Goo Goo Dolls 'John Rzeznik om hvordan Fitness hjelper ham på scenen

John Rzeznik har vært i musikkbransjen siden 80-tallet, og med 12 millioner album salg under beltet, er han fortsatt ubarmhjertig touring og sette ut ny musikk. Så hvordan holder han seg på toppen av sin kondisjon med koffertens livsstil?

Hvordan vurderer du treningen din på en skala fra 1 til 10?

Jeg vil si at jeg sannsynligvis er seks. Mitt ideal er 20lb lettere, for å få kroppsfettet til 12%. Det ville være fantastisk. Det krever mye arbeid - du blir litt eldre og du må være så våken om kostholdet ditt, jeg kan ikke spise noe!

Hva gjør du, fitness-klokt?

Jeg kommer bare ut av en periode hvor jeg satt i et opptaksstudio i seks måneder og spiste søppel, så jeg fikk 20lb. Nå er jeg i ferd med å miste den, noe som ikke er så morsomt som å vinne det. Jeg gjør 45 minutter med sprints fem dager i uka, eller jeg vil gjøre steady state cardio i en time og vekt trening fire dager i uken. På dette punktet i mitt liv er det ikke så mye om å få yoked, det handler bare om å passe i buksene mine ...

Hvordan trener du på veien?

Jeg har en ting som heter Peloton-syklusen - det er en veldig gal høyteknologisk ting med en Wi-Fi-tilkobling, slik at du kan koble til alle disse forskjellige klassene. Det er som å snurre, og på forhånd var jeg som: "Jeg er en fyr, jeg gjør ikke en spinnende klasse," men oh my god! Det er den vanskeligste øvelsen jeg noensinne har gjort. Det er nesten for vanskelig.

Hva vil du aldri gjøre igjen?

I USA er disse bootcampene veldig populære, og CrossFit, men det gir ingen mening for meg. Du kommer til å skade deg selv, og du kommer ikke til å bli motivert til å fortsette. Jeg kan ikke gjøre de galne gruppevirksomhetene der en trener skriker i ansiktet ditt - det virker ikke på meg.

Hvordan er treningsfingeravtrykket ditt unikt for deg og din karriere?

Jeg reiser hele tiden. Selv om jeg bare har et treningsstudio for å trene i, så lenge jeg gjør det, holder det meg i riktig sinnstilstand - det er for det meste mentalt. Det er en viss grad av selvtillit du må ha når du er på scenen, så hvis du ser bra ut eller føler deg bra om formen du er i, så vil du gjøre det bedre. Men det er også veldig viktig å bruke mer tid på rommet som skriver - det er viktigere å ha musikken og alt i kø først, så du kan bekymre deg for å være i form. Det er mange popstjerner som er mer opptatt av deres bilde og kropp enn de handler om hva de legger inn i verden ...

Goo Goo Dolls 'nyeste album, Boxes, er ute nå. Bandet går på sin britiske turné fra 6. oktober. Besøk googoodolls.com/tour for billettinformasjon.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar