten å være bekymret for hva han har etterlatt seg på kontor. [Les: 9 ting du ikke kan overse når du daterer en enlig forelder]

Han har kanskje ikke kjøpt et hjem enda, noe som pleier å ta opp tid og energi. Og hvis du fortsatt leier, kan du to bli førstegangsboende sammen en dag.

# 3 Yngre menn er mindre sannsynlige å være kyniske. Hvis mannen du er dating er noen år yngre enn deg, så har du sannsynligvis ikke datert så mange mennesker på en seriøs måte, med mindre du har langt mindre relasjonserfaring enn andre i din alder.

Eldre menn som har vært gjennom en eller to ekteskap og skilsmisse, eller til og med sammenbrudd av flere langsiktige romanser, blir ofte kynisk om forhold generelt, selv om de fortsatt ønsker å være medmennesker.

Noen kan være ganske mistenkelige for deg, forventer at du vil gjøre noe som en ex gjorde, eller de kan ikke sette så mye innsats i et forhold som de ville ha tidligere, noe som gjør at det virker som om de ikke bryr seg veldig mye. Etter dating noen gutter med disse holdninger * igjen, er det anerkjent at ikke alle eldre menn er som dette *, nesten naïve entusiasme for kjærlighet som en yngre mann sannsynligvis vil ha, kan være forfriskende. [Les: 22 store tidlige varsels tegn på en dårlig kjæreste]

# 4 Yngre menn kan tilbe den grunnen du går på. Selv om outsidere noen ganger gleder seg på et eldre kvinne / yngre mannskap, får mannen selv ofte en selvtillitssyke på grunn av at han var i stand til å "snike" en eldre kvinne, spesielt hvis vennene hans gir ham kudos for det.

Derfor, for å sikre at du fortsetter å være fornøyd med forholdet, kan mannen din tilby deg spesielle favoriser inne i soverommet og ute, kjøper ofte gaver og synger dine roser til alle han møter.

Men sørg for at du ikke blir hos en yngre fyr, du er virkelig ikke innom bare for disse fordelene, som det er ganske grunt. Videre, hvis du ikke liker denne spesielle oppmerksomheten, eller du føler at han er dating du bare for ego boost, er det på tide å snakke med ham. [Les: 7 tegner han bare bruker deg for alle de feilte grunnene]

De irriterende ulempene med å danse en yngre mann

# 1 Yngre menn kan opptre barnslig. En ulempe ved å dele en yngre mann er at han kan være mindre moden enn deg. For eksempel, hvis du er 30 år og du er en 24-åring, kan han nyte å spille videospill i flere timer med sine venner og drikke til han er syk på en lokal pub, mens du forlot det ting bak på college * som han sannsynligvis nylig oppsto fra * og har flyttet videre til mer stilige tidsfordriv.

Denne forskjellen i foretrukne aktiviteter trenger ikke å være en avtalebryter skjønt. Så lenge han ikke tepper i stuen din med ølburger, pizzabokser og spillkonsoller, eller skam deg i offentligheten, kan forholdet fortsatt fungere. Tross alt kan du bruke sin spilltid til å gjøre noe du liker solo.

# 2 Yngre menn kan være clueless når det gjelder forhold. Selv om de pleier å være mindre kyniske, er det vanligvis en negativ side for menn som mangler relasjonserfaring også.

En fyr med lite relasjonserfaring kan ikke vite hvordan man skal håndtere ordentlig med konflikter. Han kan blåse opp under en kamp, ​​eller gi deg den kalde skulderen etter en uenighet, i stedet for å prøve å jobbe ting rolig og modent. Han kan også lage mindre sosiale gaffes, for eksempel flørting med andre jenter mens du er i rommet eller teksting for mye mens du to har middag med familien din.

Avhengig av hvor mye kjørelengde han har racket utenfor forhold, kan han være tøff i sengen og kreve at du lærer ham ting. Selvfølgelig, hvis du liker det, mer kraft til deg! [Les: 50 spørsmål om forholdskompatibilitet du må spørre deg selv]

# 3 Yngre menn mangler noen ganger heltidsansatte. Hvis du daterer en yngre fyr som fortsatt er i skolen eller har nylig uteksaminert, kan han ikke ha en jobb, eller i det minste ikke en som tillater ham å støtte seg selv. Mangelen på tid han tilbringer på jobben, vil gjøre ham mer tilgjengelig for å tilbringe tid med deg, men du kan tilbringe de fleste av nettene dine sammen i fronten av fjernsynet, fordi han ikke vil få pengene til å betale for dyre datoer * selv om du tilbyr å dele regningen *.

Hvis dette er tilfelle, bør du se etter billige eller gratis ting å gjøre i byen din, som dere begge har råd til. En dag vil han få en bedre jobb, og du vil kunne nyte de finere tingene i livet igjen. Hvis mannen din ikke ser ut til å ta noen skritt mot å etablere en solid karriere, men vurder å fortsette, kan han bare ha en sukkermamma. [Les: Er han virkelig glad i deg? - 20 klare tegn for å kjenne den virkelige sannheten]

# 4 Yngre mann / eldre kvinnepar kan bli dømt av de eldste. Selv om denne kombinasjonen blir mye mer vanlig, særlig blant den yngre generasjonen generelt, er det noen tradisjoner som fortsatt tror at en mann skal være minst samme alder som hans betydelige andre.

Hvis foreldrene dine eller besteforeldre er en del av den gruppen, kan de bli overrasket eller til og med forferdet for å finne ut at kjæresten din er yngre enn deg. Selvfølgelig trenger du ikke å kunngjøre sin eksakte alder når du introduserer ham til familien din, men det kan bli oppdaget til slutt, spesielt hvis han ser synlig yngre ut.

Hvis du har et sterkt band med mannen din, bør dette ikke være et stort problem. Og et forhold som ikke tåler en liten utvendig opposisjon, kan ikke være verdt å holde. [Les: 5 leksjoner å huske mens du arbeider med dømmende folk]

Ville du danse en yngre fyr?

Basert på denne informasjonen, tror du at du kunne datere en yngre fyr? Kanskje du allerede er, og det går svømmende. Det er egentlig ikke så stort av en avtale som samfunnet har gjort det for å være i fortiden - alt det måtte kreve er noen få mindre justeringer fra din side, og sannsynligvis noen på hans, også.

Hvis du ikke ender opp med noen av de vanlige problemene som er beskrevet ovenfor med din yngre mann, er du utrolig heldig! Du har landet deg en diamant i grovt.

På den annen side, hvis du har å håndtere alle disse og så noen, uten noen av fordelene, har du kanskje fått deg et dårlig egg som ville oppføre seg på samme måte uansett alder.

[Les: Når begynner aldersforskjell faktisk å ha betydning i et forhold]

Til syvende og sist er dette bare retningslinjer for å hjelpe deg med å bestemme om du skal date en yngre mann eller planlegge noe som er langsiktig med ham. Gi disse en tanke, og husk at på slutten av dagen er det din lykke og ditt kjærlighetsliv som betyr noe, ikke inaktive meninger og hevede øyenbryn!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar