The Girl's Guide to Strip Clubs og Female Strippers

Nysgjerrig på hva som foregår inne i en stripklubb full av scantily kledte kvinner? Ønsker du å se på den fascinerende verden av halvaktige poledansere? Les videre.

Det er en viss fascinasjon i å se noen danse for deg mens du er halvnakk på en pol, selv når du ikke vil ha sex med dem. Og selv om vi stadig hører at eksotiske dansere har et mindre enn sjarmerende liv på scenen, er det fortsatt mange unntak som ser det som en bærekraftig livsstil.

Tross alt er ikke alle strippere narkomaner, battered kjærester eller skjult prostituerte. Mange bedrifter har riktige retningslinjer på plass som beskytter sine entertainere.

Deres jobb er å underholde, titillere og forbløffe oss dårlige seere med sine dobbeltsamlede utstillinger og ekstremt feilfrie undersider.

Og det er det som gjør ideen om å gå til en stripklubb så fascinerende. Ifølge noen undersøkelser går gutter til stripe klubber - for ikke å plukke opp danserne - men bare for å engasjere seg i fantasien som danserne presenterer. Så det er ingen overraskelse at selv kvinner som ikke er med i andre kvinner, er fortsatt villige til å kjøpe en runde dans.

Hvorfor ville en jente gå og se kvinnelige strippere?

Å gå til en stripklubb er som å gå til en erotisk og vannet versjon av Cirque du Soleil. Det er ikke for folk i alle aldre og bakgrunner, men det er generelt akseptert som stift i hver by og by.

Kvinner velger å gå til steder som det av en rekke årsaker. Noen av disse grunnene er ikke annerledes enn gutta også.

# 1 Bare for moro skyld. Stripklubber er gode steder å slappe av i, forutsatt at deres sikkerhetsdetalj er på punkt. Strip klubber er som de vanlige klubbene du går til, bortsett fra at de har dansende naken kvinner. Si hva du vil om objektifisering av kvinner, men disse jentene er gode dansere og sperrer nakenheten, mange av dem vet virkelig hvordan de skal underholde.

# 2 Eksperimentasjon. Når noen er i tvil om sin seksualitet, kan stripklubber være som en ekskursjon som gir deg en grundig show-and-tell-økt. Noen jenter vil bare se hvordan de føler seg om nakne kvinner for å forstå dem bedre. Det er en tryggere måte å ta på seg enn å foreslå en fremmed online eller i baren. [Les: 9 måter å vite sikkert hvis du er bi-nysgjerrig]

# 3 For å krydre deres relasjoner. Strip klubber er et aspekt av voyeurism - den gode typen. Å se på folk gjør pseudo-erotiske ting på et stadium, kan være en veldig effektiv afrodisiakum. Noen kvinner vil være enige om å gå med sine partnere bare for å leve opp i sitt sexliv. Det kan være vanskelig å vurdere deg og partneren din blir slått på av sexy fremmede, men det fungerer for noen mennesker. [Les: Voyeurism og den sexy rush det gir par]

# 4 Leve ut sine fantasier. En av de mest populære fantasierne vil at deres partnere skal gjøre, er å stripe for dem. I disse dager innrømmer flere og flere kvinner at de finner det varmt også. Å se en kvinnelig stripper dans for deg er ikke en markør for kjønnspreferanser. Vi kan alle være opphisset av de mest tilfeldige tingene, og halvnøkne kvinner slithering på en pol er en av de vanligste fantasiene. [Les: Topp 50 kinky fantasier du må prøve minst én gang i livet]

# 5 Når deres beste venn er en fyr. Når du er et åpent sinn, og vennen din inviterer deg til å gå til en stripklubb for en bursdag eller bare for å slappe av og slappe av, er det en stor sjanse for at du sier ja. Nysgjerrigheten kommer nesten alltid til deg, og det er absolutt verdt inngangsbilletten * de fleste kvinnelige stripklubber belaster kvinner og lar menn inn gratis, og det samme gjelder for mannlige stripklubber også *.

Det eneste du må vurdere når du redigerer hvorfor det er en god idé er dette: Det vekker. Det er intens. Og det er noe du ikke vil gå glipp av.

Hvordan forbereder du deg på din første tur til stripklubben?

Det viktigste å merke seg er sikkerhet. En stripklubb er akkurat som alle andre natt-hjemsøk. Det er en stor mulighet for at folk vil bli for full og ende opp med å gjøre dumme ting. Bortsett fra det, må du bare forberede deg for å se en annen kvinnes vajayjay.

# 1 Beliggenhet, beliggenhet. Finn en klubb som er i en trygg del av byen som har mange politimenn som lounger om. Hvis de politifolkene er i verneutstyr og overalls, finn en annen del av byen.

# 2 Ta med en fyrevenn. Det virker patroniserende for kvinner at de vil trenge en fyr med dem, men det er fortsatt sant at de fleste gutta kan gi deg en viss beskyttelse mot en horde av drunkne og kåte menn.

# 3 Stål deg selv. Det er ikke lett å se en fremmedes private deler og betale for å se dem, gjør det bare så mye mer forvirrende. Bare godta det faktum at du vil se brystvorter og hvis landet tillater det, kanskje enda et blunk av vaj.

# 4 Ta små regninger. Ingen mynter! Det er den mest forsmakfulle vitsen noen kan gjøre på en stripklubb. Disse kvinnene prøver å tjene så mye penger som de kan ved å samle dine ved hjelp av brystene. Ikke gjør det vanskeligere enn det allerede er.

Hva bør du forvente?

Dette er ganske enkelt nok, men det er noen ting som må vurderes før du går til en stripklubb, spesielt når du er en jente.

# 1 Nakenhet. Duh. Likevel tillater noen klubber ikke at danserne deres tar bras og truser.Noen lar ikke engang danserne ta på seg draktene. Med dette i tankene må du undersøke en klubb, avhengig av dine preferanser. Uansett vil du fortsatt se mer enn din del av huden.

# 2 Sparkles. Det er ikke obligatorisk, men det gjør at forestillingene spretter ut. Ja, det er en ting i stripklubber. Som med noen form for underholdning, vil du gjøre det større og bedre enn konkurrentene dine. For stripklubber er de fokusert på belysning og estetikk, samt anatomisk talent.

# 3 Menn, mange menn. Du trenger ikke en undersøkelse for å fortelle deg at menn overgår kvinner i stripklubber. De er publikum som disse stedene imøtekomme. Din bekymring er om disse mennene er respektable nok til å forlate deg alene. Ikke alle er sleazeballs, men du vil gjøre det bra å sitte så langt som mulig fra de som er. [Les: 14 tips for å få partneren din til å åpne opp om sex og prøve nye ting]

# 4 God service. Som med enhver restaurant eller bar, tjener servitørene i stripklubbene sine, ved å gi den beste servicen. Og å vite at menn er mer tilbøyelige til å betale for god service fra vakre jenter, de forsterker virkelig sjarmen og effektiviteten for kundene på steder som disse.

# 5 God mat. Husk alle de vitsene om stripperbuffeer som er sketchy? Vel, hver buffet er ganske sketchy. På klubber som dette har du muligheten til å bestille mat fra kjøkkenet. Hvis det ikke var rent, ville Helseavdelingen ha stengt det * med mindre de klemte seg gjennom det! Men hei, lev litt! *. Det er ingen egentlig basis bortsett fra vitnesbyrdene til de mange som har vært å strippe klubber, men den endelige dommen er dette: de har dårlige gode spiser.

# 6 En innbydende atmosfære. Jenta eller ikke, servitrisene og danserne bryr seg ikke om hvorfor du dro til en stripklubb full av kvinnelige dansere. Alt de bryr seg om er at du liker showet så mye som mulig. Kvinner er mindre sannsynlig å gi store tips som menn ville på steder som disse, men opplever den utmerkede servicen de tilbyr er en stor hjelp til det.

# 7 Skyldighet. Trodde du at du var immun mot det? Du er en kvinne. Selvfølgelig vil du føle deg dårlig om disse jentene som tar klærne av seg for å leve. Bare husk at du ikke skal dømme dem, fordi det er deres yrke. Ikke prøv å redde dem heller, fordi du aldri vet hva som kan skje hvis du prøver å pusse nesen din i en andres virksomhet. [Les: Hvordan fantasere om noen andre og ikke føler seg skyldig]

Hva å gjøre når du går til en stripklubb

Nummerregelen på en stripklubb er å følge reglene. Disse stedene har vanligvis tegn eller ansatte som advarer folk om hva de ikke skal gjøre.

Det er åpenbart at du ikke skal gjøre noen problemer. Bortsett fra det er den mest pålagte regelen i de fleste stripklubber ikke å røre danserne - selv om du er en jente.

Dette gjelder også i løpet av runde danser. Noen dansere vil tillate deg å røre dem, men bare for litt. Det er bare en del av forestillingen. [Les: Du er ikke en lesbisk - 15 store myter om lesbiske folk flest antar]

Du kan ikke anta at disse jentene er i deg eller dine mannlige følgesvenner. Dette er en del av avtalen, og du bør alltid respektere grenser - uansett hvor liten og bedazzled disse grensene er.

Ikke døm dem heller. Du er ikke her for å stille spørsmål til moralen av hva de gjør. Du er en betalende kunde som hjelper dem med å tjene til liv.

Bare vær en god kunde og ikke glem å tippe sjenerøst. Disse jentene og servitriser er stresset nok om de kåte mennene som prøver å fange dem. En liten takknemlighet fra sin kvinnelige kvinne ville ikke skade.

Bortsett fra det, må du bare sitte ned, se opp og nyt showet. Hvis du har noen flere regninger som ligger rundt, kan du prøve å få en runde dans. Det kommer til å være en vill og moderat sikker opplevelse som du aldri vil glemme. [Les: 30 virkelig stygg måter å krydre sexlivet ditt]

Så jenter, er du klar for din første stripklubb opplevelse? Vel, ikke stress og ikke freak ut. Bare kom deg dit, lene deg tilbake, og nyt showet, sammen med et blunk av lår og mye mer.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar